reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

konwalijanka, magia, wisienkadziewczyny poruszają mnie wasze historie...

jak też płakałam kiedy zatrzymała mi się @ Poszłam do lekarza a on mi mówi że to torbiel dł 6 cm i jak nie uda się go rozbić tabletkami to będzie zabieg i podczas niego nie musi ale może dojść do uszkodzienia jajnika, a co się przekłada że z jednym jajnikiem jest ciężko zajść w ciążę. Przepłakałam prawie dwa tygodnie. Po upływie tego czasu poszłam na wizytę i ku mojemu i lekarza zaskoczeniu nie nyło śladu po torbielu i tak po 4 miesiącach od pierwszego razu zaszłam w pierwszą ciąże z córeczką.

Dlatego to jest piękne że jest nam dane być mamusiami

Męża siostra wpadła przed weselem ma dziecko w wieku mojej Amelki i zaklnela się na wszystkie świętości że już nie chce mieć więcej dzieci, ona lubi długo spać i nie będzie sobie wszystkiego odmawiać, a druga ma 33 lata jeszcze nie ma żadnego dziecka a już krzyczy że będzie tylko jedno... jakie one są dziwne

reklama
wydrusia, ja właśnie planuje w poniedziałek podjechać do lidla, bo zastanawiam się nad tym termometrem, bo nadal nie mam.. i nie wiem czy warto czy to nie jakieś badziewie..a ten kocyk też chce obejrzeć.. kiedyś tam kupiłam ręcznik dla małego i nawet niezły jest..
Iwonuś, tak to już jest, że rożnie kobiety podchodzą do macierzyństwa - jednym wystarczy jedn, innym więcej a jeszcze inne jeszcze nie wyobrażają sobie bycia mamą.. ja osobiście nie chciałabym dużej różnicy wieku, aby dzieciaki razem się chowały, ale jak będzie zobaczymy.. z doświadczenia wiem, ze plany niekoniecznie się sprawdzają :-) hehe zobaczymy jak mały da mi w kość..

Iwonus nie kazdy chce miec gromadke dzieci;-) Dla kazdego wazne jest co innego.

Wydrusia kocyki rewelka! Ja na pewno sie skusze na ten z kubusiem puchatkiem:) Podoba mi sie ten termometr do ucha (widzialam jego reklame w TV dzisiaj) ale czy 45zl to nie jest duzo za takie cos?

Psocinko Dobranoc Kochana :**
Iwonuś ja się zakochałam w tym różowym kocyku z tą Myszą :-)
Konwalianka też patrze na ten termometr ale teraz z kasiurka kurde nie wyrobie :-/ jak za tą cene to bym zaryzykowała...
Aniu coś Ty one są jeszcze droższe... na allegro masz od 70zł wzwyż

Ostatnia edycja:
Wydrusia, ja sie jeszcze nie rozgladalam za takim termometrem i dlatego nie wiedzialam ze to wcale nie duza cena... Dobrze ze mnie uswiadomilas;)

ale u mnie burza wrrrrrrrrrrrrr idzie a ja sama........:-( ja taki podobny term kupilam w biedronce za19.99 i do ucha i do czola i wyswetla temp pokoju i godzinke.... nawet chyba dobrze mierzy.....

reklama
wydrusiu w sam raz do twojej Lilianki ja to chyba kubulka mu kupię albo niebieską myszkę micki :-)
Aniaa ja cię rozumię że nie wszyscy chcą mnieć gromatkę dzieci ale niech najpierw zajdzie w ciąże a dopiero niech gada że będzie jedno... zresztą dopiero co miała zabieg (operacyjny) na torbiela..

Do góry