reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
babywb20110526044822975bed69a2aad6ecbfc24b16bd687ccd.jpgo maj gad.:szok:

Dziewczyny a macie jakiegos sprzedawce na allegro ktory ma najlepiej wszystko?:p Brakuje mi jeszcze duzo rzeczy dla maluszka i chcialabym kupic w maire mozliwosci wszystko u jednego sprzedawcy zeby przesylka byla tansza. Mozecie mi kogos polecic?

Ciasto się piecze, za 2h wróci mój, więc teraz idę się wykąpać. A potem zrobić truskawki ze śmietaną, ugotować makaron i czekać na tego mojego pięknego.

Dziewczyny a macie jakiegos sprzedawce na allegro ktory ma najlepiej wszystko?:p Brakuje mi jeszcze duzo rzeczy dla maluszka i chcialabym kupic w maire mozliwosci wszystko u jednego sprzedawcy zeby przesylka byla tansza. Mozecie mi kogos polecic?
ja nie mam:( nie pomogę

umyłam głowę i pomalowałam paznokcie - rosną mi teraz jak szalone, więc wykorzystuję zapuszczając długie pazury - ale nie mam złudzeń, ze niedługo się połamią....

tak sobie oglądam te prawdopodobne zdjęcia Waszych dzieci - ona wszystkie są do siebie podobne, więc nawet nie mam wchodzić na tą stronę, bo sie domyślam, że moje będzie kolejnym naszym wspólnym bliźniakiem.... :)

mi dzis nie ma kto truskawek kupić.... :(

Cześć Dziewczynki!!! Wszystkiego naj, naj, naj z okazji naszego święta!

A teraz do rzeczy. Potrzebuję fachowej pomocy co do wyboru niepotrzebnych rzeczy. Co według Was bardziej się sprawdzi - video niania czy monitor oddechu(myślę o snuzie). Czy może obie te rzeczy razem?

Jejku ja nawet nie wiem co to jest ta video mama... Kojarzy mi sie tak, ze dziecko jest w swoim pokoju, a Ty w drugim i masz jakis monitorek na ktorym mozesz podgladac co sie dzieje u dziecka. Dobrze mysle? Jesli tak to jestem zdecydowanie za monitorem oddechu chociaz sama nie planuje kupic ani tego ani tego.

Gocha ja myślę, ale tylko o monitorze oddechu - mieszkam w mieszkaniu, więc u mnie nie ma problemu z innym piętrem, czy jakimiś dużymi odległościami - zresztą, nie planuję w pierwszych tygodniach w ciągu dnia na długo spuszczać małej z oczu moich czy męża, wolę ją zabierać ze sobą z pokoju do pokoju niż patrzeć na ekran niani

ale w nocy jak będę chciała się przespać w spokoju to myślę że taki monitor oddechu się przyda - w razie czego obudzi

a masz coś konkretnego na oku?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry