Kasiurek1983
Fanka BB :)
elwis -my dlatego chcemy sprobowac w tetrze w sumie jest lato, wiec ozabcyzmy jak nam nie wyjdzie to kupimy plastiki, ale poki co nastawiamy sie na tetre :] ale co z tego wyjdzie to łobadamy :]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiurek Masz rację. Ja miałam jeszcze jeden powód do rezygnacji z tetry. Własna wygodaNie mieliśmu wtedy automatu tylko franie. Centralnego tez jeszcze nie było i trzeba było wodę na pranie grzać, a to strasznie meczące było.
w 20 tygodniu bylam na zywklym usg i tam mi lekarz wykryl powieksozny prawy przedsionekJuluszka, Kasiurek podczas jakich badań Wam wyszło, że coś może być z serduszkiem? Pytam, bo moja siostra miała wadę serca, ja mam jakąś niedomykalność zastawek. Miałam robione badanie USG w 20 tygodniu, ale to może było za wcześnie, żeby coś wykryć.