reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Marzenka witaj;* ja tylko wiem kiedy moze cos sie u mnie ruszyc ale pewnosci nie ma zalezy jako organizm zareaguje na odstawienie lekow:tak:
Jak nie patrzec juz nam uzo nie zostalo:-)
Emka czekamy:-)a jutro oszczedzaj sie :tak:przespij sie moze minie...
Dobranoc Lipcoweczki;)

Ostatnia edycja:
reklama
hej kochane...

Gratuluje udanych wizyt.. zazdroszcze że znacie datę narodzin dzidzi:):)

Ja dziś chyba umre z bolu..tak mnie boli skóra przy pępku że szok, ajkby mnie ktoś tam skopał.. normalnie uczucie jakby miała zaraz pęknąć..a brzuch twardy jak skała..

maqnio ty to masz fajnie, cos czuje że najszybciej sie pochwalisz dzidziunią:)

em_ka no nie ma zartów z tym noszenie..lepiej sobie odpuść.. ja czasami jak mała musze gdzies podsadzić to tez zdycham potem z bolu..

Marzena, cos w tym jest bo ja też poddenerwowana dzis chodzilam jakas..mala tak naciskała na przednio sciane brzucha że brzuch twardy jak skała miałam..teraz troszkę odpuściła chyba, bo jakos lepiej, ale moze dlatego ze sobie leza na kanapie...

Dzisiaj to chyba taki jakis nerwowy dzien jest , mnie tez wszystko denerwuje , ze sie ruszac nie moge ze tu i tam dziuga i boli , meczace to juz jest dla nas zwłaszcza jeszcze jak jest upał to juz całkiem masakra

oj to już jesteśmy we trzy..bo ja juz dzisiaj pisałam, ze mam nastrój kiepski a przez to wszystkim naokoło się obrywa..

ja już zmykam spać.. kolorowych bąbelki

Hej słońca, ja dziś otwieram drukarnię ;-)

Tez wczoraj burczalam po wszystkich, wszystko mnie wkurzalo. Oby dziś było lepiej.

Dzi jadę zrobic badania a w poniedziałek mam wizytę. Mam nadzieje ze gin ustali mi już termin cc.

Emka, jak sie dziś czujesz? Mam nadzieje ze ci przeszło.

Doberek kochane i szkraby :*:*:*:* :-D:-D
Jej doczytałam,że w czerwcu zobaczycie maluszki :-D:szok: ale odlot a ja jeszcze tyle czekania mam przed sobą :sorry2::wściekła/y: muszę z tą moją córką pogadać :-D:-D:-D:-D
Gratuluję udanych wizyt cieszę się,że wszystko ok
mailuj :szok::szok: takie gały zrobiłam jak czytałam o tym KTG :sorry: "ocipieli" czy co :confused: :wściekła/y: istna paranoja się robi w szpitalach :no: ale jestem za jak masz możliwości nie zostawiaj tego tak !!!
maqnio jejuuu to może ju.ż niedługo malutką utulisz :-D bombastycznie :-D:-D
Corin kurde u mnie lało tylko ale tak od 21.00 w sumie dobrze,bo burzy się panicznie boję :no: a mebelki fajniusie wybrane :tak::-D
A ja wczoraj jak z moim wyszłam z domu 8smej rano to wróciliśmy o 15.00 :szok: u okulisty tragedia kolejka niemiłosiernie długa czas się wlókł i wlókł :-D a ja tylko piłam wodę i sikać chodziłam :-D:-D opiłek mąż miał w oku także dobrze,że wolne wziął bo stracha miałam okropnego :-( później pojechałam po dyskietkę a tam kolejna kolejka :szok: dwie mamy z dziećmi jedna dziewczynka 6tyg i nikt nie przepuścił znieczulica straszna i to w placówce NFZ :wściekła/y: ale jakoś i ja dałam radę i pozałatwiane sprawy są ufff to się cholera rozpisałam :zawstydzona/y::-D

Melduję się jako kolejna w drukarni:)
już po rogaliku, popijam kawkę. W nocy z boku na bok, brzuch twardy jak skała się robił więc małz nospę serwował. Rano ok choc zdazyłam juz popłakac;)
Pogoda jak dla mnie ok, chłodniej, ciemniej i na spacer się nada;)
Miłego dnia kochane!
Ps. Słucham starych kawałków a dla Was zagadka przy okazji- kim jest druga znana babeczka w video poza Janet?:)

Ostatnia edycja:
Hej no ja tez juz troche nie spie...szykuje sie aby zając sobie kolejke na prywatna wizyte u mojego ginekologa:-D masakra jakas ale wole byc przyjetab o 16 niz o 23 np.
U nas tez chłodniej burze zaczęły sie wczoraj okolo 15 i pada do teraz ...super ulga.

reklama
Hello!
Ja dziś od 5-tej nie śpię..... w nocy burze były, więc w sypialni duszno, jak diabli, bo okna trzeba było pozamykać.... za to nad ranem taki fantastyczny chłodny powiew, jak sie okno otworzyło..... ale znowu zapowiadają 29 st w ciągu dnia..... :(

u mnie dziś dzień sprzątania przesunął się z piątku na czwartek, więc dziś urzęduję na górze.... może porządki w szafie zrobię....

mam nadzieję, że dziś humorki macie lepsze!

Do góry