reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

marzenko ale już tu ktoś pisał, że możesz mieć zafałszowane wyniki, bo jesteś chora i trzeba je powtórzyć, dopiero wtedy będą miarodajne
nie martw się na zapas
poza tym z tym cukrem to nie jest jeszcze tragedia - moja gin mówiła, że nawet jak coś wyjdzie nie tak, to jest to przejściowe i jak się trzyma dietę i pilnuje poziomu to nic złego się nie dzieje
ale to będziesz się tym przejmować, jeśli się wyniki potwierdzą, na razie to lecz przeziębienie

gina a ja z glukozy nie mam złych wspomnień :-) fakt, słodkie, ale spokojnie dałam radę wypić bez cytryny 75 ml - to z cytryną dasz radę na pewno ;-) lepiej się negatywnie nie nastawiać

reklama
Cześć Dziewczyny
Ja tylko na chwilkę. Marzenko mówiłam Ci że infekcje oklamują wyniki cukru. Dlatego po jego poziomie u cukrzyków wykrywają infekcje. Dlatego nie masz się czym martwić.
Beetka mama mówi, żebyś brała bo to bardzo ważne i bezpieczniejsze nić niebranie
Ja na razie spróbuję ogarnąć wczorajszy dzień i poczytam. Buziaki
Wisienko mi włosy rosną jak szalone
Gina gratki
Corin ja to nawet dałam pielęgniarce cytrynę i sama mi drinka zrobiła

witaj corin widze dzieciaczki juz sie lepiej maja skoro pomagają Ci w domciu
o nie wiedzialam zee mozna cytryne wziasc do glukozy, ja bede ca 2 tyg robic badanie to wezme
gina gratulacje
wisienka ja tez 3 wsunełam 2 z dzemem i jeden z serem i dzemem i talez rosolu z makaronem i juz mam dosyc
na razie zmykam po mała do przedszkola, pa

corin jaka masz super mame:-)
ja wlasnie wysluchalam kazania mojego taty (ktory wszedl pozyczyc 2 zl na tace:-D i prosic zebysmy jechali po wegiel) na temat zerwanej zaslony. Tylko, ze doslownie sekunde przed jego wejsciem corcia ja urwala ale juz nie chcialo mi sie tlumaczyc

Marzenko-jak będziesz zdrowa to sobie badanie powtórzysz.

Ja własnie odebrałam wyniki badań na cukier mam teraz dobre-bo za pierwszym razem mi wyszło 140 po godz. Teraz po godz.90 a po 2-godz-60.

Beetka-jak się czujesz!

Gina-to super wiadomośc że jest wszystko wporządku...

Wisienko, kiedys kupilam ten *spam*, ale po pierwszym wypiciu, już wiedziałam że mi to nie przejdzie drugi raz przez gardło..fuj jakoś nie mogę, ten słodki smak malin i do tego czosnek..nie pasuje mi to:):) piję herbatke z miodkiem:) oj lenia mam dziś, taka ładna pogoda, a my musimy w domciu siedzieć...

Dzień dobry Słonka i małe Promyczki;)

Ja dzisiaj spędziłam dzień z moim bratem, stwierdził, że ostatnio się mijamy i musimy wreszcie wybrać się gdzieś razem. Pojechaliśmy więc na spacerek nad jezioro maltańskie, później zjedliśmy obiadek i poprawiliśmy kawką bezkofeinową i deserkiem, ledwo oddychałam po tym jedzeniu;) No i Dawidek dostał od wujka t-shirt, bo przeszliśmy się też po galerii, pochwalę się na odpowiednim wątku;)

Nie odpisuję żadnej z Was, bo boję się, że którąś pominę, ale buuuziam Was mocno wszystkie:)

Aha!!! Dziewczynom, które miały wizyty gratuluję zdrowych dzieciaczków:)

reklama
Do góry