reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Hej Aguś!

U nas nocnikowanie idzie raz lepiej raz gorzej. Mały gania w majtochaCH, ma ich ok 12 i do południa wszystkie na kaloryferze :confused2: Siku owszem woła, siada na nocnik, czasem poleci kilka kropli, a za chwilę idzie w swój kącik i kałuża... Już dawałam tam nocnik ale go odsuwa.. A jak się zleje to leci do łazienki, bierze z kąta ręcznik i wyciera to co narobi. Więc sprzątać nie muszę ;-) Ale czasem zsika się na tapczan czy ostatnio na klate męża.. I tak już od ok 3 tygodni heh Postępów niestety nie widać :no:

Ja obiadek już gotowy, mały śpi więc biorę się za kolejną porcję ćwiczeń :tak: a6w zrobiona rano, już mam 3 serie po 12 powtórzeń :szok: Z każdym dniem coraz gorzej, ale widzę efekty wiec trzeba dać radę. Flak dalej wisi, ale tylko pod pępkiem, wcześniej miałam też nad.. No i jak naciskam to czuje opór a wcześniej palec się topił :-p Mierzyłam się w pasie i zniknęło 3 cm... Oby tak dalej hehe

No a gdzie reszta babeczek? Weekendu jeszcze nie ma :-)

reklama
Agnieszko już teraz Ci powiem, że 3 par majtek to za mało :tak: myślę, że tak około 10-15 sztuk będzie potrzebne :-D

Ja tak sobie myślę, czy by nie zacząć zawijać młodego w tetrę jakoś. Nie byłoby tych kałuż, bo większość by wsiąkała, a on czułby że ma mokro. Co myślicie?
Na razie Adik mnie nie informuje nawet, że się posiurał. Miał dzisiaj założone majtki, bo tak Tomi wymyślił i Adik bardzo chciał je założyć. No ale niestety. 10 minut i posikane razem ze spodniami i żadnej reakcji :no:

Ostatnia edycja:
hej kobitki, ja dziś jakis dół mam. Dowiadywałam się w kilku bankach o kredyt, wszystko cacy ale w tym w ktorym są najlepsze warunki to niestety nie chcą skredytować opłat okołobankowych czyli ok 4000 i notariusza ok 5500. Więc jak zapłacimy z naszych oszczędności te kwoty to na meble nam zostanie tyle co nic.

W pracy nuda jestem senna źle spałam z nerwów.

Nie będę Was dołować więc do poźniej :-)

Oj kobity chyba sobie weekend wydłużają bo cisza straszna :-D POBUDKA!!!!!

Beatko oby wszystko się wam ułożyło :* Powodzenia kochana!

Chwale sie ; od wczoraj jestem magistrem psychologii :-) tak, wiec dziękuje WAM, ktore wypełniały ankiet !!!!!!!!!!!!!!! bo przyczyniłyście sie do mojej obrony I EWIE za pomoc w wordzie :-)
A co do majtek to u nas sie super sprawdzaja pieluchy wielorazowe, bo dziecko w nich czuje,ze ma mokro i Lena komunikuje to... Nie wiem jak sie sprawuja majteczki treningowe, ale tez moga byc fajne... u nas Len amowi,ze zrobila siku czy kupke... ale po czasie. Mowi tez przed, ale chowa sie i robi siuku w kacie, na nocnki chce dopiero po.. czesto puszczam ja bez pieluchy, ale wiadomo przebieranie pozniej jest :-)

Beatko gratuluję!

A reszta dziewczyn to co? kable internetowe Wam zamarzły? Meldować się!
ja sie melduje i czesto poczytuje,zaraz do pracy wyruszam wiec z dalszego pisania dupa....
u nas ok chorowala mala byla na antyb.ale juz jest ok narazie siedzimy w domu a o spacerkach mozemy pomazyc,nic ciekawego wszystko po staremu :) pozdrawiam

Hej, ja na momencik bo dużo pracy mam.

Do domu wracam umęczona, że zasypiam z dzieckiem, a poza tym net mi chodzi tak do "pupki", że mam ochotę wywalić kompa przez zamknięte okno....

Tak wiec życze Wam miłego dnia i jeśli net nie będzie współpracował, to również życze miłego weekendu :)

Buzialce

Witam i w koncu

Poprzednią noc spędziłam u rodziców, M też na noc nie wracał, dlatego mnie nie było na forum, ale widzę ze zbyt dużo do czytania nie miałam. A dzisiaj to już wogóle będzie cisza, bo ..... piątek, weekendu początek :-)

Justysia a nie pomyślałaś że może sukienki będą za duże? Ojeju, wszystko widzisz w czarnych kolorach. Na pewno będą pasować
Beatko gratuluję decyzji, mam nadzieje że reszta się jakoś ułoży
Stopi Gratulacje!!!!!!

hej hej :-)

ja ostatnio zabiegana, i w necie buszuje po forach fotograficznych etc :-D
znalazłam także dobry i tani kurs fotografii, przestudiowałam dokładnie słowo w słowo instrukcję mojego obecnego aparatu
i swierdziłam, że kupię parę akcesoriów i na razie na moim będę cykała foty, bo włąściwie nie mam taki najgorszy, a jak się dorobię to kupię lustrzankę nikona juz mam upatrzoną :-)

Stopi gratulacje! :-)

reklama
Do góry