reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:chyba nam się telewizor zepsuł, bo w ogole obraz na kineskopie się nie wyświetla,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kurcze nie to,że i tak kasy mało, to zawsze coś dodatkowego wyskoczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mój M mówił, że raczej naprawiać się go już nie będzie opłacało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no ale zobaczymy co powie po powrocie do domu jak już zobaczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ciekawe co tam z naszą Anią??

reklama
No i gdzie ta nasza Ania?! już 12 a jej wciąż nie ma :-(

Adam zasnął, Tomasz podjada ostatnie pierniki z choinki. Muszę wysłać mężulkowi listę zakupów. Dziś może będzie szybciej w domku :)

Ostatnia edycja:
Witam mamusie
Aniu napewno bedzie wszystko dobrze z malenstwem, a co do mleka modyfikowanego to moj Oskar tez bardzo dobrze akceptuje nan1 ale te zwykle.
Olcia te szmery w serduszku nie musza oznaczac czegos strasznego, ja tez mam od urodzenia i sobie spokojnie bez zadnych objawow ani lekarstw zyje.
Agnieszka24 tak mi przykro ze z tescik wyszedl negatywny, napewno nastepnym razem sie uda, albo najlepiej pare dni odczekac i powtorzyc test
u nas dzisiaj mroźno -10, no i zapraszam na kawke i oponki, rano dzisiaj zrobilam. co do "starajacych lub bojacych sie" ciazy B ominelo:-).

Aniu, na pewno wszystko będzie dobrze, ja też krwawiłam na poczaku ciąży, modlę się za Ciebie i Twoje maleństwo!!!! Daj nam znać szybciutko ja będziesz w domku. Oj maly znowu się drze

Zaglądam co chwile i ciągle żadnych wieści :no:

Aniu mam nadzieję, że przy okazji nie poszłaś na 5 godzinny spacer z Zosią albo na zkupy i nas tu w niewiedzy zostawiłaś...

Aniu Aniu hop hop! Mi sie juz calkiem nerwy udzielily n vn nm bnmn hjh nb a ^<!!!!!!!!!
TO WSPARCIE OD Thomaska ktory ze mna co 2 min jest przy kompie

Zaglądam co chwile i ciągle żadnych wieści :no:

Aniu mam nadzieję, że przy okazji nie poszłaś na 5 godzinny spacer z Zosią albo na zkupy i nas tu w niewiedzy zostawiłaś...

Ja też co chwilkę zaglądam i patrzę czy sa jakieś wieści od Ani
mam nadzieję Ewo, ze z tym spacerkiem masz rację

kurcze zaglądam a tu nadal nic. Oby z maleństwem Ani wszystko było dobrze.

A ja dziś sen miałam kurde że jestem w ciąży z chłopcem. M się ucieszył jak mu opowiedziałam i mówi widzisz poczytaj jeszcze bb i może coś podziałamy:confused:
Wczoraj mi koleżanka napisała (z pracy) że jest z 3 w ciąży , nieplanowała ale się cieszy choć w domu ma 12letnia i 14 miesieczną córkę. Pewnie stąd ten sen.

No a my po spacerku, godzinka może nieco dłużej, poźniej małą na balkon w gondoli wystawiłam a sama za obiadek się wzięłam. M zrobił kuraka i pyszną surówke, choć ja przed wyjściem ugotowałam rosół. Najwyraźniej stwierdził że zupką z makaronem się nie naje i w pracy padnie z głodu :-D
Teraz popracuję chwilę i może wieczorkiem nie będę już musiała .

adudz u mnie w piwnicy stoi tv nieużywany bo nie ma gdzie go postawić:-D

reklama
Do góry