reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Justysia a ja mam kurde sklejke w garażu, a tam, juz pisałam głupi zamek jest. Przeciez z dzieckiem w chuscie nie bede kamolem walićw klucz:-D I jestem w kropce:confused: W domu mam tylko taka cienką deseczke-hmmmmm moze z tej deseczki?

reklama
Annie "konsultacje" miała. Cytuje "Oprócz ordynatora było jeszcze 2 pajaców. Jeden notował a drugi się gapił" :confused:
Co do historii.. Jakoś tak nieciekawe zdarzenia lubią się mnie trzymać, może dlatego że urodziłam się 13tego :confused: Ale w czwartek, nie w piątek!

Patra może dlatego ,zę nie w piątek!!!
Ja urodziłam oby dwóch chłopców w piątek,ale nie 13 -ego, a w ten piatek 13 to
ja:no: wierze.Tak jak w czarnego kota , dobra zabieram sie zascielenie .
I wyruszam a poszukiwanie auta mojego syna ZYGZAKA MCUINA!!:nerd::baffled:
bO zaginął...ehhh...

Patra moj mezulek urodzil sie 13 w piatek i 13 to jego ulubiona liczba ;-)Ja mam inna teorie: moze dlatego ze z twoim zacieciem telewizyjnym zostaniesz slawna reportrerka a historie masz jak znalazl :tak::-)

najcześciej robiłam "kryminały" :zawstydzona/y: Morderstwa, włamania (np dzieci do prosektorium), zaniedbania pogotowia, brutalne pobicia i znieczulica ludzka etc Nigdy tylko nie dotknęłam tematu samobójstwa pomimo tego że szefostwo bardzo chciało.. Kuzyn popełnil samobójstwo i wiem że to drażliwy temat i lepiej tam z buciorami sie nie pchać...
A historii to sporo na BB się znajdzie :-p Więc piszcie dziołszki piszcie.. może kiedyś napiszę książke :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Oczywiscie o zgode was zapytam :-):-)

Moja mała juz spi 40 min.....

poprasowane warzywa ugotowane z indykiem i dzis chyba dodam troche ryzu... a i pół żółtka.... mam zamiar jeszcze posprzatac w domku bo juz na kurz patrzec nie mogę a mąż oczywiscie wieczorem dopiero wroci wiec nic mi nie pomoże.....

Wczoraj dowiedziałam sie że mojego męża siostra bedzie miała dziewczynkę wiec Adulka bedzie miała z kim sie bawic bo same chłopaki w rodzinie no i Ola wiec bedzie już dziewczynek 3...a tu bonuja u tesciów w sypialni:-):-):-):-)

Adulka już nie ma goraczki ale ząbka nie widać wiec nie wiem co to było.... ale dobrze ze sie zmyło.....

narazie

Załączniki

• maluchy.jpg
    maluchy.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 33
Dziękuje Dziewczyny ;-) troszke mi się humor poprawił ... ale tylko ciutke ale zaraz zabiore się za ciastka (mufinki) to napewno będzie lepszy humor ...
My wczoraj mieliśmy ostatnie szczepienie i obyło się całkiem bez łez nawet się młody uśmiechał do pielęgniarki i Jasiek uwaga waży 10 kg :szok:

Co do wypadków naszych maluchów to nasz Jaś ostatnio jak schylał się po smoczeka to nagle stwierdził że się położy na brzuchu i się trzasnął w główke :szok::-( no i tak jak Kacperek spadł z łóżka :baffled: wariat istny ... ale zaraz na ziemi zajął się kablami więc nawet nie zapłakał :confused: ale dziękuje Patra za rade ... w razie następnego zdarzenia (mam nadzieje że już nigdy się nie zdaży) nie będe go usypiac ...
A co do szpitala w Żorach i ordynatora pana K. to wiem coś o tym no ale to długa historia osobista mojej mamy i nie chce zdradzać :no: ale może niech się wypisze a w razie czego przecież jest szpital w Rybniku ?
Lekarza wybrałam z Korfantego ale uwierz mi nazwiska nie kojarze ... Najman Nejman albo jeszcze jakoś tak ... Przyjmuje też tam Piaskowski ale slyszałam złe opinie na jego temat :-D

Ja też dołaczam się do życzeń dla MAYLAH . Widziałam na naszej klasie że ktoś ma urodziny z forum ale dziewczyny zabijcie mnie ale nie zorientowałam się o kogo chodzi dopiero Ty Aniu zwróciłaś mi uwage. DZIĘKUJE.

