Witam Lipiec i Lipczątka :-)
Mała znowu spać nie chce, teraz leży ale jak długo to nie wiem
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Wkońcu odezwała się ta babka co mi kasę wisi, gdybym wczoraj się w tym połapała to już bym oddała sprawę do obsługi, a dzisiaj napisała że chce nr konta, może wkońcu to się skończy, chociaż zależało mi na takiej szcztotce, bo podobno dobra do długich włosów, jakaś z włókien węglowych, a innej na Allegro znaleść nie mogę
Aniu moja Mała też strasznie płaczliwa i też zaczęła kłaść się na podłogę w ramach protestu, a wiem że trójki jej idą i myślę że to przez to taka maruda i spać na noc trudno położyć. Ja obstawiam zęby. Zdrówka Wam życzę
Adudz Moja Mała też przez tel nie chciała gadać a teraz jak jej się poda słuchawkę to mówi tak śmiesznie Ajo.... A jak dorwie jakąś komórkę to chodzi z nią przy uchu i nawija po swojemu. Znowu zdrówka życzę
Justysia jak kurierem to pewnie szybko dojdą. Jeśli chodzi o wyjazd to moi rodzice się wybierają i chcą mnie zabrać, ale to niepewne, czy ja pojadę. Ten weekend lub przyszły tydzień. A ten basen to macie fajny
Nam się z sankami udało przed świętami. Zamówiłam zielone, zresztą tylko taki kolor został na aukcji, a gościu dzwoni że tych nie ma, są niebieskie i czerwone, a ja zdecydowałam czekać na zielone, jak dla mnie to mogły przyjść chociaż po Świętach, a on je wysłał we wtorek a w czwartek już były, czyli dzień przd wigilią. Osobiście to odradzam kuriera Siódemkę, oni to pobijają rekordy w dowożeniu, nawet dwa tyg, słyszałam złe opinie od znajomych, mi też dosyć długo dowozili
Mała jednak zasnęła, to idę obiad robić