reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hej Zabeczki!!!

ja znowu spałam 13 godzin. widze ze temat prasowania i pieluch na tapecie. Ja inwestuje w jednorazówki z czystej wygody i lenistwa. Prasowac nie znosze, a poza tym teraz nie moge, wiec wszystko spadnie na małza. i sama nie wiem kiedy poprac ciuszki, bo badz co badz gin kazała sie mimo wszystko przygotowac na wczesniejszy poród, wiec pewnie po wielkanocy sie za to wezme.
wisienko odpoczyaj jak najwiecej i jakby co smigaj na ip.
orchi juz sobie wyobrazam jak Misia tancuje w brzuszku:-)
Buzi dla wszystkich mamek i maluszków:*

reklama
maqnio noo tragedia ale zgaga nic a nic nie ustępuje :-D wiesz co czuję,bo masz też zgagę,wczoraj po lodach zgaga po bananie zgaga hahaha dosłownie po wszystkim mam :-D:-D

orchidea eh ja tez sie z ta zgaga wykoncze, nawet po zwykłej wodzie mnie łapie, ale mleko pomaga w sekunde, wiec pije hektolitry dziennie:)
sestina kurcze Ty to potrafisz wyłowic cudenka. płaszczyk przesliczny!

witajcie słoneczka :-)

Widzię że trwa ostra dyskusja na temat pieluszek. Powiem wam, że jak urodziła się Amelka, przez pierwsze dwa tygodnie po cc używałam pampersów. Ale wcześniej przed porodem aby było taniej kupiłam zwykłe pieluszki tetrowe i ceratki. Używałam ich przez ponad pół roku spierałam je w ręku i oczywiście musiałam je wygotować ok dwa razy w tygodniu, oczywiście aby każda pieluszka była mięciutka i nie powodowała podrażnień musiałam ją wyprasować. Ale doszłam do wniosku że nie będę się dalej męczyć i kupiłam paczkę pieluszek w biedrące DADA w cenie 26,99 tam jest 72, 68, 58 w zależności od rozmiaru. Powiem wam że mimo że były tanie to moja mała nie miała żadnych odpażeń, były chłonne i przepuszczały powietrze. Ponadto od pieluszek odzwyczaiłam ją jak miała 1 i 8 miesięcy nawet nie zakładałam jej na noc bo wstawała siku.
Także i tym razem zamierzam ich używać, bo są w miare tanie, wygodne i przynajmniej się nie namęcze.

Odnośnie prasowania uwielbiam prasować wszystko od koszul po pościele :-) ale nie nawidzię prasować spodni na kont doprowadzają mnie do szału :wściekła/y:

od był Iwonuś kupiony w Trollu przez jakąs Panią za 199 zł natomiast nie nosiła go i odsprzedała z apoł ceny z przesyłką 90
ja poluję nie tylko w ciążowej sekcji allegro ale tez w zwykłej tyle ze w większym rozmiarze, nap. fason grzybek bądz rozszerzany- tak wynalazłam ten swoj

reklama
Do góry