reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

ja także to zauważyłam i tak się w pewnym momencie wkurzyłam że kopiuję każda wiadomość przed jej wysłaniem a w pracy to nawet wylogowałam się
Ale mam już na to sposób :sorry2::dry:

reklama
cześć dziewczyny!
ależ mieałam dzisiaj dzien...najpierw zakopałam sie autem w sniegu i pół godzinnym machaniu łopatą w końcu dostałam męskie wsparcie które wypchnęło mnie z kolein śnieżnej brei. Potem pędem do Sądu (z góry mówie że w charakterze swiadka)...o minie sędziego nie wspomnę jak zobaczył zamiast świadka w mundurze wtaczajaca sie babe z brzuchem... a na koniec zakupy w supermarkecie...ponoc kryzys a auta nie było gdzie zaparkować. W końcu dojechałam do domu i teraz staram się nadrobić zaległości...jeden pozytyw jest taki,że nie miałam się czasu nad sobą rozczulać

witam wszystkie nowe mamusie:)

Prasowanie zrobione to tylko 3 wsady z automatu
Dziecko wykapane leży i ogląda bajki zajrzałam do was żeby się zrelaksować

Dziewczynki dziekuje WAM SLICZNIE z całego serduszka!!!!!!!!!!! :-) :-) :-)ASIA - flaszke stawiam no pewnie, ale teraz to flaszke pt. "0%" :-) :-) :-) No , ale jak juz bedziemy mogły to tą z %... tez stawiam!!!!, ale to jeszcze dlugooo zanim po % siegniemy , heheh FELA - no to troche przygód dzis miałas!!!

Witajcie Dziewczyny. A ja dzisiaj od rana siedzę i ryczę. Przywieżli nam wczoraj nowe meble do domku . Na początku wszystko było ok , ale po godzinie zaczęłam czuć zapach lakieru i kleju, który najbardziej wydobywał się ze stołu. Wietrzę mieszkanie od rana (na noc mąż pozamykał okna bo było zimno), ale wmówiłam sobie, że od tych mebli, które czuć w całym domu coś się może dziecku stać. Siedzę i ryczę, z domu przecież nie ucieknę a zapach jak był tak jest:-(

Hej kobitki witam się w piątkowy wieczór .
Nie było mnie bo po 2 nieprzespanych nocach padłam jak dziecko. I przez chwilę miałam wstręt do kompa:)
Ale już mi minęło i wracam:-) Pędze poczytać co się wydarzyło przez ostatnie dwa dni

Hej kobitki witam się w piątkowy wieczór .
Nie było mnie bo po 2 nieprzespanych nocach padłam jak dziecko. I przez chwilę miałam wstręt do kompa:)
Ale już mi minęło i wracam:-) Pędze poczytać co się wydarzyło przez ostatnie dwa dni

ojj ja tez mialam problemy i z forum z ze snem w nocy pol nocy nie umialam znalesc odpowiedniej pozycji, a jak juz ją znalazllam to nie umialam zasnąc :(

a teraz siedze i stram sie nadrobic was, ale to bardzo cięzkie

aa i mam wizyte na usg na 9 marca -strach sie bac normalnie !

Canela nie martw się na zapas. Stół wywietrzeje szybko i będzie dobrze.
Ja już pow wizycie koleżanki. Ten jej chłopak 2 metry wzrostu i w ogóle taki jakiś nadpobudliwy. Zażyczył sobie kawę- najlepiej rozpuszczalną i do tego 1\4 szklanki mleka. No to nie jest może teraz dziwne ale tak jakoś to pow ze ja się dziwnie poczułam. Zrobiłam mu w kubku a kit niech mnie potem obgaduję. Siedział zdjęcia komórką robił, no taki dziwny ale skoro oni się dogadują to dla mnie jest najważniejsze. zaraz sobie obejrzę Nigdy w życiu jakoś mnie wzięło. Znam film na pamięć tak jak Tylko mnie kochaj no ale nie potrafię się mu oprzeć

reklama
Oj Iwon no oczywiście, że też a skoro tak dopisujesz to ja dorzucam obydwie części Briget Johns, Rozmowy nocą, Jeszcze raz i parę innych. Wiem-głupia ze mnie baba ale kocham takie komedię romantyczne. Od Kryminalnych zagadek do romantycznych komedii.

Do góry