reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
dzidzia rosnie i mamusia razem z nia:-D:-D:-D a teraz musze popic coca cola to wszytsko i chyba sie zdrzemne;-) Tez macie dzisiaj spiacy dzien??

widzialam w sklepach ale nie jadlam i nie kupowalam nigdy. a to jest tz takiego ciasta jak ciastka ptyś? :-):-):-)
ja do zup-kremow daje grzanki serowe albo czosnkowe-tez dobre. musze ten groszek kiedys kupic
oczekiwanie no placki ziemniaczane to bym zjadla :-)
a to juz kumam co to jest :tak:takie jak grzanki tylko kulki?

wiecie co ja od rana mysle o plackach z cebulka :happy2:
obiecalam sobie je w srode zrobic bo plackow to ja moge jesc i jesc :tak:
a jutro ide do malpy poloznej ,bedzie mnie wazyc i nie chce zeby na wadze bylo wiecej od tych plackow :happy2:tak wiec musze poczekac do srody:tak:

Wiesz co ,my prosilysmy o taki wontek zamkniety gdzie bedziemy mogly smialo wrzucac zdjecia nasze,naszych rodzin ...
Jakos niezrecznie sie czulysmy wrzucajac tutaj zdjecia ,a ktos "madry " cholera wie co by z nimi zrobil ..
Jesli bedziesz pisac z nami (nie mowie ,ze caly dzien bo jak pisalysmy kazda pisze tyle na ile ma czasu ,ochoty)to napewno tez bedziesz miala dostep do naszego zamknietego :tak:
Ale głupio się czuję wchodząc na forum lipcówek i jest podział na zamknięte i nie zamknięte. No ale może w końcu i ja dostąpię tego zaszczytu i będę "dopuszczona" :)

Vanilka skąd ja to znam, ja dzięń przed wizytą u gin tez najchętniej bym nic nie jadał żeby ta waga u niego za dużo nie wskazała

a to juz kumam co to jest :tak:takie jak grzanki tylko kulki?

wiecie co ja od rana mysle o plackach z cebulka :happy2:
obiecalam sobie je w srode zrobic bo plackow to ja moge jesc i jesc :tak:
a jutro ide do malpy poloznej ,bedzie mnie wazyc i nie chce zeby na wadze bylo wiecej od tych plackow :happy2:tak wiec musze poczekac do srody:tak:
dokladnie to vanilka. ja tez zrobie placki ale musze sos uwarzyc do tego bo misiek samych nie zje-w zabki go kole :-D:-D:-D
nie no-malpa polozna jest dobra :-D:-D:-D

reklama
Do góry