reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Kubus_Puchatek_1.jpg

Ja jeszcze chwilkę posiedzę na allegro. M. właśnie pisał żebym mu coś sprawdziła....

Dobranoc Asieńko. Śpij dobrze i spokojnie.

Czesc Laseczki! Myslalam, ze dzisiaj to ja bede pierwsza mogla z Wami sie przywitac ale Slonce mnie uprzedzila :happy: Ale wczoraj tematy szly :-D Ja dzisiaj musze sporo pozalatwiac - tak ze do zobaczenia/napisania pozniej :-)

Mam na imie Agnieszka i dopiero dowiedzialam sie o takim forum.

Łelkome Aga :-)

I nie wiem czy pamiętasz ale załączałaś też link z pościelą z Kubusiem Puchatkiem
DISNEY POŚCIEL KUBUŚ do łożeczka 90*130 PROMO (564978148) - Aukcje internetowe Allegro
cały czas się zastanawiam czy jej nie kupić i kit, że nie ma ochraniacza przecież taki malutki szkrabik to się dobrze nie rusza, żeby miał się od razu poobijać.

Kocham Kubusia!!! 2/3 Tymkowej wyprawki była z Kubusiem - kocyk, pajacyki, śpioszki, co tylko znalazłam :-D miał też pajaca Kłapouchego z ogonem i uszami :-) ale im starszy tym mniej Kubusia, teraz to on chce auta, rakiety i mamy buty :-D:-D:-D

reklama
Witam się z rana :-) ja również dołączam do fanklubu kubusia ;-)
Anika hehe skąd ja to znam, Michaś też kocha moje buty, albo kapcie, ubiera i mówi teraz jestem moją mamusią ;-)
Ale Wy tu wczoraj do nocy imprezowałyście widzę, dla mnie taka godzina to masakra, ciężko mi dotrwać do 22 ;-) ja nie wiem jak to będzie na tym weselu...
No nic miłego dzionka idę budować sklep dla dziecka bo dziś pogoda do tyłka i raczej nie wyjdziemy na długo z domku...

Do góry