A
Anulka198424
Gość
zorah jak narazie nie widac zeby byly ale jak tylko zaczna swedzic to balsam i heja tylko ze juz to nie pomaga wczesniej jakas ulga byla a teraz lipka...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hello Dziewczyny!
Doczytam Was poźniej, a na rzie melduję się z wizyty. Mateusz zdrowiutki! Waży 2,1 kg, łozysko ok, wody ok. Lekarz powiedział, że absolutnie mi szyjki badać nie będzie, bo i tak to juz za późno na Pessara i mam leżeć, zbadał szyjkę przez brzuch - ma 28 cm i jest zamknięta od strony Mateusza. Termin mi sie przesunął z 17 na 6 lipca.
Aha Mateusz ułożony jest miednicowo po prawej stronie - są szanse, że się jeszcze odwróci, ale w moim przypadku to i tak wszystko jedno....
No i podobny jest do Tatusia - ma zdecydowanie Jego nos - później wrzucę zdjęcie.
Ale jestem szczęśliwa, że z maleństwem wszystko w porządku.
Trzymam kciuki za wizytę Maqnio i idę czytać, czy już wcześniej nie ma sprawozdania....