reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Jacie gruby ten poród. Super extra, ja też tak chcę. A potem ciąg dalszy powienien być taki: Zszyli mnie, godzinkę poleżałam i pojechałam do domnu dokończyć sprzątanie :-)
Moja też dzwoniła i powiedziała, że w piatek jedziemy rano na basen. Czy moge siedzieć w jacuzzi? jak sądzicie?

Noooo ma kobietka o czym opowiadać..i wcale nie jest to traumatyczne...Veronique musi sobie przeczytać:) że nie jest tak strasznie wcale w większości przypadków:) moze byc tez smiesznie

Ja sobie wymarzyłam podobny poród..haha i z takim nastawieniem będe żyła:)

Corin, to już nie przelewki wtedy... czas do lekarza sie zapisać..ale pewnie to nic takiego..może jakaś infekcja ci sie przybląkała..
A dzieciaczki może naprawdę jakąś 3 dniówkę złapały...

reklama
Ale z Was truskawkowe napalence:-D Ja spokojnie moge sie bez nich obejsc, a to niesprawiedliwe, bo Lidla mam po drugiej stronie ulicy:-p za to w domu absolutnie nie moze zabraknac kiszonej kapusty:-D

Kurcze, a zapomnialam, ze dzis Popielec:szok: i rozmrozilam miesko na poledwiczki w sosie serowo ziolowym na obiad, mezus sie ucieszyl:wściekła/y: Tutaj w ogole nie odczuwa sie takich polskich swiat:baffled:

Orchideus, nie chcialabym Ci robic klopotu, bo pewnie masz mase pytan o swoja ciaze...:-( Kurcze, zastanawiam sie nad lotem do Polski, tylko z kasa krucho, ech...

Corin, no jak sie wali, to sie wali:wściekła/y: Trzymaj sie kochana!

Do góry