reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Ja ciuszki kupowałam pod koniec ciąży, a wózek, pościel, kocyki, ręczniki itp. dokładnie w 37 tygodniu, a jak skończyłam 38 to urodziłam, więc rzutem na taśmę ;-), mniej więcej połowę rzeczy po synku zachowałam, wszystkie w neutralnych kolorach typu biały, zielony, żółty, pomarańczowy, ale w rozm. do ok 74, większe oddawałam i też sprzedawałam, a zostawiałam tylko nieliczne, takie rodzyneczki :tak:, teraz też myślę o kupowaniu pod koniec, choć praktycznie wszystko mam, więc na ciuszkach się skupię :tak:.

reklama
Dziewczyny czy widzialyscie ten watek
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/index19.html
Ja czytam od wczoraj i pekam ze smiechu, czasami musze przerywac bo sie boje ze przez moj smiech dzidzie udusze. Moj M wczoraj ze mna czytal i smial sie glupek z wpadek innych facetow. a dla mnie to nie bylo smieszn ewcale no ale faceci maja swoje poczucie humoru, jak szedl spac to mowi wez mi poczytaj te porody:-D:-D:-D Polecam na poprawe humoru jak ktos ma kiepski;-)

Kurcze dziewczyny, jak ja bym chciała mieć takie problemy, wszyscy mi mówią, że powinnam sie cieszyc skoro jestem chuda i brzucha nie widać, ze potem to dopiero bede jęczęć, a ja juz bym chciala byc taka duża bo się martwie ze cos jest nie tak, jak ogladam te wasze brzuchy takie fajniutkie a moj to jakby mi sie siku co najwyzej chcialo i pecherz urosl :-(

Ja ci daje 2 tygodnie i ci wywali brzuchol zobaczysz:-p I czekam na fote za dwa tygodnie z twoim brzuchem:-) Fakt moj jak ktos widzi to mowia ze wielki ale czy ja wiem:-D Jak leze to wogole prawie nei widac, gorzej jak wieczorem najedzona stoje:-D:-D

A wczesniej pisalm ze brzuchola M sfotografuje zdjecie w weekend bo w tygodniu go nie ma, a reszte naszych zdjec mam na swoim laptopie ktory ciagle jest w naprawie:-(

reklama
a ja już jestem :)
Kuzynka dopiero poszła :)
A ja wzięlam sie za robienie klusek i już je zjadłam hihihi
W środę mam wizytę i juz czuję powoli stres niestety-mam nadzieję ,że będzie wszystko dobrze.

Do góry