reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witajcie dziewuszki lipcowe mamuski. Ja weekenduję z rodzinką więc wpadam pozdrowić.
Cudnie, ze jest watek z wiadomościami wchodzi się i wie czy coś się ważnego wydarzyło.
Miłego majówkowania:-)

Dobry wieczór :)) mamusie

...rzeczywiście dzisiaj cosik mało do czytanka:szok: a my dzisiaj postanowilśmy odświeżyć pokoik malego po ostatnich moich czarnych myślach także ja dzisiaj padam na twarz....
Corin bardzo Ci współczuje z tymi nie przespanymi nockami, poznałam już ten ból ... także trzymam kciukaski za dzisiejszą nockę
Emka ja mam do przodu 11kg z podłogi jeszcze wstanę gorzej z pozycji półsiedzącej i albo małż musi mi pomóc albo i tu sama z siebie się zawsze śmieje a co wcale nie pomaga - na boczek i siup do góry oczywiście za jakimś trzecim razem się udaje:-D:-D:-D
Dodi_misia tobie już 32 tc leci jak patrzę na swój suwaczek tak mi się wlecze chyba jestem najmłodsza :eek: ...już się nie mogę doczekać

oszqrde, cieszę się, że ja mam to za sobą:) chopciaż teraz to sobie myślę, że poszłabym znowu na jakies studia podyplomowe.. kto wie..
budyń dobry na wszystko:)

a ja witam niedzielnie mamusie, u mnie dzisiaj kiepska pogoda, w nocy musiało lać..no i taki też mam nastrój..
mało tego..wczoraj pokłóciłam się z moim P, po czym obrażeni wzajemnie poszliśmy spać! Zawsze mówiłam, że wcięty/pijany z trzeźwym się nie dogada i to go tak zabolało chyba..a wszystko wzięło się z tematu o chrzcinach i ogólnie logistycznym problemie pomieszczenia ludzi (moja rodzina jedzie 240km, męża 280km i przydałoby się wszystkich położyć spać, a to 20 osób)i przede wszystkim zrobieniem imprezy - mój mąż wyobraża sobie chrzciny w domu! oszalał chyba..ciekawe kto miałby biegać wokół gości i wszystko podawać..wiec pokłóciliśmy się o fakt, że ja się upierałam nad obiadem w restauracji - mówię wam..jestem tak zła..

miłego dnia kochane

Cześć dziewczyny, powiem wam że na głupotę ludzką to nie ma granic... Wczoraj czulam się naprawdę dobrze, umowiłam się więc z koleżanką na spacer i poszłyśmy... na 4 godziny. 4 godziny chodzenia. Fakt ze żółwim tempem, ale jednak. Tymczasem dzis wstalam z twardym brzuchem, boli mnie jak przed okresem. Wziełam teraz nospę i siedzę, ale czuję się koszmarnie.

Witajcie!Corin bo tak to jest jak się z motyką na słońce porywa,wiem po sobie,pójdę na zakupy a to jeszcze coś i tak potem odchoruje,nogi i krzyż bolą a brzuch twardy,znam to,niestety teraz kondycja słonia:))

Witam niedzielnie;-)
Corin niby po nospie powinno przejsc wez i magnez mi kiedys lekarz tak kazal:tak:
Konwalianka znam to, ja dzis z moim sie scielam, mowie cos do niego a on nic a koncu siadalam do neta a on ze sie uzaleznie, wiec mowie ze co mam robic jak on niemy a ten dran ze jak ma ze mna gadac o glupotach to woli sie nie odzywac a pozniej glupi pyta czemu placze. On madry bo wychodzi, widzi sie z ludzmi a ja przez to lezenia zapominam jak to jest z kims pogadac:-(
Oszqrde ja mam obrone przelozona przez lezenie ale promotorka spoko:-)

reklama
witam majowo,
mialam sen, wszystkie lipcoweczki byly protagonistkami. Bylysmy na mega sali porodowej z mezami. kazda miala swojego lekarza, pielegniarke i tak sobie rodzilysmy opowiadajac sobie kawaly, smialysmy sie i tak dopoki sie nie zrobilo ciemno. zmienil sie scenariusz a tu: swiece, muzyka, lekarz ktory robil za dj-a, mezowie juz czekaja, my wszystkie w skuniach wieczorowych, super make up, fryzury i tak sobie tancowalysmy po porodzie.

konwalianka, szkoda nerwow, napewno dojdziecie do porozumienia.

milego dnia

Do góry