reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Agnieszko- u mnie to same początki dopiero. Narazie czuję się napuchnięta i obolała, ale tak miałam przy obu poprzednich ciążach, więc norma. A tak nawiasem mówiąc- znów to pytanie: "a jak się czujesz?":-D:-D:-D Nie przepadam za nim:-D
A jak u Ciebie? Planowałaś ciążę dawno temu- juz ochota minęła?

reklama
Ochota może nie ale sytuacja w życiu ;)
Teraz uczę sie jeszcze i mam właśnie praktykę w szpitalu. Mały chodzi do przedszkola i jakoś tak ten czas ucieka za szybko:rolleyes:
Ale chce mieć 2 urwisy to napewno nadejdzie na to czas. A ty chciałaś zawsze mieć 3?

Hehe dziewczyny ja to w miare mozliwosci bede wam całą relacje prowadzić jak chcecie :) ja nadal pod kroplówką, skurcze lekkie,nieregularne, krzyz boli ale od lezenia :) czekam na badanie ale narazie obok odbieraja poród.

KUKU !
Wita sie Mejlaszek, kurcze z niecierpliwoscia czekam na wiesci od Pati, a tak w ogole to smiesznie bedzie jak mala sie dzis urodzi, bedzie miala urodzinki i imieninki jednego dnia@:-) powodzenia
Aniu kochana gratulacje fasoleczki, zycze upragnionego Jasia
Podziwiam Was kochane jak wy sobie dajecie rade z dwojka czy trojka dzieci, ja chyba jakas nie zorganizowana jestem :-/
Beatko jedna i druga jejku juz za niedlugo wasze malenstwa beda na świecie
Ewa a Tobie to zazdroszcze , 2 tyg laby
a u mnie? Powoli budowa idzie do przodu, w przyszlym tyg bedziemy zakladac dach, ale syt w moim malzenstwie nie jest zaciekawa, wiec jakos nie cieszy mnie ta budowa,
Filip w przedszkolu sie w miare szybko zaaklimatyzowal teraz ma wakacje a ja dzis tez zaczynam urlop w koncu spedze z nim wiecej czasu
buziaki

reklama
O 21:45 na swiat przyszla Kinga! 54cm, 3250g, 10pkt. Jest sliczna.
Porod ciezki,skurcze mega mocne, zero naciecia. Strasznie krwawilam i musieli mnie czyscic. Teraz wypoczywam.

Do góry