louise no niezłą masz recepturę na dobre załatwianie się:-) ja tak jak pisałam wczoraj na obaid jadłam buraczki na ciepło i dziś sukces:-)
atatbe no coś ty jak to może gin cię wyzwać, generalnie to chyba tak jest, że kiedyś musisz przybrać na wadze, niektóre dziewczyny tyją stopniowo a inne w krótkim czasie nabierają wagi. A uwagami innych się nie przejmuj, mnóstwo w nas zbiera się wody i jednak to co jemy ma wpływ. Prosta rzecz jak nie mgołąm się długo zalatwić i jeszcze zjadłam kapustę kiszoną to znajomi mówili, no no ale masz niezły brzuszek, a na drugi dzień dostałam jelitówki i jak zobaczyłam się z ludźmi mówili, jejku u ciebie to nic nie widać, więc serio serio uwagami się nie przejmuj nic a nic.
aisim o kurcze to niedobrze z tym upadkiem, no jednak trzeba być czujną jak ważka na lodzie
A tak w ogóle to mam sporo pracy i dużo klikania na kompie, wypadało by pozmywać no i zjeść obiad, ja od teściowej wydębiłam słoik rosołu i zrobię sobie pomidorową. Tak mi burczy już w brzuchu, że lecę ją robić