reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam, się kochane, nie było mnie od soboty ale mieliśmy zabiegany weekend, wczoraj byłam u siostry i dziś dopiero mam trochę luzu.

Nie mam siły nadrabiać... Widzę tylko, że Anula dalej w szpitalu :-( Czy coś jeszcze się działo, powiedzcie proszę co u Was?

Ja byłam wczoraj na wizycie, ale niestety nie miałam USG. Byłam zawiedziona, bo wcześniej robił mi na każdej wizycie. I jakoś taki mam niedosyt, zastanawiam się skąd lekarz wie czy wszystko jest ok nie zaglądając do maluszka USG :confused: No nic i tak czasami są 3 na całą ciążę, a ja już miałam z 6.

Byliśmy w niedziele u teściów i bardzo mnie zaskoczyli, zaproponowali, że kupią nam wózek. Nie spodziewałam się tego po nich, ale to ich pierwsza wnuczka i chcą się włączyć w wyprawkę, super bo wózek spędzał mi sen z powiek, szukałam jakiegoś taniego albo używanego, a oni bardzo nam pomogą. :happy2:

Wszystkie Was kochane pozdrawiam :-)

Płatki z mleczkiem Psocia :) Nesquiki :D
Danuśka mi mama sapie że na wózek mam jeszcze czas i prędzej niż na końcu czerwca mam nie kupować :( a ja już bym chciała :( mamy wybrany kasa odłożona no ale nie chce się z nią kłócić :(

A ja myślę o winogronie, ale już mi się nie chce jechać do sklepu, jutro sobie kupię;)
Wydrussia, a po co Ci tak wcześnie wózek, jeszcze dużo czasu;)

Hej Wydrusia, Psotka :)

Wydruś, moja teściowa też uważa, że mamy tyyyyle czasu. Coś wspomniała o wózku w lipcu i już mi sie nie chciało tłumaczyć. Następnym razem jak do niej pojadę to wytłumaczę, że ja chcę w czerwcu mieć już wszystko załatwione i zakupami dla dziecka się nie martwić.

A i zapomniałam Wam powiedzieć, wybraliśmy imię dla naszej księżniczki :-):-):-) będzie Iga Zuzanna. Chyba, że jak ją zobaczę to mi się odmieni ale tego nie przewidzę. ;-)

Psocia ja nie mówie że już teraz w kwietniu ale w czerwcu na początku chciała bym już kompletować tak jak Danuska jak mój małż pojedzie do sklepu to go naciągne na winogronko :) Danuśka u nas ma być MIŁOSZ MARIUSZ :) albo LILIANNA WERONIKA( jeśli małemu się odmieni :))

Renia dzieki za info. Wiem, ze musi byc wszystko ok ale mam czasami obawy...... ech
Betka 3maj się cieplutko!!!!! bąbel niech rosnie duży....!!!

A ja wieczór sama az nic sie nie chce robic.... nudy...coś bym zjadla tylko nie wiem co...ale chyba chipsy wyciągne bo dawno jadlam..... ;-)
Wisienko super ten twój maly szkarab... heheh ja to tylko mialam chomiki w dzieciństwie.... i tyle mego....

reklama
Do góry