Wilsonka zdrówka dla Ciebie i dla Małgorzatki :-)

Alusia to dobrze że lekarz wybrany :tak: Tak jak ci pisałam, mama polecała lekarza z Korfantego, ale na pewno nie chodzi o Piaskowskiego bo tego to kojarze na bank :-D Oby ten nowy lekarz faktycznie był dobry :tak:
Co do mojej kumpeli.. ja się wtrącać nie mogę, mogę ją jedynie wspierać! Oby wszystko było dobrze.
A Jasiu to calkiem fajne chłopisko. 10 kg :-D Mój to aktualnie do 9 dobija :tak: I uwierz ze jeszcze nie jeden upadek przed nami! O tych 3 godzinahc mówił mi lekarz więc tego się lepiej trzymajmy. Ja kiedys głowką uderzyłam w hustawke i po tym poszłam spać. A mama ochrzan dostała że mi pzowoliła bo miałam wstrząs mózgu :tak: Kolejna "ciekawa" historia :-D:-D:-D:-D

Alusia to dobrze że lekarz wybrany :tak: Tak jak ci pisałam, mama polecała lekarza z Korfantego, ale na pewno nie chodzi o Piaskowskiego bo tego to kojarze na bank :-D Oby ten nowy lekarz faktycznie był dobry :tak:
Co do mojej kumpeli.. ja się wt.
rącać nie mogę, mogę ją jedynie wspierać! Oby wszystko było dobrze.
A Jasiu to calkiem fajne chłopisko. 10 kg :-D Mój to aktualnie do 9 dobija :tak: I uwierz ze jeszcze nie jeden upadek przed nami! O tych 3 godzinahc mówił mi lekarz więc tego się lepiej trzymajmy. Ja kiedys głowką uderzyłam w hustawke i po tym poszłam spać. A mama ochrzan dostała że mi pzowoliła bo miałam wstrząs mózgu :tak: Kolejna "ciekawa" historia :-D:-D:-D:-D

Patr TY juz nic nie mów.
Więcej chorób i wypadków przeszłaś niż my wszytskie razem wzięte.

A ja chyba list gończy pośle za tym zygzakiem ,:no:umie już drugi dzień go znaleść.A ten wyyyje za nim , chyba oszaleje!!
Pewnie w jakimś garażu jest zaparkowany ,tylko którym?/i gdzie on jest:confused:??

Aniu to dlczego to kudka sie cięzko otwiera .??
A NIE POmyślałaś ,żeby ja zmienić ,albo weż nalej do śrogka ciupke oleju i tak pare razy ją otwórz i zamknij !!

Justys kłódka to sie otwiera jak po masle, ale oprócz niej jest jeszcze taki klucz, który trzeba mocno wcisnac, nie przekrecić i jak sie wcisnie do konca, to sie garaz otwiera. Mój maz nie ma z tym problemu, ala ja - słabeusz...niestety mam. Wlewanie tam oleju nic nie dało:confused: poprostu trzeba miec siłe.

Czejsc laleczki:-)
U nas piekne słonce i tylko -1 ale jeszcze boje sie isc na spacer niech mały podzdrowieje.
MADZIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,ZDRÓWECZKA I SPEŁNIENIA TEGO CZEGO SOBIE ŻYCZYSZ,BUZIULKI:-)
WILSONKA duzo zdrówka dla Gosienki,niech szybciutko choróbsko mija.
ADA dla Kacperka równierz duzo zdrówka
DMUCHAWCU ty tez nam nie chorój.
NIO i wszystkim innym chorowitkom duuużżżżżoo zdrówenka:-)
VIORECZKA współczuje przeżyc:-(
ALUSIA ja tez ciagle sama bo mój robi po 12h i mówimy sobie tylko czesc i dobranoc.
Przepraszam ze nie napisze wszystkim ale dziecie wzywa.do póżniej:-)

reklama
Do góry