reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

em_ka obiecuje cie nie straszyc - nawet jesli porod bedzie masakryczny to napisze ze było szybko, łatwo i przyjemnie hihi:) a tak na powaznie to mysle ze nie taki diabeł straszny jak go malują:)ale zdrugiej strony pomysl ile wiedzy zdobedziesz przez ten cały miesiac, naczytasz sie wiadomosci z pierwszej reki, takze do porodu pojedziesz jako expert:)

reklama
Heeej Brzuchatki!!! O rany 2000 strona przekroczona a mnie tyle nie bylo! Alewpadlam sie z Wami przywitac i pozdrowic.
U nas wszystko ok, Nicolas kopie, szczegolnie jak jego tatus mecze oglada...Ale ogolnie jest grzeczny (Nico, tatus tyle o ile, ostatnio ma tez woje fochy hehe). Brzusio rosnie, a ja juz odliczam dni do lipca...

Emka
, kiedy sie spotykamy na te lody??
Maqnio, bedzie dobrze wszytko, znosnego lezenia, juz niedlugo niedlugo bedziemy wszystkie sciskac te nasze male brzdace i zapomnimy o wszystkich niedogodnosciach!

Reszte brzuchatkow sciskam mocno, mam nadzieje ze wszystko w porzadku!! Juz nie nadrobie zaleglosci, jedynie tak na lapu capu...
Teraz znowu wyjezdzam, bede na wsi bez dostepu do netu....ale jak wroce dam znac!
:-) Buziaki!

coś w tym jest.. ja już czytam opowieści z porodówki dziewczyn z kwietnia.. i widzę, że naprawdę nie ma reguły.. te co nigdy nie rodziły 2h i już dzidziuś jest, a dziewczyna co z trzecim do porodu męczyła się dobrych kilkanaście godzin - mam nadzieję, że my załapiemy się na te "lekkie" porody :-D

hanami usciski dla ciebie i małego Nico!! odpoczywajcie ile wlezie!! a jak tam wyniki Twojego examu? pamietam ze chyba na tłumacza zdawałas? usciski!!
knawalianka a pewnie ze załapeimy sie na te expresowe i bezbolsene:) inaczej byc nie moze:-)

Witajcie !ja mam ostatnio takiego strasznego lenia na udzielanie sie chodz regularnie podczytuje ,bak weny chyba czy cus:tak:dla mnie tez te tygodnie jakos sie dluza szczegolnie jak popatrze na suwaczki ze niektore juz macie skonczony 30 tydzien:shocked2:ja dzisiaj prawie caly dzien spedzilam na powietrzu zalapalam tyle slonka chociaz siedzialam pod parasolem w cieniu ,ale jakos i tak sloneczko mnie dosiego siedzialam bokiem i smiesznie opalilam sie jedna reka czerwona opalona a druga biala bo slonce nie dosieglo,jestem jak polska flaga bialo czerwqona moge reprezentowac polske na euro 2012:-Dnic jutro poracuje nad druga reka dla rownowagi;-)

Hej Maqnio, ah dzieki dzieki, tak to byl egzamin na tlumacza przysieglego, ale wynikow jeszcze nie ma (wolno im idzie to sprawdzanie...)
Ja tez sie pisze na lekki bezbolesny porod, hihi!
Teska, tez misie juz dluzy, ale w sumie pewnie szybko nam zleci teraz....nas czekaja po powrocie zakup wozka, lozeczka, przyotowanie kacika dla Nico, porzadki ogolne itp...wiec pewnie jakos zleci! Wszystkim nam zleci i ani sie obejrzymy a bedziemy my pisac opowiesci z porodowki!

kurde, dziewczyny co mi sie teraz stało. Pierwszy raz tak mam. Wkładalam naczynia do zmywarki, nagle dostałam skurczu. Nie bolało, ale był mocno nieprzyjemny. Usiadłam na kilka minut, potem myślalam że mi przeszło wstałam i tak mnie potwornie zemdlilo, że myślalam, ze bede sie tulić z Panem K. Ale przeszło. Mąż pomógł mi dojść do mojego kacika z lapkiem i teraz sobie siedzę. Już mi trochę lepiej.

reklama
Witam wieczornie, znowu pospalam;-)teraz jestem tak senna jak na poczatku ciazy:szok:
A co do tetrowych mi "tesciowa" kupila w pepco:tak:
Hanami dawno Cie nie bylo;-)
Corin nie mam pojecia, najlepiej sie poloz:tak:
Nie wiecie co sie dzieje z Pippi? dawno jej nie bylo
Powiem Wam ze mi akurat szybko czas leci pomimo lezenia:-D

Ostatnia edycja:
Do góry