reklama
M
MALENSTWO 33
Gość
Witam z ranka dolanczam sie do fanklubu Kubusie Puchatka
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Czesc Laseczki! Myslalam, ze dzisiaj to ja bede pierwsza mogla z Wami sie przywitac ale Slonce mnie uprzedzila Ale wczoraj tematy szly Ja dzisiaj musze sporo pozalatwiac - tak ze do zobaczenia/napisania pozniej :-)
Mam na imie Agnieszka i dopiero dowiedzialam sie o takim forum.
Łelkome Aga :-)
I nie wiem czy pamiętasz ale załączałaś też link z pościelą z Kubusiem Puchatkiem
DISNEY POŚCIEL KUBUŚ do łożeczka 90*130 PROMO (564978148) - Aukcje internetowe Allegro
cały czas się zastanawiam czy jej nie kupić i kit, że nie ma ochraniacza przecież taki malutki szkrabik to się dobrze nie rusza, żeby miał się od razu poobijać.
Kocham Kubusia!!! 2/3 Tymkowej wyprawki była z Kubusiem - kocyk, pajacyki, śpioszki, co tylko znalazłam miał też pajaca Kłapouchego z ogonem i uszami :-) ale im starszy tym mniej Kubusia, teraz to on chce auta, rakiety i mamy buty
reklama
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Witam się z rana :-) ja również dołączam do fanklubu kubusia ;-)
Anika hehe skąd ja to znam, Michaś też kocha moje buty, albo kapcie, ubiera i mówi teraz jestem moją mamusią ;-)
Ale Wy tu wczoraj do nocy imprezowałyście widzę, dla mnie taka godzina to masakra, ciężko mi dotrwać do 22 ;-) ja nie wiem jak to będzie na tym weselu...
No nic miłego dzionka idę budować sklep dla dziecka bo dziś pogoda do tyłka i raczej nie wyjdziemy na długo z domku...
Anika hehe skąd ja to znam, Michaś też kocha moje buty, albo kapcie, ubiera i mówi teraz jestem moją mamusią ;-)
Ale Wy tu wczoraj do nocy imprezowałyście widzę, dla mnie taka godzina to masakra, ciężko mi dotrwać do 22 ;-) ja nie wiem jak to będzie na tym weselu...
No nic miłego dzionka idę budować sklep dla dziecka bo dziś pogoda do tyłka i raczej nie wyjdziemy na długo z domku...