reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

No tak :) w niedziele ... ciężki rok za nami ale wszyscy mówią "Najgorszy jest pierwszy rok" :( możę teraz będzie lepiej?
Wczoraj pokłóciliśmy się bo ja ciągle go sprawdzam ... Jego to męczy a mnie przy okazji ...

reklama
No my tez juz po spacerku :D:D:D Robcio spi jeszcze w worzku na ganku..heh...a dzisiaj z niego taka mala marudka, chce caly czas na raczki i placze nawet gdy siedzi u mnie na kolanach..chce sie tylko przytulac..:-:)-:)-( chcialam troche posprzatac a tu lipa...chyba, ze jak przyjdzie P. to sie wezme...

Alusia od tego jakie beda nastepne wspolne lata zalezy tylko od was:tak:
najgorsze w zwiazku to brak zaufania. Kiedys na poczatku zwiazku moj mnie ciagle kontrolowal, byl potwornie zazdrosny, wszedzie widzial okazje do zdrady, wyobrazal sobie ze mu rogi doprawiam choc ja mu nigdy nie dalam powodu zeby tak myslam:baffled: sparwdzal mi rachunki tel, sparwdzal wszystkie numery ktorych nie znal, nawet z pierwszej pracy zrezygnowalam dla niego bo pracowalo ze mna mnostwo mezczyzn, az ktoregos dnia powiedzialam dosc! choc bardzo go kochalam to powiedzialam ze musimy sie rozstac bo on zabija nasze uczucia przez wieczne podejrzenia i zazdrosc, wtedy obiecal ze sie zmieni i choc to dlugo trwalo to wreszcie przestal mnie o cos ciagle podejrzewac, teraz po 8 latach razem wiem ze on mi ufa i ja ufam jemu. przez to ze mamy do siebie zaufanie czuje sie bezpiecznie w naszym zwiazku i szczesliwa.
ahh sie rozpisalam, chodzilo mi o to ze moze wreszcie twoj maz bedzie zachowywal sie tak ze ty mu zaufasz a wtedy napewno bedzie dobrze:tak:

No my tez juz po spacerku :D:D:D Robcio spi jeszcze w worzku na ganku..heh...a dzisiaj z niego taka mala marudka, chce caly czas na raczki i placze nawet gdy siedzi u mnie na kolanach..chce sie tylko przytulac..:-:)-:)-( chcialam troche posprzatac a tu lipa...chyba, ze jak przyjdzie P. to sie wezme...
u mnie to samo, szajby mozna dostac:sorry2: najlepiej u mamusi...a w domu syf:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No .. aoe w sumie jest to slodkie. Moj od tego slnienia ma cale czerwone poliki...przed chwila wstal..i caly czas ziewa..dziwne bo ostatnio nie chcial za duzo spac w dzien, a od 3 dni spi po 1 godz. co chwilke i do tego przesypia cala noc..:confused::confused:

Moze wiecie co mu jest, bo to nie podobne do niego..

szkoda ze Mari tak nie spi:no: 2 razy po pol godz w dzien i to na chama...ale noc dosyc ladnie przesypia.

ja wlasnie dostalam paczke od tesciowki a w niej koszulka dla meza, dres na roczek dla corci i ksiazka dla mnie - romansidlo jakies:-p:shocked2::dry::wściekła/y: wkurza mnie ze ona ciagle kupuje mi cos zlosliwie. tzn zna mnie 8 lat wie jak wygladam i co lubie i na kazde swieta czy moje urodziny kupuje mi 1. bluzke badz sukienke w rozmiarze Uwaga L! a ja mam xs lub s od zawsze:sorry2: 2. kupuje mi ksiazki-romansidla choc wie ze czytam tylko kryminaly i horrory bo sama ode mnie pozycza:baffled: 3. kupuje mi kosmetyki dla cery tradzikowej chodz ja nigdy nie mialam takich problemow.
Wkurza mnie to i mi przykro, mam wrazenie ze robi to specjalnie:baffled::confused:
w kazde swieta wszyscy otwieraja prezenty z usmiechem na twarzy a ja tylko czekam co nowego wymysli. wiem ze liczy sie gest ale wolalabym nic nie dostac w tym roku kupila kiecke w rozmiaze oczywiscie L i kazala mi to zalozyc, przymierzylam i wygladalam jak w worku od kartofli:wściekła/y: a ona z usmiechem na twarzy " slicznie w niej wygladasz, pasuje jak ulal".
hahahahah

