reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Dobranoc Dziewuszki...poczytałam was troszkę...a Ciebie Justysiu podglądnęłam na n-k :-p
o nie o nie...żadnych ciąż...ja się na to już nie piszę...mam dwójeczkę...tyle zawsze chciałam...Małż stęka,że będzie jeszcze trójka...a ja mu zawsze burcze,że nie ze mną:dry:...dowcipniś się znalazł:dry:

Ostatnia edycja:
On dowcipniś, ale z Ciebie jeszcze większy :-D:-D
a ja mu zawsze burcze,że nie ze mną

To znaczy że będzie razem pięcioro? :-D:-);-) To już taka porządna rodzinka :-D:dry:

ojj teraz to ja naprawdę idę już spać, jakieś leki przeciw grypie zaraz znajdę i do łóżka się wygrzać, jeszcze raz spokojnej nocki dla wszystkich

Witajcie Mamuśki,
Dotarłam w końcu,:-) kurcze ale naprodukowałyście dziś, akurat jak nie miałam czasu :-( No pięknie.
Mój Maż dopiero o 22 przyjechał z pracy, bo znowu u klienta był, a Filipek coś nie micał ochoty sam sie bawić, wiec musiałam go zabawiać, teraz spi, dzis niestety pozniej zanał , ale i tak jest dobrze, Boze ja sie nie moge nadziwić jak on sie zmienia z dnia na dzien, codzien cos nowego, robi takie boskie miny, ze ja czasem ze smiechu nie moge, wszystko musi dotknąć, dziś się wyginał zeby tapete poskorobac, za chwile juz go narzta interesowała, normalnie szokkkkk:szok:
Aguś, szkoda,ze sie nie udało, ale wiesz, po ciaży nie zawsze owulacja wystepuje w tych samych dniach, co przed, cykl sie moze wydłużyć, najlepiej mierzyć tempkę i obserwowac śluz, albo zakupić testy owulacyjne, na allegro sa po niecałe 2 zł.
I zazdroszczę tego domku Twojego!
A co do zarazania, to na szczęscie ja jestem na M, uffff daleko, chyba na koncu listy jestem, po mnie chyba Patrycja została:dry:
Dmuchawcu Kochany , co do Zosienki, ze tak dzis sługo cycała, to może dlatego,że Ty teeraz duzo sie zastanawiasz nad tym czy starczy jej mleczka, matwisz sie tez o dzidzie, a ona przeciez Twoje emocje odczytuje, no a poza tym ze stresu moze tez mleczko zanikac, Ja jak dziewczyny uwazam ze spokojnie mozesz jej kaszke dawac, no i jabłuszko, marcheweczkę, na pewno jej zasmakuje,a Ty bedziesz spokojniejsza, :-)
Olcia, mój Filipek tez ma szmery, juz dwa razy byliśmy u kardiologa, teraz 13 stycznia tez jedziemy, mial ekg, ale wszystko jest dobrze, szmery sie zmniejszaja, mi lekarz powiedział,że przede wszytskim gdyby była wada , to od razu by ja wykryli po narodzinach, u ans sa szmery jakies niewinne, jak u Zosi, ale jestesmy pod kontrola, az nie znikną całkiem, a i wazne jest czy dzicko przybiea dobrze na wadze, podobno dzieci z wadą serduszka mało przybieają, a my mamy już 10,1 kg, wiec sie nawet w centylach nie miescimy!!!
Ale fajną masz prace,z e masz takie luzne godziny no i kasa na pól etatu tez ok, pisałas cos o planie, czyzbys w banku pracowala? Bo ja tez w banku i mamy takie wysokie plany teraz do zrealizowania, ze ciezko plan wyrobic, a jak ja byłam jeszcze , to pieniazki mozna było niezle zarobic dzieki premiom, a teraz sama podstawa, to lichutkooo
Adudz , ach Ci męzczyzni, mój tez sie ze mnie smieje, ze co ja na tym forum tyle czytam, ale jak on sobie bierze laptopa do kibelka na posiedzenie, seio , to jest dobrze, a i nie ma go wtedy póltora godziny, bo zdazy film obejrzec, a dla mnie to wy leprze jestesie niz film :-) A no i zdrówka, niech Cie zadne choróbsko nie bierze!!!!
Gustlciku, Ty nie zartuj sobie tak, bo wiesz facet pomsyli,ze tak ma byc,hehehehe
Karola, ale fajnie ze bedziecie mieli pieska, Ty tez taka psia mama jestes? ja kocham psiaki, a mojego zwlaszcza
O widze ze Kamlocia wlasnie sie kladzie.
Buziaki dla Was Mamuski, ja jeszcze spac nie ide, no coz nie moge wygrac z moja bezsennoscia, :-(

Hej dziewczyny

u mnie raz że wczorajszy dzień do bani to jeszcze noc nie ciekawa....
mala poszla spac o 19:30 i to po lulaniu w foteliku samoch.i po zjedzeniu tylko 40ml mleczka mod.z kleikiem ryż. po przeniesieniu do łóżeczka obudziła się o 22 dałam jej cyca przysneła w naszym łóżku przeniosłam ja pózniej do jej łóżeczka,o 24 podałam wode i smoka,o 1:30 smok i przeniesienie do mojego łóżka o 2:30 smok o 5 smok o 7:30 cyc i już nie spimy.....
nie wiem co z nia może te chol... zębole wyłażą zawsze w miarę spała niby nie cał noc ale jakoś spokojniej....mam już dość.......chyba dzis podam jej sama kasze przed snem aby chciała zjesc...... bo dla niej to niby jeszcze za geste....
Ewa przez jaki okres czasu podawalas wode dla Tomka?

Narazie dziołchy.......:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja w ten środowy poranek, z przeziębieniem walczymy dalej - mam nadzieje, ze się nie rozwinie mocniej, i chyba też od tego jestem dziś strasznie leniwa i jeszcze z małą w łóżku leżę, ale chyba zaraz trzeba będzie się ruszyć i coś zrobić, to moze wtedy szybciej przejdzie

miłego dzionka zyczę

Do góry