reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Niczko miętka i do wyreczka :-) a co do mydełka Kochana miałam podobny problem i na mnie podziałało więc poleciłam :-) po to tu jesteśmy żeby wymieniać się doświadczeniami :-)

reklama
a ja dzisiaj cały dzień wyszywam..tak mnie coś wzięło.. pochwalę się jak skończę :) kilka razy igła lądowała w moich palcach, ale czasem można się poświecić :)
wcześniejsze bóle nadal mam, ale za to mały bardzo się wierci - szok! aż może za bardzo.. no i czkawki go męczą - bidulek..
Weroniko, ja wczoraj byłam w szpitalu w Piasecznie..w przyszłym tygodniu wybieram się do Instytutu :) miłego zwiedzania

NIka czasami trzeba wyprobowac wielu sposobow zeby stwierdzic co tak na prawde ci pomaga, bo to co jednym skutkuje drugim w ogole nie zadziala. Mietke ja pije jak mam problemy z zaparciami badz gdy czuje sie niewyraznie. Pamietaj ze na problemy zoladkowo-brzuchowe dobry jest wlasnie ryz ale nie z cukrem czy maslem Niczka :-D mozesz go zalac jogurtem naturalnym badz owocowym, to pomaga wzmocnic flore bakteryjna w zoladeczku i jelitkach :-p :-D

ja chyba zejde ze swoim kretem albinosem na spacer, mimo ze wieje i pewnie dziad nie bedzie chcial chodzic tylko sie schowa w moich ramionach to moze zmusze go zeby troszke pospacerowal :-D

em_ka, ten twój biały krecik ma z toba dobrze! :-)

konwalijanka, ja nie mam cierpliwości do takich robótek:)

Właśnie zrobiłam sobie wileka miche kaszki mannej, z sokiem malinowym i pochłonęłam wszystko:) teraz siedze i dysze, a mała ma czkawkę:)

heh, dodi, ja też nigdy nie miałam..aż się sama dziwię, że mi się chce wogóle:)
pewnie po słodkim czka.. wtedy dzieciaczki chętniej łykają wody.. mój mały często czka po owocach..

dodis to mi zrobilas smaka na kaszke manne, chyba jeszcze troche mam z kiedys tam to jak kupie sos malinowy to sobie zrobie :-D mniam :-p
my z D ogladamy jeszcze film na cinetube ale po 75 minutach ogladania trzeba czekac 30 min (nie wiem po jaka cholere, chyba zeby wykupic konto premium :/ ) ale zaraz bedziemy musieli isc spac bo on jutro do roboty wstac musi.

wiec zycze wszystkim dobrej nocki :*

Ja znów noc zawalona :-( poszłam do wc i oczywiście za długo czekałam bo pęcherz daje popalić :-( i jeszcze krocze mnie pobolewa :-( mam już dosyć :-( chciałabym przespać w końcu chociaż jedną noc :-(

witajcie mamusie,
wydrusiu nie zazdroszczę..wiem, że nie ma gorszego niż nieprzespana noc..

ja wczoraj też cos miałam z pęcherzem, w toalecie byłam z milion razy, sikać mi się chciało dosłownie co 10min. a nawet nie czułam aby mały napierał na pęcherz.. no i biegunkę miałam..ech, oby dzisiaj się nie powtórzyło..

miłego dnia!:-)

Hej Mamuśki
Konwalianka no niestety a tego się już nie odeśpi ale cóż nie długo nie jedna noc bedzie nieprzespana :-)
Jadę zaraz z przyjaciółką na egzamin na prawko :-) trzymajcie kciukasy za nią :-) stresa mam razem z nią :-)
Życzę miłego dnia :-)

reklama
Cześć Laseczki Brzuchate
Ja zaraz lecę załatwiać dokumenty związane z preprowadzją. Wpadam tylko życzyć Wam miłego dnia. Balkan , Wisieńko paczka o 15 wychodzi :-)

Do góry