reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Maqnio, ja już się śmiałam, że chłopcy są chyba bardziej łaskawi dla swoich mam i mniej wymagający, niż dziewczynki;) Ja Dawidkowi zawdzięczam brak napadów astmy, brak migren i brak skoków poziomu hormonów tarczycy (odpukać) :))
psota- no to ja Ci mówię ze dziewuskzi tez hihih- migreny jak ręką odjął skonczyły mi się i nawet cera lepsza niz sprzed ciazy
Veronique- a nie boli cię od rozciagania? ja mam co drugi dzien srednio napięcie w okolicy zoładka-przepony- ale to odczuwam jako mięsniowe

reklama
Sluchajcie a jakby co na te biegunke :| odpukac Tfu tfu tfu ale jakby mnie zlapalo to mozna cos wziac ? :| Sestina oooo cos takiego ale mowie Tobie jak cosik zjem to przechodzi :| .....
Ja to tak sie boje jakich kolwiek zatruc pokarmowych i w ogole bo ZAWSZE jako dzieciak i teraz tez mam tak silne odruchy wymiotne ze zawsze ktos musi byc przy mnie MASAKRA :/

maqnio rękę możemy sobie podać co do zgagi bp ja mam dosłownie po wszystkim :-D ale już sie do tego przyzwyczaiłam więc źle nie jest tylko rennie żadne na mnie nie działa :D:D:D:D nie wiem czy Ty cokolwiek łykasz na to

veronique- polecam Smecta- zawiesina w saszetce na bazie glinki- rewelacja. Jest łagodna lecz skuteczna, noworodkom ja sie tez podaje

psota a wiesz ze moze cos w tym jest, ze chłopaki łaskawsze sa? bo mnie ta Mała istotka niezle daje popalic.
Veronique co na wymioty to nie mam pojecia. a te bole to moze faktycznie bardziej od rozciagania.
orchidus to piona - w takim razie! mnie pomaga mleko a jak juz ono zawodzi to biore reni - spokojnie mozna w ciazy i jest skuteczne;-)

Veroniqa No ja nie wiem co można brac na tą biegunkę bo z tego co czytałam bez konsultacji z lekarzem żadnych leków na biegunkę. One spowalniają prace jelit i costam jeszcze i wtedy dzidzia może nie dostać wszystkich składników odzywczych. Może dziewczyny coś miały polecane przez ginów.

Niczko ja miałam tą jelitówkę, dzwoniłam do gina i powiedział, że smecte można brać, węgiel, i dużo pić. Ja na necie też szukałam domowych sposobów, jest ich tam sporo:-) oby Cię nie złapało bo mnie męczyło 4 dni!!

Ojj to ja żygała dalej niż widziała, zgage mam teraz przeokropną!! cera mi się jakby polepszyła teraz bo na początku to masakra, sucha jak nie wiem, teraz nos mam troche przesuszony ale dam radę:-)

Pippi no to gratuluje i witaj w klubie!:-) a imie juz macie?
Dziekuje kochane za wyjasnienia co do przygotowanai tego "koktajlu" przed badaniem. Może dam rade, wezme najwyzej ze soba kilogram cytryn! :-D żartuję oczywiście.. :-D

Wiem, że to nie ten wątek, ale już tu napisze - czy dajecie swoim malenstwom po dwa imiona czy jedno? My mielismy zamiar dac jedno, ale tak mnie rodzice ciagle wypytuja jakie drugie, ze sie zaczelam zastanawiac.. No bo to chyba nie jeste konieczne, prawda..?

reklama
Do góry