reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Cześć Kobietki:-)

Widzę, że jak zawsze w nocy tu spać nie mogą pewne Panie....;-):tak:

Słońce rozmyślaj rozmyślaj, bo masz o czym.... Ale co jak co, przygotowania do ślubu to faktycznie jakiś stresik niekontrolowany.:-D:-D

reklama
witam w sobotni poranek :]

willsonka -no ja dzis tez w trase wyruszam ale na szczescie domowa cyzli kolejne urodzinki ,rodzinki od "mezusia"
lece jesc a pozniej isac prace lic.

witam z rana:-)

też macie takiego lenia z rana? budzę się po 7 a potem leżę 2 godziny w łóżku bo mi się nie chce wstać..

Stopi
gratuluję cudownych wieści:-)
Słońce
z racji ślubu jesteś całkowicie usprawiedliwiona:-)

Dziekuje, dziekuje Kobitki :-) BEATKO nie wiem jak Ty , ale ja sie ciesze, ze zrobiłam te badania. Troche stresu mnie to kosztowało, ale teraz wiem , że warto było. :-) Zycze WSZYSTKIM MAMUSIOM spokojnej i cudownej soboty!!!! :-) :-) :-)

witam sie w sobotni poranek.
u mnie wreszcie poprawa humoru. jednak miło budzic sie przy mezusiu. wczoraj Iwon takiej ochoty narobila mi na te nalesniki ze poszlismy do knajpki. opedzlowalam 2 z bita smietana bananami, pomaranczami z lodami i polane czekolada. pycha byly.
poszlismy ze znajomymi za którymi nigdy nie przepadalam ale jakos milo było.
a dzis zakupki, obiadek który zrobi mezus i blogie nic nie robienie. ach jak dobrze ze przychodza te weekendy...
Stopi ciesze sie wszystko dobrze, i gratuluje córuni...

Cześć Laski ja tez o dziwo dziś wcześnie wstałam. Muszę troch pogarnąć i może zrobię sobie tez spacer? Na naleśniki mam ochotę a tu żurek na obiad także pójdę do siostry-ona nie umię mi odmówić a jak ja sobie ja sama usmażę to mi już nie smakują:baffled::baffled: Widzę, że względny spokój u nas. Z poważaniem Judyta:-):-):-)

Witam z pracy :baffled:

Mimo wczorajszych problemów z forum widzę, że nie wypadłyście z formy piśmiennej :-p:-D

Willsonka witam!

Stopi cudne wieści, ale super, gratki!

U mnie dobrze, czują się nieźle, ale ten weekend pracujący po prostu mnie załamuje, aż głowa boli. Zaraz zrobię sobię kkwusię, dla poprawy nastroju.

Witam laseczki.

U mnie dzisiaj słoneczko wiec humorek nawet,nawet...oby tak do wieczorka :-)...chałupka ogarnięta przez mojego M....a co tam,cały tydzień się opierdziela to niech chociaż w weekend trochę posprząta o!!!! Po obiadku mały spacerek a popołudniu na kawusię do psiapsiółki :tak:;-):tak: i kolejny dzionek z głowy :-)...
Asiu,tez uwielbiam komedie romantyczne...mogę oglądać po kilka razy te same filmy...no ale romantyczki chyba tak mają :tak::-):tak:...uśmiałam się z Twojego tekstu: Z poważaniem Judyta :-D....fajnie tak !!!!
Życzę przyjemnego dzionka :tak::-)

Mieszkanko troszke ogarniete dziecko oglada bajki wiec usiadlam na malutka chwileczke do kompa jeszcze trzeba isc po zakupki i na spacer z Wiki ale to juz tak zrobimy jak Piotrek bedzie wracal z pracy i zeby wniosl zakupy na 4 pietro

reklama
Ja też lubię czasem pooglądać tego typu filmy, w szczególności podobają mi się ekranizacje Grocholi. Często do nich wracam, aby poprawić sobie humor.
Poza tym jestem wielogatunkowa. Po prostu jak film dobry, to lubię.

A ja dziś nie sprzątam, no chyba że M się tym zajmie. Przyjdę z pracy, to może coś tam zrobię, choć wątpię, czy będzie mi się chciało.:-p

Do góry