reklama
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Witam w ten deszczowy dzionek,dzis tylko krutki spacerek zaliczony bo zaczeło znów popadywac i ucieklismy do domu,ale mały i tak juz nie spal bo w wózku tylko pół godzinki sypia.
justysia wszystkiego najlepszego:-):-):-):-):-)
Widze ze ja to stara dupa jestem bo w kwietniu 27 latek mi stukneło,:-)
A moi panowie znów spia,Alanek zalicza swoja dłuższa drzemke,a Mąż drzemke przed nocka,odkąd mam syneczka nie przeszkadza mi ze chodzi nieraz na nocki,bo i tak mam z kim spac:-)a do dawania cyca mezulek nie jest mi potrzebny:-)
justysia wszystkiego najlepszego:-):-):-):-):-)
A moi panowie znów spia,Alanek zalicza swoja dłuższa drzemke,a Mąż drzemke przed nocka,odkąd mam syneczka nie przeszkadza mi ze chodzi nieraz na nocki,bo i tak mam z kim spac:-)a do dawania cyca mezulek nie jest mi potrzebny:-)
justysia wszystkiego najlepszego rowniez od nas!
A ja jestem wsciekla/zla/obolala. W sobote tak mnie brzuch bolal ale myslalam ze to po przytulankach. Niestety w niedziele bolal mnie juz tez pecherz i zeby a dzisiaj co? Dostalam okres
Wrrr jakos mialam zludna nadzieje ze to dluzej wszystko potrwa... No i wszystko mnie boli maly marudny staszliwie a ja juz powoli mam dosc wszystkiego. Hihi i po co mi byly te cale nauki przedmalzenskie jak tam tylko truli ze poki bede karmic to okresu nie dostane
A drugie to klamstwa laktacyjne ze wypadanie wlosow jest przez mala ilosc estrogenow ktore hamuja tez owulacje... Zostane smutna obolala ociezala lysolka z menstruacja ![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
A ja jestem wsciekla/zla/obolala. W sobote tak mnie brzuch bolal ale myslalam ze to po przytulankach. Niestety w niedziele bolal mnie juz tez pecherz i zeby a dzisiaj co? Dostalam okres
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Hej Annie!
Poniewaz stosowałam metody naturalne z powodzeniem przez 4 lata, to powiem tak: moze to nie byc wcale okres, a krwawienie sródcykliczne, ktore sie czesto zdarzaja w okresie karmienia i sa mylone z okresem przez wiele kobiet.Mozna to rozróznic tylko wtedy, gdy sie od ustania odchodow pologowych mierzy temperature.
A okres tez jest mozliwy nawet w czasie karmienia. Wszystko zalezy od tego jakie to karmienie jest.Zeby nie bylo okresu karmienie musi byc pelne- czyli przynajmniej 6 razy w ciagu doby, przynajmniej 100 minut aktywnego ssania łacznie i przerwy max 6 godzin miedzy karmieniami, takze w ciagu nocy.A z drugiej strony kazdy organizm inny, wiec pewnie od tej reguły zdarzaja sie wyjatki. Pozdrawiam!
Poniewaz stosowałam metody naturalne z powodzeniem przez 4 lata, to powiem tak: moze to nie byc wcale okres, a krwawienie sródcykliczne, ktore sie czesto zdarzaja w okresie karmienia i sa mylone z okresem przez wiele kobiet.Mozna to rozróznic tylko wtedy, gdy sie od ustania odchodow pologowych mierzy temperature.
A okres tez jest mozliwy nawet w czasie karmienia. Wszystko zalezy od tego jakie to karmienie jest.Zeby nie bylo okresu karmienie musi byc pelne- czyli przynajmniej 6 razy w ciagu doby, przynajmniej 100 minut aktywnego ssania łacznie i przerwy max 6 godzin miedzy karmieniami, takze w ciagu nocy.A z drugiej strony kazdy organizm inny, wiec pewnie od tej reguły zdarzaja sie wyjatki. Pozdrawiam!
adudz82
Lipcowa mamusia :)
Beatko to mi dokładnie tyle samo, ja też z kwietnia 82, a dokładnie z 12-tego, a ty??
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Nio ja ciut starsza bo z 2 kwietnia:-)
dmuchawiec- dzieki zainformacje! ja karmie tylko i wylacznie piersia bez rzadnego dopajania, mysle ze jakies 9-12 razy na dobe wiec sie powinno lapac... a co to sa te krwawienia srodcykliczne? skoro takie sie pojawia to by oznaczalo ze jakis cykl juz sie zaczal czy sie myle? zobaczymy czy to sie rozkreci...
reklama
maylah
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja mam już 38,6 gorączki, wzielam jakieś leki na zbicie gorączki, ale nic nie działa, boję się zeby małego nie zarazić, w sumie nie mam kataru ani kaszlu, tylko to cholerne gardło mnie boliiii