reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Dzień dobry!

Moja noc była fatalna, bolał mnie kręgosłup jak na okres, później twardniał brzuch i na koniec jeszcze dostałam ataku astmy, myślałam, że się uduszę… Ale noc minęła, jest lepiej i mam nadzieję, że już tak zostanie. Teraz tylko boli mnie ciut krocze. Dawidek całą noc szalał, później rano spał i teraz znowu fika, ale tak delikatnie:)

Corin, podobno sny są odzwierciedleniem tego, czego podświadomie się boimy;))) Co do wystającej kuleczki, to ja tak delikatnie pukałam, bo myślałam, że to pupcia, a okazało się, że główka! Dawidek pewnie sobie pomyślał, że durna ta matka, po głowie go klepie;)

Mailuj, moja babcia leży teraz w szpitalu i takie cyrki odstawia, że szok, mam nadzieję, że ja tak na starość nie będę miała…

Sis, dobrze, że Misia szaleje:*

Danuska, dziewczyny mają rajce, lepiej podjechać na ip sprawdzić co się dzieje, niż się zamartwiać. Ale pewnie wszystko jest dobrze:)

Veronique, no to maluszek zdrowy jak ryba! Nic, tylko się cieszyć, nie szukaj dolegliwości;)

Maqnio, kciukaski zaciśnięte! :*

Dodi, współczuję Ci braku męża przy Tobie, tym bardziej teraz. Tulę mocno:*

Wszystkie niewymienione mamy mocno ściskam!

Dodi ... moj Pawel moze nie tak jak Twoj maz bez porownania ale pracuje czesto na nocki ogolni to na 3 zmiany i popapranie z poplataniem ... :/
Pisz do Nas :* moze razem wszystkie pomozemy z wozkiem :) ( wyborem) ja jestem chetna ... nie plakaj nie nerwuj sie :* ja teraz tez musze siedziec cicho jak mysz pod miotla po P po nocce spi :( i taki caly tydzien bedzie :( wiem ze wiele byc dala zeby miec taki tydzien jak ja ... ale kazda z Nas ma jakies ... zmartwienia co do meza ... :(

A ja własnie wróciłam ze spacerku tak sie wiater zerwał i deszcz zaczoł padac ze musiałam zmykac , ale dostałam za darmo kosci dla mojego pieska wcina je jak diabli chodzi z nia dumny jak paw hehe ale mam z niego ubaw tak bardzo kocham tego mojego zwariowanego psiaka ze wszystko dla niego zrobie

dodi, te 3 dni będą niezapomniane, więc głowa do góry.. a faceci myślą praktycznie, w końcu to głowa rodziny i musi się wykazać.. wiem po swoim.. takie rzeczy jak kocyki, ręczniku, ciuszki nie robią na nim wrażenia:)
gon1a ale cudeńka..

ja wróciłam z basenu, super było.. ale byłam też świadkiem napadu..normalnie szok w biały dzień, na Kabatach warszawskich.. kobieta wyszła z auta, coś chciała wyjąć z bagażnika i taki starszy koleś, ok. 50-tki ją zaatakował..na szczęście nie było znieczulicy i dwóch chłopaków ją poratowało, obezwładnili kolesia i wezwali policję..ale w szoku byłam... przecież to może być każda z nas..uff

teraz jogurcik i łóżeczko - trzeba odespać ten basen..a i oczywiście zrobiłam zakupy dla małego..wrzucę na właściwy wątek:)

Witajcie Brzucholki! Ja pół nocy nie spałam bo coś mi zaszkodziło i latałam do kibelka plus okropny ból brzucha,ale odespałam i po poludniu się zdrzemnęłam,gotuję obiadzik moje ulubione spaghetti.Mały się przebudził i kopie,ostatnio tak stuknął mnie piąstką,ale dziwne uczucie:)
Dodi nie jesteś sama,masz tutaj naszą małą rodzinkę ciężarówkową:)trzym się Kochana!

reklama
Do góry