reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Cześć wyspane Brzuchańce :-) Ja dzisiaj przez cała nac słyszałam co to jest chrapanie męża i teraz musze odpocząć troszkę;-) Corin to kciuki zwolnione :-) Bardzo sie cieszę, że jest OK, wypocznij

reklama
witam was kochane
dawno sie nie odzywałam ale już wszystko się poukładało i jestem:-D
corin mam nadzieję ze wszystko ok . czekam z niecierpliwością na wiadomosc
a u nas po badaniu 28.02 wyszło że na 100 % będzie chłopiec . mąż zachwycony ja zresztą tez ale po cichu liczyłam na dziewczę.

doczytałam corin cieszę się ze ok

Dzień dobry Rybki:)

Wiecie co mi się dzisiaj śniło? Że urodziłam bliźniaki, dziewczynka była mulatką a chłopczyk biały, opowiedziałam ten śmieszny sen Marcinowi, a on mówi, że on by się tak nie cieszył na moim miejscu, gdyby tak faktycznie było;) Później mi się śniło, że urodziłam wcześniaczka takiego tyci tyci.

Corin, ufff, dobrze, że nic się nie działo. Odpoczywaj ile się da:)

Orchidea, nie przemęczaj się na tych zakupach:) Buzialek sis:*

No i polazłam do Biedronki na zakupki ,bo samej do auchana mi się iśc nie chciało i dźwigać :dry: więc szybkie,małe zakupki zrobiłam i do domu poczłapałam :-D zaraz powoli sobie posprzątam i będę zaglądała na BB oczywiście :-D
mailuj no ja co noc mam prawie chrapanie męża,ale teraz to już zasypiam mimo tego :-D szczerze współczuję,bo czasem to normalnie jak traktory chrapią :tak:
MADZIAwitaj milutko i gratulujemy syneczka :*
psocia sis ja juz wróciłam szybka dziewczynka ze mnie hahaha później jeszcze raz pójdziemy jak wróci Tomek bo mam cięższych rzeczy troszkę kupić ... no też masz sny nie ma co :-D może ta mulatka od Italiańca co pisałaś wczoraj hahaha

Ostatnia edycja:
orchidea na mojego M tylko działa położenie sie na boku, wtedy nie chrapie:0 Więc niemalze co noc szturchańce i kopniaki dostaje;)

sestinka to tak samo jak u mnie :-D bo na plecach jak śpi to porażka normalnie totalna :-D
psocia hihi no ale mówią,że niby jak się o czymś opowiada to czasem to się może przyśnić :-D dobra pranie muszę wstawić i pościel zmienić ale lenia mam w dooopce dziś :-D

reklama
a jeszcze jak piwko chlupnie na noc i cos " przekąsi" to masssakraaaaaaa;)
U mnie posciel właśnie opiera się;) a ja wcinam drugie sniadanie-lody:)

Do góry