reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

dzięki ABUDZKU za kawe ,pyszna jest.:tak:
a my sie inchalujemy tzn. bardziej ja niz Karol POCIEKŁ DO BABCI.

Julek mi modem wyciagnął ,ach z tym dzieckiem.

U nas pada ,dwa dni temu była wiosna ,a dzis jesień.:tak:

reklama
Hejka mała pół godziny temu poszła spać, wstała dzisiaj o 5:30, więc juz była zmęczona:-) tylko ja jestem jakaś nieprzytomna, chyba jednak kawkę musze sobie zapodac bo padam.
Justys ale wpadaj chociaż czasami na bb, smutno by było bez twoich postów:tak:
Adudz a moja mała nie opanowała zaraz po mamie i tacie, więc od dłuższego czasu ro było jej ulubione słowo, od kilku miesięcy, ulubionym jest też nie ma, tylko wczesniej oznaczało faktycznie nie ma, a teraz tez nie mogę, nie umiem itp.;-)
A dzisiaj po raz pierwszy powiedziała zdanie Ja nie chciem tego... podobno moje pierwsze zdanie to A po co mi ta dzidzia potrzebna, jak mama przyjechała z bratem ze szpitala:-) I tez opowiada często i długo trudne wyrazy zastępując eee... A najbardziej lubi gadać przez telefon, wtedy potrafi cały czas nawijać.No i trochę znowu przekonuje się do nocnika, ale woła póżno i jak nie przypilnuje i sama nie posadzę na nocnik to zrobi w pieluchę w drodze do łazienki.

no to kawka juz zrobiona :-)

vioreczka moja przez telefon nie chce gadać, słucha tylko jak ktos do niej mówi, ale odpowiadać nie chce, no chyba, że akurat nikt nie dzwoni i sama dorwie tel to przyłoży do ucha i sobie "gada",

Ostatnia edycja:
Witam Lipiec i Lipczątka :-)

Mała znowu spać nie chce, teraz leży ale jak długo to nie wiem :baffled: Wkońcu odezwała się ta babka co mi kasę wisi, gdybym wczoraj się w tym połapała to już bym oddała sprawę do obsługi, a dzisiaj napisała że chce nr konta, może wkońcu to się skończy, chociaż zależało mi na takiej szcztotce, bo podobno dobra do długich włosów, jakaś z włókien węglowych, a innej na Allegro znaleść nie mogę

Aniu moja Mała też strasznie płaczliwa i też zaczęła kłaść się na podłogę w ramach protestu, a wiem że trójki jej idą i myślę że to przez to taka maruda i spać na noc trudno położyć. Ja obstawiam zęby. Zdrówka Wam życzę

Adudz Moja Mała też przez tel nie chciała gadać a teraz jak jej się poda słuchawkę to mówi tak śmiesznie Ajo.... A jak dorwie jakąś komórkę to chodzi z nią przy uchu i nawija po swojemu. Znowu zdrówka życzę :tak:

Justysia jak kurierem to pewnie szybko dojdą. Jeśli chodzi o wyjazd to moi rodzice się wybierają i chcą mnie zabrać, ale to niepewne, czy ja pojadę. Ten weekend lub przyszły tydzień. A ten basen to macie fajny

Nam się z sankami udało przed świętami. Zamówiłam zielone, zresztą tylko taki kolor został na aukcji, a gościu dzwoni że tych nie ma, są niebieskie i czerwone, a ja zdecydowałam czekać na zielone, jak dla mnie to mogły przyjść chociaż po Świętach, a on je wysłał we wtorek a w czwartek już były, czyli dzień przd wigilią. Osobiście to odradzam kuriera Siódemkę, oni to pobijają rekordy w dowożeniu, nawet dwa tyg, słyszałam złe opinie od znajomych, mi też dosyć długo dowozili

Mała jednak zasnęła, to idę obiad robić

Ostatnia edycja:
reklama
Nagle ucichło ,kobitki wypiły kawke teraz pewnie pichca.
ja mam na dzis obiad ,wczorajszy żurek.

Jula miał spać ,a nieee chce ,na miotle jedzie.
A mnie sie nic nie chce jakas spiaca jestem.
Dzis bierzemy sie za kwiatki z masy solne dla babci i dziadka .
Myslałam co zrobic i wymysliłam,kwiatki na patyczku od szaszłyka zapieczemy i pomaluJemy.

O Kamila zdążyła napisać.
Jak bedzie pewne to napisz ,ja tez sie wybiore na zachód.
ja na szczescie nie mialam przebojów z allegro.Raz zamowilam autko,a bylo inne niz w opisie babka tez sie nie odzywała ,ale napisalam je na gg. auto odesłałam ,a kase na konto wplacila,tylko przesylka bylam w plecy:tak:.
na siódemke jeszcze nie trafiłam, a na kuriera najdłużej dwa dni czekałam.:tak:
swoja droga powinni sie starac bo konkurencja duża,a oni w bambuko walą!!:angry:

A MOJ chyba nie ma zamiaru spac.
Wstał o 5.00 zasnał ok 7.00 ,obudził sie o 8.00 i nie ma zamiaru spac ide odgrzeje żuru może ze i zaśnie.

Ostatnia edycja:
Do góry