reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Marzenka, na pewno tylko przejciowy spadek formy! W ciazy rozne cuda sie dzieja z naszym cialem

Konwalianka, dzieki za rade. W nowych X-Landerach powiekszyli gondole i teraz jakos to wyglada. Ogladne sobie te Implasty i Jedo w takim razie

Dodi, to Ci pieknie to ciemne lozeczko powinno pasowac

marzenko tak jak pisze kociatka ze w ciazy wszystko sie zmienia z godziny na godzine , z tygodnia na tydzien. Takie ,,uroki,, niestety. Dzisiaj masz zle wyniki a za tydzien sie wszystko poprawi, na prawde nie przejmuj sie jeszcze tym tak bardzo bo stres jeszzce to nasili. Przyjmij to ze spokojem, powtorz pozniej badania i zobaczysz ze bedzie wsio ok, glowa do gory, nie smuc dzidka na dobranoc :* trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&

mi sie x-landery mega podobaja. A najbardziej spacerowki, maja cos w sobie takiego ze oczu nie moge od nich oderwac. Ja dostane wozeczek wiec wymyslac nie bede, ale gdybym miala kupowac kupilabym x-landera albo z firmy taco, bo maja te wozie super sportowy wyglad i niezle wyposazone razem z fotelikiem za to cena o wiele nizsza od x-landera
http://allegro.pl/tako-drifter-fotelik-samochodowy-wys-0-gratisy-i1578642430.html

Ostatnia edycja:
witajcie z rana gołąbeczki..

x-landery faktycznie są śliczne i mają rewelacyjne kolory, ale cena 2tyś już taka fajna nie jest..no i spacerówka wygląda jak zwykła parasolka, co jest wg. mnie super! tako mi się nie podobają (ale to kwestia gustu), dla mnie zbyt pstrokate i nie podoba mi się budka..ale jak mówię, to kwestia gustu - być może z innego powodu sama byłabym zainteresowana :)

marzenko, na prawdę nie ma co się martwić.. jestem pewna, że uda się lekarzowi rozwiązać sytuację, więc nie martw, bo maluszek czuje i tak samo się stresuje..

ja dzisiaj obudziłam się z ogromnym bólem, chyba wiązadeł..szok..myślałam, że coś urwałam (macicę?), teraz cały czas promieniuje..no i mały chyba śpi, więc dodatkowo się stresuję..

Marzenko zaraz się wszystko unormuje
Ja wózkana razie nie szukam, ale zrobilam sobie liste rzeczy do kupinia w internecie.Mam przygotowaner linki i jak tylko przyjdzie czas to jednego dnia hurtem kupię :-)
Miłej Sobotki dziewczyny :-)

Co do zakupow, to u nas maz bedzie musial dokupic reszte lacznie z laktatorem. Ktoregos dnia przyjdzie do mnie z kompem, ti kupimy co sia na allegro.

Marzena, nie denerwuj się wynikami, bo tak, jak dziewczyny pisza w ciazy sa rozne odchylenia od normy... I absolutnie nie czytaj interpretacji w necie!!!

Ja za oknem mam sliczne slonko - i co z tego... Jakoś mnie maly dolek z rana dopadl :(

reklama
Hej kobietki
Ja dzis wczesniej wstalam wczoraj zalatwialam swoje sprawy tak sie nachodzilam z moim ze krzyza nie czulam chodzilam po domu zlozona ale dzis lepiej... tylko jakos brak humoru.

Do góry