Ostatnia edycja:
daisy 26, ciężko powiedzieć czy jedno czy dwa, bo ta lekarka konował. Ale jak płakała to jej z prawego ucha coś jak woda wypływało....i to przy lekarce

Wilsonka daj znać jak po wizycie .....a ja narazie zmykam na fitness.... 8 raz juz bede ale kilogram nawet mi nie spadł........zobaczymy wykupilam jeszcze 8 jak nic nie da to zrezygnuje,szkoda mi czasu:-(

:-)Jak ja Wam zazdroszcze że możecie chodzić na jakieś zajęcia sportowe i chudnąć :zawstydzona/y: zazdroszcze Wam ... No ale pocieszam się że od lipca/ sierpnia sie za siebie biore :-) zażycze sobie na urodziny karnet na basen i siłownie :-D

Beata to podrzuć mi książke a ja Ci oddam pare moich książek ... Ja mam podobnie jak Ty tylko ... Moja teściowa kupuje mi ubrania rozmiar s :dry: a do tego kryminały a ja znowu mam rozmiar obecnie M/L i uwielbiam romansidła :-D jeszcze ubrania kupuje taaaaaaaaaaaaaak beznadziejne że :szok::szok::szok: Totalne bezguście.

A Beatko powiedz mi jak sie pozbyć tej chęci wiecznego sprawdzania? Bo mnie to już męczy :-:)-(

Wilsonka trzymam kciuki za Małgorzatke u lekarza ;-)

Dałam właśnie Jasiowi piętke z chleba i wygląda jak mała świnka ;D caaaaaaały jest brudny ... a okruszki walają się po całym wózku ;) ciekawe jak ja to teraz sprzątne :D ale najważniejsze że dziecko jest zadowolone ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
szkoda ze Mari tak nie spi:no: 2 razy po pol godz w dzien i to na chama...ale noc dosyc ladnie przesypia.

ja wlasnie dostalam paczke od tesciowki a w niej koszulka dla meza, dres na roczek dla corci i ksiazka dla mnie - romansidlo jakies:-p:shocked2::dry::wściekła/y: wkurza mnie ze ona ciagle kupuje mi cos zlosliwie. tzn zna mnie 8 lat wie jak wygladam i co lubie i na kazde swieta czy moje urodziny kupuje mi 1. bluzke badz sukienke w rozmiarze Uwaga L! a ja mam xs lub s od zawsze:sorry2: 2. kupuje mi ksiazki-romansidla choc wie ze czytam tylko kryminaly i horrory bo sama ode mnie pozycza:baffled: 3. kupuje mi kosmetyki dla cery tradzikowej chodz ja nigdy nie mialam takich problemow.
Wkurza mnie to i mi przykro, mam wrazenie ze robi to specjalnie:baffled::confused:
w kazde swieta wszyscy otwieraja prezenty z usmiechem na twarzy a ja tylko czekam co nowego wymysli. wiem ze liczy sie gest ale wolalabym nic nie dostac w tym roku kupila kiecke w rozmiaze oczywiscie L i kazala mi to zalozyc, przymierzylam i wygladalam jak w worku od kartofli:wściekła/y: a ona z usmiechem na twarzy " slicznie w niej wygladasz, pasuje jak ulal".
hahahahah

A to tak nieswiadomie robi, czy celowo???? Wspolczuje!!! Moze tez trzeba jej kupic jakis niefajny prezent :-)

WILSONKA - jak Ksiezniczka sie czuje ??

reklama
Cześc :-D Wpadłam wam powiedzieć że kumpela urodziła o 14:15, chłopczyk- Oliwier, 3600g, 53cm, 8 pkt (owinięty pępowiną), mały i mamuśka ma sie dobrze nie licząc tego że jest padnięta. Na szczescie jest bez komplikacji. Ma tylko duzo szwów bo 10 (ja miałam 3 lub 4- nie pamietam). Ufff ulzylo mi normalnie

Alusia no jutro to niebardzo cię odwiedze ale kiedy indziej to z chęcią. A mały bedzie u mojej mamy od 7 rano :-(Jak ja bede tesknila za nim a to "tylko" jeden dzien i jedna noc :-( Pozniej was odwiedze!

Do góry