reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

alka_t świtny prezent się szykuję jedyny w takim rodzaju , witamy:tak:
Widziałam że ktoś jeszcze poszerzył nasze szeregi ale moje roztargnienie nie pozwala pamiętać kto to:-( przepraszam ale witam równie gorąco:-)

Żadko się ostatnio udzielam a jak zagladam to lece po łepkach bo na nic nie mam ostatnio ochoty, nastrój ciągle do D... pupy. Jakoś tak ostatnio u nas cienko z porozumieniem. Ciągle jakiś problem i nie wiem już sama czy to ze mną jest problem że się w ciąży tak zmieniłam czy wręcz odwrotnie to on ma problemy i humory jak kobieta w ciąży. Dziś w nocy to nawet miał pretensję że go obudziłam jak wstawałam do łazienki że się tłukę a ja zdążyłam usiąść i zaświecić lampkę... ale nie widzi tego że ja nie mogę spać przez niego bo chrapie , rozwala się na łóżku itp...Nie mam już siły. Chyba się cieszę że jednak we wtorek lecę do Pl może 2 tyg przerwy dobrze nam zrobi.

Sorki dziewczyny ale nie mam tu się komu wygadać, a zaczynam siadać psychicznie:-(

reklama
No ja połaziłam,troszkę zmarzłam,,,ale już troszkę lepiej ze mną.Pogadałam z mamą przez tel. opierdzieliła mnie,że nigdy nie mówię jej co mnie trapi tylko ryczę i sama chcę wszystko załatwić.Małż wrócił z pracy przytuliłam sie od razu do niego,echh chyba brak rodziny na miejscu też mi daję "siwe znaki" kurka wodna.
dziób_dziób kochana widzę,że z dołami nie jestem sama... tylko u mnie to nie o męża chodzi.. a w sumie u Ciebie jak odpoczniecie pewnie dobrze Wam to zrobi,tylko Twój małż też mógłby zrozumieć,że siku w nocy czy coś to kobieta w ciąży robi dwa lub trzy częściej niż normalnie... :baffled:
emcia super,że z dzidzią wszystko ok!! A Ty nie miałaś mieć wizyty 9tego marca ??? Myślałam,że masz przede mną jakoś..
Witam "nowe" mamuśki i ich szkraby :*:*

orchidea dzisiaj bylam u lekarza co mi ciaze prowadzi, a USG mam zupelnie osobno czyli 9 marca :-)
nawet nie wiedzialam ze babeczka ma USG w tym gabinecie i myslalam ze mnie bedzie badac, a ona kazala sie polozyc i widzialam dzidka :-)

Dziewczyny, co Wy macie z tymi facetami... Dziób, nie denerwuj się, wiem, że łatwiej powiedzieć, niż zrobić, ale może ta dwutygodniowa rozłąka faktycznie Wam dobrze zrobi.

Orchidea, cieszę się, że już Ci lepiej:*

Sis u mnie jest ok dzięki niemu się dziś usmiechnęłam ;-) Mi nie o Tomka chodzi .... no ale najważniejsze,że już sie ogarniam..
Patrzyłam na fotkę wczesniaczka z kwietnia jeju jaki maluszek slodki i oby zdrowiutki był Psocia a Ty jak się czujesz kochana ??

Dziób-dziób nie przejmuj się tak że jest tak, mój mąż też ma takie humory ale szybko mu przechodzi a jak nie to dostanie małą zjebkę i jest dobrze, w sumie to ja jestem w ciąży i koło mnie ma biegać a nie na odwrót. Po tej przerwie będzie potulny jak baranek zobaczysz:tak:

Dziewczyny przejżałam ciuszki które odłożyłam po Amelce jak była malutka, wybrałam kilka w kolorze uniwersalnym dla chłopczyka i uzbierały sie dwie duże reklamówki :-)

Sis, ja nie myślałam o Tomku, przypomniały mi się ostatnie perypetie Wydrusi. U mnie oki, kaszelek minął, mam nadzieję, że te szmery w oskrzelach też już sobie odejdą;)

Iwonuś to super no zawsze to dwie siatki ubranek mniej do kupna :tak:
psocia napewno !! Już choróbsko na bank zwiało od Ciebie ;-) Ja to wiem hihi
Mam chęć zjeśc dzis coś "niezdrowego" jakiegos fastfooda echh :zawstydzona/y:

reklama
Cześc Brzuchy!!!! :):):)
ale ja dzis pospałam uhuhuuu..myslalam, ze oczy mi zgniją. Pół dnia przesiedziałam z kumpela na plotach i tak oto jestem!!! (pomijam fakt, ze poł godziny musiałam moje drukarki doczytywac):-)
orchidea babiszonku Kochany główka do góry:) idziemy ogladac pierwszą miłość:)
wisienka wielkie gratulacje!! kolejna babeczka do kompletu!!super!
psotka baaardzo sie ciesze ze serduszko pyka jak w szwajcarskim zegarku:)
anulka gratuluje udanej wizyty!
corin..ja tez chce takie cudne dzieci!!!
em_ka bardzo sie ciesze ze usg udane, i ze malsuzek zdrowiutki...a ten siusiak..to przewnie ci sie przewidziało. Jak Nicol moze meic siusiaka?!?
alka usciski dla nowej mamcci!
iwonus trzeba Ci chyba wlac na doopkę!!! zawsze jestes tu mile widziana..jak każda licpóweczka...tosz wkoncu my rodzina no nie:-)

Do góry