reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ada przestań!!!!!!!!!!!!! Jestes super laska-ja tez mam 167cm wzrostu a waże 70kg!!!!!:szok:

Oglądam nasza klase wogóle wszystkie dziołchy to laski ale jedna karolina to aż mi kopara opadła slicznota jedna....szkoda że dzidziuski nie chce pokazać ale po mamusi to cudeńko pewnie slicznutkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkie jestescie piękności.......... dość słodzenia... zmykam bo zaraz ksiadz mnie przeswięci
caluski!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
daisy Ty super wygladasz, po Tobie nie widac, poza tym w sierpniu bede miala slub i chcialabym dobrze wygladac, i nie jem duzo ale nie umie sie pozbyc tych cm, z ud

daisy Ty super wygladasz, po Tobie nie widac, poza tym w sierpniu bede miala slub i chcialabym dobrze wygladac, i nie jem duzo ale nie umie sie pozbyc tych cm, z ud

Adulka chyba tylko masaże pozostaja i jakies konkretne cwiczenia na te udka... trzymam kciuki najwazniejsze to zeby miec chec i cwiczyc regularnie, mi tego brakuje zla jestem sama na siebie zawsze znajde jakies wytlumaczenie:-:)-:)-(

no wlasnie ja moge nie jesc, itd ale nie jestem systeatyczna i nie umie cwiczyc, bo jak tylko Kacperek spi w dzien to sprzatam lub odpoczywam, a na wieczor padam i o 21/22 jestem juz w lozku,dzis jest taki marudny, caly czas plakal teraz po prostu odpoczywam a juz widze ze sie wierci i zarasu zeby zaz bedzie wstawal, czesto nie mam zeby cos zjesc a co dopiero cwiczyc :-(a peelingi masaze, robie jak mi sie przypomni :zawstydzona/y:

Ja tez czasem łapie doła ze wzgledu na swój wyglad-chyba jak kazda baba. Ale w koncu dochodze do wniosku, ze zycie jest za krótkie, zeby sie zamartwiac tyłkami, udami, brakiem talii, oklapnietym biustem:tak:Poza tym naprawde zle czuje sie tylko wtedy, gdy o siebie nie dbam. Wystarczy nasmarowac sie kremikiem, podmalowac, uczesac i ładnie ubrac i juz jest lepiej:tak:
Nie marudzic mi tu, bo przełoze przez kolano!:-D

Twarz jak anioł?:-DMam nos jak czarownica i brode!!Tylko powybierałam co ładniejsze zdjęcia, żeby widać nie było!
Poza tym nie zawsze byłam szczupła:tak:Kilka lat temu ważyłam 65 kilo (teraz 55), a to jak na mnie duzo, bo mam drobne kostki. Naprawde byłam okrąglutka i postanowiłam, ze cos z tym musze zrobic i zrzuciłam 10kilo w pół roku:tak:.
Moge Ci napisac jak:
zmieniłam sposób odżywiania-
żadnych słodyczy:no: chipsów, paluszków, fast-foodów, nic, tylko normalne jedzonko
żadnego cukru:no:przestałam słodzic herbate i kawe, pożegnałam sie z czarną herbatą, a kawę gotuję w specjalny sposób(pomaga w przyspieszeniu przemiany materii i nie szkodzi)
żadnych owoców cytrusowych, w zasadzie tylko jabłka i owoce tzw. sezonowe-tylko w sezonie
za to dużo warzyw
żadnych bułek (w szczeglności drożdżowych)najlepiej ciemne pieczywo
posiłki zawsze o stałych porach:tak:to bardzo wazne-najlepiej 4 w ciągu dnia
ostatni posiłek nie później niz 19.00
a cwiczenia? tylko brzuszki, ale tego sie nie trzymałam zbytnio, za to wyrobiłam sobi enawyk wciągania brzucha i to baaardzo pomogło:tak::tak::tak:
Zmiast ćwiczeń-spacery szybkim krokiem
To wszystko!:tak:
Trzymam si etego i teraz -raz bardziej, raz mniej, ale odstępstwa są małe i jest ok:tak:
A cellulit i ja mam, ale co poradzic na niego?Szoruje go gąbką co wieczór i smaruje kremikiem, a on i tak jest.
Trzeba go chyba polubic?:-D

Czesc Dziewczynki,
przepraszam, ze bez polskich znakow, ale Mati zasnal mi na rekach i nie moge sie ruszyc...:-p
Ale glupoty piszecie. Super z Was babeczki. Maylah ślicznie wygladasz! A faldke na brzuchu tez mam, pomimo tego ze waze tylko 48 kg. I to taka mega falda!:szok: Dmuchawiec ma racje, trzeba niektore mankamenty polubic i juz...
daisy, adaaa- fajne z Was kobitki. Nie doszukujcie sie za bardzo. :tak:

ja Wam powiem, ze cwiczylam Waidera i super dziala nie tylko na brzuch, ale i na uda i posladki. Ale wymaga troche czasu i samozaparcia. Ja sie zlamalam po 28 dniach i strasznie zaluje:wściekła/y:

Maylah wszystkiego NAJ!!!!!!! Sto lat wspolnego zycia Wam zycze:-D
Ja tez wszystkim dziekuje za zyczonka!

Ewa, Dmuchawiec- ja mam komplet wypoczynkowy ze skóry. Fakt, w lato mozna sie przykleic;-):-D Ale plusem jest to, ze mozna szmatka wytrzec kurz i jak sie cos rozleje, to tez nie problem... Choc gdybym miala teraz wybierac, to pewnie wybralabym cos innego. A te obrazy trójdzielne sa super. Mi sie strasznie podoba cos takiego z pejzazem afrykanskim...

Tak na wszelki wypadek wklejam tez link do mojego profilu na naszej klasie, bo nie wiem czy wszystkie z Was zaprosiłam....
Logowanie do nasza-klasa.pl

reklama
Witam kobietki , ja tylko na chwilkę , u nas święta jak pisała spędziliśmy w spokoju , ale już po świętach Maksiu mi się rozłożył , tzn miał bardzo gęsty katarek i efektem są oskrzela , nie jest niby z nim tak źle , ale antybiotyk dostał! W czwartek idziemy do kontroli więc trzymajcie kciuki ,żeby było lepiej , bo inaczej końcówka roku może mnie tradycyjnie czekać w szpitalu!

Do góry