reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
witam w sobotni poranek :]
willsonka -no ja dzis tez w trase wyruszam ale na szczescie domowa cyzli kolejne urodzinki ,rodzinki od "mezusia"
lece jesc a pozniej isac prace lic.
willsonka -no ja dzis tez w trase wyruszam ale na szczescie domowa cyzli kolejne urodzinki ,rodzinki od "mezusia"
lece jesc a pozniej isac prace lic.
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
witam z rana:-)
też macie takiego lenia z rana? budzę się po 7 a potem leżę 2 godziny w łóżku bo mi się nie chce wstać..
Stopi
gratuluję cudownych wieści:-)
Słońce
z racji ślubu jesteś całkowicie usprawiedliwiona:-)
też macie takiego lenia z rana? budzę się po 7 a potem leżę 2 godziny w łóżku bo mi się nie chce wstać..
Stopi
gratuluję cudownych wieści:-)
Słońce
z racji ślubu jesteś całkowicie usprawiedliwiona:-)
Dziekuje, dziekuje Kobitki :-) BEATKO nie wiem jak Ty , ale ja sie ciesze, ze zrobiłam te badania. Troche stresu mnie to kosztowało, ale teraz wiem , że warto było. :-) Zycze WSZYSTKIM MAMUSIOM spokojnej i cudownej soboty!!!! :-) :-) :-)
dosia24
Lipcowe mamy'09
witam sie w sobotni poranek.
u mnie wreszcie poprawa humoru. jednak miło budzic sie przy mezusiu. wczoraj Iwon takiej ochoty narobila mi na te nalesniki ze poszlismy do knajpki. opedzlowalam 2 z bita smietana bananami, pomaranczami z lodami i polane czekolada. pycha byly.
poszlismy ze znajomymi za którymi nigdy nie przepadalam ale jakos milo było.
a dzis zakupki, obiadek który zrobi mezus i blogie nic nie robienie. ach jak dobrze ze przychodza te weekendy...
Stopi ciesze sie wszystko dobrze, i gratuluje córuni...
u mnie wreszcie poprawa humoru. jednak miło budzic sie przy mezusiu. wczoraj Iwon takiej ochoty narobila mi na te nalesniki ze poszlismy do knajpki. opedzlowalam 2 z bita smietana bananami, pomaranczami z lodami i polane czekolada. pycha byly.
poszlismy ze znajomymi za którymi nigdy nie przepadalam ale jakos milo było.
a dzis zakupki, obiadek który zrobi mezus i blogie nic nie robienie. ach jak dobrze ze przychodza te weekendy...
Stopi ciesze sie wszystko dobrze, i gratuluje córuni...
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Cześć Laski ja tez o dziwo dziś wcześnie wstałam. Muszę troch pogarnąć i może zrobię sobie tez spacer? Na naleśniki mam ochotę a tu żurek na obiad także pójdę do siostry-ona nie umię mi odmówić a jak ja sobie ja sama usmażę to mi już nie smakują Widzę, że względny spokój u nas. Z poważaniem Judyta:-):-):-)
Witam z pracy
Mimo wczorajszych problemów z forum widzę, że nie wypadłyście z formy piśmiennej
Willsonka witam!
Stopi cudne wieści, ale super, gratki!
U mnie dobrze, czują się nieźle, ale ten weekend pracujący po prostu mnie załamuje, aż głowa boli. Zaraz zrobię sobię kkwusię, dla poprawy nastroju.
Mimo wczorajszych problemów z forum widzę, że nie wypadłyście z formy piśmiennej
Willsonka witam!
Stopi cudne wieści, ale super, gratki!
U mnie dobrze, czują się nieźle, ale ten weekend pracujący po prostu mnie załamuje, aż głowa boli. Zaraz zrobię sobię kkwusię, dla poprawy nastroju.
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Witam laseczki.
U mnie dzisiaj słoneczko wiec humorek nawet,nawet...oby tak do wieczorka :-)...chałupka ogarnięta przez mojego M....a co tam,cały tydzień się opierdziela to niech chociaż w weekend trochę posprząta o!!!! Po obiadku mały spacerek a popołudniu na kawusię do psiapsiółki ;-) i kolejny dzionek z głowy :-)...
Asiu,tez uwielbiam komedie romantyczne...mogę oglądać po kilka razy te same filmy...no ale romantyczki chyba tak mają :-)...uśmiałam się z Twojego tekstu: Z poważaniem Judyta ....fajnie tak !!!!
Życzę przyjemnego dzionka :-)
U mnie dzisiaj słoneczko wiec humorek nawet,nawet...oby tak do wieczorka :-)...chałupka ogarnięta przez mojego M....a co tam,cały tydzień się opierdziela to niech chociaż w weekend trochę posprząta o!!!! Po obiadku mały spacerek a popołudniu na kawusię do psiapsiółki ;-) i kolejny dzionek z głowy :-)...
Asiu,tez uwielbiam komedie romantyczne...mogę oglądać po kilka razy te same filmy...no ale romantyczki chyba tak mają :-)...uśmiałam się z Twojego tekstu: Z poważaniem Judyta ....fajnie tak !!!!
Życzę przyjemnego dzionka :-)
M
MALENSTWO 33
Gość
Mieszkanko troszke ogarniete dziecko oglada bajki wiec usiadlam na malutka chwileczke do kompa jeszcze trzeba isc po zakupki i na spacer z Wiki ale to juz tak zrobimy jak Piotrek bedzie wracal z pracy i zeby wniosl zakupy na 4 pietro
reklama
Ja też lubię czasem pooglądać tego typu filmy, w szczególności podobają mi się ekranizacje Grocholi. Często do nich wracam, aby poprawić sobie humor.
Poza tym jestem wielogatunkowa. Po prostu jak film dobry, to lubię.
A ja dziś nie sprzątam, no chyba że M się tym zajmie. Przyjdę z pracy, to może coś tam zrobię, choć wątpię, czy będzie mi się chciało.
Poza tym jestem wielogatunkowa. Po prostu jak film dobry, to lubię.
A ja dziś nie sprzątam, no chyba że M się tym zajmie. Przyjdę z pracy, to może coś tam zrobię, choć wątpię, czy będzie mi się chciało.