reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Corin nie płakusiaj kochana szkoda zdrówka Twojego a i niunia się będzie denerwowała :*:*:*:
sestinka no to wicie gniazdka na całego masz w domciu :-D Ja kupiłam taki na suwak duży dośc w Biedronce "brudniaczek" za całe 9,90 :-D
mailuj jak tylko lunie u mnie to dmuchnę ten deszcz do Ciebie :-D

reklama
Hej dziewczynki
Spałam cała noc jak zabita hmmm ja nie wiem jak ja bede do małej wstawała:dry:w poprzednich ciazach miałam okresy niespania a teraz spieee.
corin Ty nic sie nie martw tak jak dziewczyny pisały olej te drzwi :no: ja przod wgniotłam inne auto poturbowałam i olałam bo co sie bede stresowała stało sie i juz.
Co do upałów to sie nie wypowiadam :baffled:same wiecie jak jest a puchne jak prazynka:shocked2:

Cześć Dziewczynki !
Widzę, że nie tylko ja mam ciężkie dni (pogoda głównie).
Ja dzisiaj na naszym forum ostatni raz. Po południu mam wizytę u gina a od jutra szpitalik. Aż mnie nosi. :wściekła/y:
No ale cóż-jak trzeba to trzeba. Najbardziej przerażaja mnie te upały i duszna szpitalna sala. mam tylko nadzieję, że gin nie każe mi czekać nie wiadomo jak długo na cc ;-)

P.S. Pomidorowa i gulasz ugotowane, mielone usmażone. Teraz czeka mnie tylko reszta zakupów.

Gocha skomnikuj się komórkowo.Są numery na lipcowej grupie byś mogła dzielić się pierwszym lipcowym maluszkiem. A my nie będziemy musiały się o Ciebie martwić. Wiesz jakie te ciężarówy mają myśli ;-) lepiej juz im prawdę powiedzieć jak maja zastanawiac sie i kombinować ;-)

Witajcie robaczki.. widzę, że już sporo na nogach.. ja też od 2h.. znowu w nocy miałam skurcze, tym razem jednak niecałe 2h..te same bóle krzyżowe.. z łóżka wstać nie mogłam a jak wstałam to chodzić nie umiałam.. już sama nie wiem co to i po co.. ale przeszło i teraz tylko brzuch twardnieje..

jutro wizyta, aż nie mogę się doczekać..

No i muszę się pochwalić, że dzisiaj z moim Pawłem mamy 3 rocznicę ślubu:-) ale zleciało.. a znamy się już 9 lat, więc trochę krwi mi już utrół, ale i tak nie wyobrażam sobie życia bez tego jaskiniowca:-D

a i jeszcze..mój groszek zaczyna 37 tydzień:szok:

zuzu,
wizyta pomyślna, więc sie nie martw.. to, że brzuszek mniejszy o niczym nie świadczy, tym bardziej, że mieści się w normie..
psota, ale rewelacja! i tylko pozazdrościć brata!
gocha, trzymam kciuki i koniecznie daj znać co i jak

witam wszystkie mamusie słonecznie, ale nie upalnie

Mailuj- ja juz mogę powiedziec jak będzie. mam bardzo sprecyzowane plany. Rodzę w niedzielę, tak jak lubię.:-D
A że mój małż ma w ten sam dzień urodziny, więc problem prezentu mam z głowy. Ciekawe co powie teściowa, jak się dowie, że jej niechciana synowa urodziła wnuka w ten sam dzień co ona swojego synka ;-)

Coś się suwaczki popsuły. No moze trzeba poczekać aż sie obudzą ;-) Zjadlam lody na śniadanie. Słyszałam, ze te jedzone rano się nie odkladają;-)
Gocha ale my będziemy przezywać i potrzebujemy wszystkich danych o wzroście, mądrym spojrzeniu itp. Bo że zdrowy będzie to wiadomo. A teściowa niech się wypcha. jej problem jak głupia ;-)

Ostatnia edycja:
Hej laseczki!

Zdziwione, ze mnie tu widzicie o tej porze? hahaha

Muszę czekać, bo ma przyjść ktoś sprawdzać przewody kominowe.. pranko wstawiłam drugie.. pierwsze juz wczoraj poprasowałam koło północy..ale co tam to sama przyjemnośc!

mailuj, jedz ile wlezie, ja tez tak słyszałam i tego sie trzymam!

Corin nie smutaj sie! będzi dobrze, co tam drzwi, ważne że tobie nic nie jest!

konwalianka, to WSZYSTKIEGO DOBREGO!!

Gocha, tylko od razu sie pochwal! co będziemy miały o czym gadać i podziwiać!

Witam z rana!!!

Zuzu i Alex, gratuluję wizyt - Alex nie kus sie na to wywoływanie, jak piszą dziewczyny - czasami lepiej zostawić wszystko w rękach natury.

Corin, ja 2 dni miałam taki wisielczy humor..... samej mi byłio źle ze sobą, a mój mąż już nie wiedział, co robić, bo się po prostu martwił..... Pogadalam sobie z Mamą (a ja nie mam z Nią kryształowych stosunków), wypłakałam się i troszke przeszło..... szkoda tych drzwi - sama bym sie pewnie wkurzyła na maxa..... ale stało się - teraz już nie ma się co denerwować - mam nadzieję, że Ci szybko przejdzie!!!

Gocha - jak się doczytałam to nikt nie obstawiał, że będziesz pierwsza. Koniecznie, tak jak piszę Mailuj, zapisz sobie któryś z numerów kom, żeby wysyłać nam relacje na bieżąco. Oj zazdroszczę Ci, że już kilka dni i będziesz miała maleństwo w ramionach..... No i wymarzony prezent urodzinowy - ja mam wyznaczoną datę cc na dzień przed swoimi urodzinami.....

Mailuj, zaprszam do Warszawy - wieczorem i w nocy przeszły burze i na razie jest całkiem do wytrzymania.....

a ja dziś miałam iść na badania - mocz i krew, ale wstałam nieprzytomna o 6 rano i...... poszłam siusiu..... :) no i jutro podejmę kolejną próbę.... :)

Konwalinka, wszystkiego najlepszego!!!! My mamy rocznice za 2,5 tyg - to już będzie 11-sta!!!!! a wogóle to sniłas mi się, ze urodzisz pierwsza, ale w świetle Gochy to juz raczej nieaktualne.... :)

Ostatnia edycja:
reklama
Mailuj, ja nie jestem aż tak obyta w technicznych nowościach. Chyba szybciej będzie, jak moja mała co jakiś czas do Was napisze. Gdyby na forum był ktoś z mojego miasta byłoby prościej.

No i jak mój Antoś ma być inteligentny, skoro mamusia taka tempa? :-D
Z Waszych wpisów wynika, że gdzieś na forum dostępne sa Wasze nr komórek...tylko gdzie...?:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry