reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
Niespodzianki się zdarzają:tak: Kuzynka mojego M 15 miesięcy temu urodziła dziecko.Chodziłyśmy w ciąży w tym samym czasie.Poszła w połowie ciąży na 3D i tam lekarz jej powiedział,że będzie dziewczynka.Potem jakoś gin tym się zasugerował i nie sprawdzał już płci.Noi na porodówce okazało się,że ma synka,ale mieli zdziwko:szok:

Ciuszków mam sporo po Szymonku,chociaż te najmniejsze 56 wydałam wszystkie,bo na synka były za małe:confused:

magdzia z tymi zakupami po porodzie to powiem Ci,że jest ciężko.Ja nakupiłam 56 i wszystko było małe na synka( po porodzie musieli mu ubrać szptalne śpiochy bo moje 3 pary były małe),ale jak wyjść po zakup większych ciuszków i zostawić takie maleństwo ez cycusia-ja nie dałam rady,więc M kupował ciuszki,ale nie do końca byłam z nich zadowolona:dry:Teraz napewno odpowiednio się zabezpieczę.

Zjadłam sniadanko i coś mnie zmuliło, senna się zrobiłam-więc drzemkę trzeba było sobie zrobić

z zycia wziete;-);-)

aisim ja spie pol na pol :happy2:bokiem ale lekko na brzuszku .ja to uwielbialam spac na brzuchu ...kiedys:happy2:

ide gotowac pomidorowa bo mam mega ochote na pietruszke !!

Ja takze tak śpię, choc czasami jeszcze tez całkiem na brzuchu. Ale obowiążkowo zasypiam wtulona w mojego M, bo inaczej nie usnę

Ja na całe szczęście będę mogła liczyć na moją mamę :-) ona wie jakie rzeczy trzeba będzie kupić gdy będę wychodziła ze szpitala. Może dlatego, że będzie młodą babcią i jeszcze nie dawno niańczyła sama moją młodszą siostrę.

cze dziewczyny!!!
a Wy jak zwykle o jedzeniu :-D
u Nas pomidorowka byla w weekend, a dzis mamy piersi z kaczki w warzywach, tylko niewiem co bym chciala na surowke... :sorry2:

U mnie tez dzisiaj pomidorowka:-) a po sniadaniu zrobilam sobie rosolek z kostki z kluskami lanymi i zjadlam dwie miseczki:szok: Masakra co sie dzieje, pozniej wciagnelam kinder bueno i jablko. Ale juz na dwoch spacverkach z pieskiem bylam.
Co do ciuszkow to my kupimy kilka bodziakow i jakies dresiki na 56 i 62 w kolorach neutralnych bo wiadomo ze moze byc niespodzianka na porodowce;-) Moj M tak mi gadal i gadal ze swiruje jak na samym poczatku ciazy chcialam chodzic po dzieciecych sklepach, a teraz mi przeszlo ogladanie ciuszkow a ten wyjezdzajac dzisiaj sie mnie pyta a co moge dla dzidziusia kupic??:-D:-D W sumie to siedzial wczoraj caly dzien i ogladal kolyski, wozki, nianie elektryczne i ubranka.

reklama
U mnie dzisiaj na obiad zupka brokułowa z groszkiem ptysiowym i udka z frytkami i papryka marynowana.
a co to groszek ptysiowy ??
bo ja o takim nie slyszalam :zawstydzona/y:

co do ciuszkow to ja mam dwa rampersy kupione :)
Ale do porodu napewno sie we wszystko zaopatrze bo jakpisze mammi jak maluch sie urodzi to czasu na wszystko brak ...
Ja marzylam o spokojnym pujsciu na kibelek hahah

Ostatnia edycja:
Do góry