reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Oj coś mi się wydaje, że u Toma to była jakaś jelitówka. Wczoraj już miał ładną kupkę, ale za to Adam od wczoraj robi nie za fajne :baffled::baffled::baffled: Chyba, że Adam zareagował tak na Eurespal, który dostaje (w końcu i Bactrim i Eurespal to już nie zwykłe syropki "na kaszelek" i mają różne skutki uboczne)... ale to byłby chyba zbyt wielki zbieg okoliczności...

No nic - mamy sranko kilka razy dziennie, ale bez tragedii. Daję mu bakteryjki, może będzie mniej cierpiał. Przewijam go jak tylko usłyszę - no ale mimo to ma obszczypaną pupę. Sudocrem poszedł w ruch.

witam się pod koniec weekendu :-)

my późno wróciliśmy do domku, więc szybko położyliśmy małą spać bo mocno zmęczona była,

przede wszystkim:

VIORECZKA GRATULUJĘ KOLEJNEJ CÓRECZKI

mam nadzieję, że Aneczce udało się dziś wrócić do domku z córeczką, i zaczną spędzać czas razem

Ewa mam nadzieję, że Adasiowi te częste kupki szybko miną, i że jutro będzie się już lepiej czuł :tak::tak:

Vioreczka GRATULACJE PRZEOGROMNE!!!!! Trzymajcie się cieplutko i życzę zdróweńka.

Vioreczka, Dmuchawcu nawet nie wiecia jek ja WAm zazdroszcze- ale tak pozytywnie.... Żeby tylko ojciec Karoliny był bardziej odpowiedzialnym człowiekiem to chyba bym się nawet chwilę nie wahała.... Pozdrawiam.

Dziewczyny pupa Adama jest w tragicznym stanie :-( piecze go okrutnie. Już nie wiem czym smarować :no: Czy AlantanemPLUS w maści czy sudocremem (bo to mam w domu). Jak tylko zrobi kupkę to zaczyna się krzyk i trzymanie za pieluchę. Po kupce smaruję kremem i wietrzymy się 10-15 minut... no ale z biegunką nie puszę go po domu w samych majtkach :-(
Macie jakieś sposoby na czerwoną szczypiącą pupę? moje dzieci nigdy czegoś takiego nie miały :no:

ewa,miałam ten sam problem z pupa córci,nic nie pomagało,nawet ranki się zaczęły robić,ale pomógł tormentiol,kosztuje ok.6zł,po 2 dniach nie było śladu odparzeń,

reklama
Zleciłam mężowi zakup tormentiolu. Zobaczymy jak będzie. Dzięki!

Bepanthen ma skład zbliżony do AlantanuPlus, który zawira Alantoinę + pantenol

Do góry