reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Witam w ten deszczowy dzionek,dzis tylko krutki spacerek zaliczony bo zaczeło znów popadywac i ucieklismy do domu,ale mały i tak juz nie spal bo w wózku tylko pół godzinki sypia.
justysia wszystkiego najlepszego:-):-):-):-):-)
Widze ze ja to stara dupa jestem bo w kwietniu 27 latek mi stukneło,:-)
A moi panowie znów spia,Alanek zalicza swoja dłuższa drzemke,a Mąż drzemke przed nocka,odkąd mam syneczka nie przeszkadza mi ze chodzi nieraz na nocki,bo i tak mam z kim spac:-)a do dawania cyca mezulek nie jest mi potrzebny:-)

justysia wszystkiego najlepszego rowniez od nas!

A ja jestem wsciekla/zla/obolala. W sobote tak mnie brzuch bolal ale myslalam ze to po przytulankach. Niestety w niedziele bolal mnie juz tez pecherz i zeby a dzisiaj co? Dostalam okres :wściekła/y: Wrrr jakos mialam zludna nadzieje ze to dluzej wszystko potrwa... No i wszystko mnie boli maly marudny staszliwie a ja juz powoli mam dosc wszystkiego. Hihi i po co mi byly te cale nauki przedmalzenskie jak tam tylko truli ze poki bede karmic to okresu nie dostane :-D A drugie to klamstwa laktacyjne ze wypadanie wlosow jest przez mala ilosc estrogenow ktore hamuja tez owulacje... Zostane smutna obolala ociezala lysolka z menstruacja :-D

Hej Annie!
Poniewaz stosowałam metody naturalne z powodzeniem przez 4 lata, to powiem tak: moze to nie byc wcale okres, a krwawienie sródcykliczne, ktore sie czesto zdarzaja w okresie karmienia i sa mylone z okresem przez wiele kobiet.Mozna to rozróznic tylko wtedy, gdy sie od ustania odchodow pologowych mierzy temperature.
A okres tez jest mozliwy nawet w czasie karmienia. Wszystko zalezy od tego jakie to karmienie jest.Zeby nie bylo okresu karmienie musi byc pelne- czyli przynajmniej 6 razy w ciagu doby, przynajmniej 100 minut aktywnego ssania łacznie i przerwy max 6 godzin miedzy karmieniami, takze w ciagu nocy.A z drugiej strony kazdy organizm inny, wiec pewnie od tej reguły zdarzaja sie wyjatki. Pozdrawiam!

dmuchawiec- dzieki zainformacje! ja karmie tylko i wylacznie piersia bez rzadnego dopajania, mysle ze jakies 9-12 razy na dobe wiec sie powinno lapac... a co to sa te krwawienia srodcykliczne? skoro takie sie pojawia to by oznaczalo ze jakis cykl juz sie zaczal czy sie myle? zobaczymy czy to sie rozkreci...

reklama
Dziewczyny, ja mam już 38,6 gorączki, wzielam jakieś leki na zbicie gorączki, ale nic nie działa, boję się zeby małego nie zarazić, w sumie nie mam kataru ani kaszlu, tylko to cholerne gardło mnie boliiii

Do góry