reklama
Wilsonka ja nawet jakbym chciala to nie moge sie zapiac na cwiczenia :-( jestem na lezacym l4 i mam zakaz przemeczania sie ale jak to zrobic kiedy w domu zawsze jest cos co trzeba zrobic? :-)
Wiem, że tak bywa, ja na szczęście mam zgodę lekarza ginekologa.
W sumie dobrze to świadczy o klubie, że na ćwiczenia można chodzić przedstawiając raz na miesiąc zgodę pisemną lekarza ginekologa:-)
Asiu masz racje :-) tylko ze pewnie wroce do domu po 20 i bede juz tylko marzyc o wyrku. Zreszta codzien po 20 szukam juz lozka bo nie mam sil i strasznie chce mi sie spac Ale sprobuje wytrwac i zrobic sobie szczawiowa na kolacje a jak nie to jutro na obiad
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Ja mam cały czas problemy ze snem. północ to lekko jak zasypiam a do tego śpie jak na szpilkach. Jakoś tak mi się porobiło i teraz się męczę. Może jak wróci Dawid i zacznie mnie budzić ok 8-9 bo on dłużej nie śpi to jakoś się to wszystko unormuje, bo teraz też późno wstaję. Nadrabiam noc!
reklama
Asiu ja codziennie wstaje ok 6.30 jak moj wstaje do pracy. Pozniej poloze sie na godzinke a potem caly dzien a nogach i wieczorkiem padam na pyszczek Na dodatek jak w nocy sie przebudze to sie wierce i dlugo zasnac nie moge czasami nawet pol nocy leze i tylko z boku na bok bo sen nie chce przyjsc :-( W ciagu dnia nawet jak sie poloze to i tak zasnac nie moge tylko leze i mysle albo rozmawiam z Maluda