reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hej laski :-) ja po wizycie!
zrobila mi nawet USG :-D widzialam malenstwo jak machalo lapkami, probowala wyszukac sece zeby puscic mi na glos ale nie umiala wylapac (az sie przestraszylam) pewnie miala gowniany sprzet albo maluszek sie tak ulozyl ze nie dalo sie tego uchwycic. Widzialam wszystkie kosci raczek i serduszko jak bilo, pokazala mi je specjalnie zebym sie nie martwila ze nie umiala go puscic na glos. Chcialam sie pytac o plec ale pewnie znowu by mi powiedzieli ze dowiem sie na wizycie w 20 tc :-D wiec wstrzymalam sie i nie zapytalam, choc nie wiem czy mi nie mignal przed oczami siusiak :-D (a moze to byl kawalek czegos innego :-D ? )
badania wyszly wszystkie b.dobrze, przepisala mi witaminki no i tyle :-) nastepna wizyta 1 kwietnia. Napisane mam w karcie ze jestem w 18t + 5 czyli zgadza sie wszystko z suwaczkiem (no o jeden dzien mam do tylu) :-)

reklama
Anula nadaj takie imię swojemu dziecku jakie tobie się podoba, a nie rodzinie.
Ja nadal walcze z moim mężem on chcę nadać Sebasian a ja Adrian ale myslę że zostanie na moim tak było z córeczką :tak::-)

Wiecie co moje dwuletnie dziecko pojechało na ferie do cioci, na dwie nocki, kiedy dzwoniłam nawet nie chce słuchać o powrocie:wściekła/y: a już mi smutno za nią.
Ale z drugiej strony chata wolna:-D coś trzeba wymyśleć na wieczór hihi

Iwonus caly czas mowilam ze to dziewczynka, ale chyba bardziej z tego ze chcialabym zeby tak bylo, choc ostatnimi czasy cos mi podpowiada ze jednak bedzie chlopczyk. DLatego sama sie w tym gubie i do poki mi nie pokaza ziarenka kawy czy ogoreczka to nie bede pewna na 100 % :-D

a u nas znowu taki gorac ze zalowalam ze nie ubralam krotkiego rekawka. Teraz sie pewnie zwine z fretkiem na spacer zeby korzystac z dnia.

Iwonus myslalam ze ptrzekonam ale gdy mowie ze Macius mowi ze juz wolalby Wladka:-)on uparl sie na Szymona ale ja na to nie pozwole i pewnie Bartosz zostanie ale mysle o Adriane i Adamie;-)
emka ciesze sie ze jest ok, wiem jak to jest ja nastawiona bylam na dziewczynke a jest niby chlopak ale wiadomo najwazniejsze zeby zdrowe bylo:-)

anula ja połowkowe bede miala w 23 tc a nawet na poczatku 24 cos mi gin powiedzial ze do 25 moza robic połówkowe jesli nie przekreciłam, mi tez sie podoba Macius i wcale nie ma ich tak duzo chyba inne sa bardziej popularne
iwonus witaj, no t oTwoja małą dzielna moja ma 4 lata i niby chce zostawac u cioc ale potem pewnie byłby alarm za mama, chociaz mialam plan ja zostawic u siostry ktora mieszka po sasiedzku , ona jest odwazan w buzi a potem róznie to wychodzi

tak to jest z tymi chopami moj tez mi mówił ze jak bedzie druge to wybiore sama imie a teraz kreci nosem na propozycje imienia, bo dla córki wybrał, poparła go moja rodzinka i nie mialam nic do gadania, ale w sumie podoba mi sie Joasia i nawet jestem zadowolona

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale Ci zazdroszczę tej pogody, u nas jest mroźno ale za to słoneczko ostro świeci :) byle do wiosny ;-)
Ja też bardzo pragnełam chłopczyka do pary i czułam że będzie chłopczyk, ale też w podświadomości myślałam o dziewczynce. Kiedy byłam półtora tyg temu na wizycie ginek powiedział że może być chłopczyk, dzidziuś tak sie kręcił że nie bardzo było widać ale mi też tak się wydawało że coś tam wystawało między nóżkami, ale muszę czekać do wizyty potwierdzi na 4D 17 marca. To czekanie mnie wykańcza, oby został ten synuś :tak::-)

gon1a Amelka to jest taka mała cyganeczka z każdym pogada, a u Cioci została bo moja siostra ma dziewczynkę rok starszą od mojej i są bardzo zaprzyjaźnione :tak::-) także zabawa w pełni

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry