reklama
atabe
Fanka BB :)
U mnie dzisiaj na obiad zupka brokułowa z groszkiem ptysiowym i udka z frytkami i papryka marynowana.
czuje się zaproszona
ania_pestka
Zapraszam
M
mammi
Gość
Niespodzianki się zdarzają Kuzynka mojego M 15 miesięcy temu urodziła dziecko.Chodziłyśmy w ciąży w tym samym czasie.Poszła w połowie ciąży na 3D i tam lekarz jej powiedział,że będzie dziewczynka.Potem jakoś gin tym się zasugerował i nie sprawdzał już płci.Noi na porodówce okazało się,że ma synka,ale mieli zdziwko
Ciuszków mam sporo po Szymonku,chociaż te najmniejsze 56 wydałam wszystkie,bo na synka były za małe
magdzia z tymi zakupami po porodzie to powiem Ci,że jest ciężko.Ja nakupiłam 56 i wszystko było małe na synka( po porodzie musieli mu ubrać szptalne śpiochy bo moje 3 pary były małe),ale jak wyjść po zakup większych ciuszków i zostawić takie maleństwo ez cycusia-ja nie dałam rady,więc M kupował ciuszki,ale nie do końca byłam z nich zadowolonaTeraz napewno odpowiednio się zabezpieczę.
Ciuszków mam sporo po Szymonku,chociaż te najmniejsze 56 wydałam wszystkie,bo na synka były za małe
magdzia z tymi zakupami po porodzie to powiem Ci,że jest ciężko.Ja nakupiłam 56 i wszystko było małe na synka( po porodzie musieli mu ubrać szptalne śpiochy bo moje 3 pary były małe),ale jak wyjść po zakup większych ciuszków i zostawić takie maleństwo ez cycusia-ja nie dałam rady,więc M kupował ciuszki,ale nie do końca byłam z nich zadowolonaTeraz napewno odpowiednio się zabezpieczę.
Zjadłam sniadanko i coś mnie zmuliło, senna się zrobiłam-więc drzemkę trzeba było sobie zrobić
Ja takze tak śpię, choc czasami jeszcze tez całkiem na brzuchu. Ale obowiążkowo zasypiam wtulona w mojego M, bo inaczej nie usnę
z zycia wziete;-);-)
aisim ja spie pol na pol bokiem ale lekko na brzuszku .ja to uwielbialam spac na brzuchu ...kiedys
ide gotowac pomidorowa bo mam mega ochote na pietruszke !!
Ja takze tak śpię, choc czasami jeszcze tez całkiem na brzuchu. Ale obowiążkowo zasypiam wtulona w mojego M, bo inaczej nie usnę
Ja na całe szczęście będę mogła liczyć na moją mamę :-) ona wie jakie rzeczy trzeba będzie kupić gdy będę wychodziła ze szpitala. Może dlatego, że będzie młodą babcią i jeszcze nie dawno niańczyła sama moją młodszą siostrę.
oczekiwanie
U mnie tez dzisiaj pomidorowka:-) a po sniadaniu zrobilam sobie rosolek z kostki z kluskami lanymi i zjadlam dwie miseczki Masakra co sie dzieje, pozniej wciagnelam kinder bueno i jablko. Ale juz na dwoch spacverkach z pieskiem bylam.
Co do ciuszkow to my kupimy kilka bodziakow i jakies dresiki na 56 i 62 w kolorach neutralnych bo wiadomo ze moze byc niespodzianka na porodowce;-) Moj M tak mi gadal i gadal ze swiruje jak na samym poczatku ciazy chcialam chodzic po dzieciecych sklepach, a teraz mi przeszlo ogladanie ciuszkow a ten wyjezdzajac dzisiaj sie mnie pyta a co moge dla dzidziusia kupic?? W sumie to siedzial wczoraj caly dzien i ogladal kolyski, wozki, nianie elektryczne i ubranka.
Co do ciuszkow to my kupimy kilka bodziakow i jakies dresiki na 56 i 62 w kolorach neutralnych bo wiadomo ze moze byc niespodzianka na porodowce;-) Moj M tak mi gadal i gadal ze swiruje jak na samym poczatku ciazy chcialam chodzic po dzieciecych sklepach, a teraz mi przeszlo ogladanie ciuszkow a ten wyjezdzajac dzisiaj sie mnie pyta a co moge dla dzidziusia kupic?? W sumie to siedzial wczoraj caly dzien i ogladal kolyski, wozki, nianie elektryczne i ubranka.
reklama
a co to groszek ptysiowy ??U mnie dzisiaj na obiad zupka brokułowa z groszkiem ptysiowym i udka z frytkami i papryka marynowana.
bo ja o takim nie slyszalam
co do ciuszkow to ja mam dwa rampersy kupione
Ale do porodu napewno sie we wszystko zaopatrze bo jakpisze mammi jak maluch sie urodzi to czasu na wszystko brak ...
Ja marzylam o spokojnym pujsciu na kibelek hahah
Ostatnia edycja: