reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam się laseczki :-)

Wiecie co,mój M krzyczał na mnie wczoraj,że nie będzie mi pozwalał czytać forum BB,bo...najpierw się naczytam a potem panikuje,bo a to mi tu szczyka a to mnie tu boli.....trochę to śmieszne :-D ale się udziela :tak:;-):tak:....
Lece narobić zaległości....przyjemności.....

reklama
Ciao dziewczynki....
Jak to juz Anika napisała dzisiaj ewidentnie dzień na broczenie... obskoczyłam sklepy coby obiad w domu był i chyba jakieś spodnie i buty na wysokie błota by sie przydały.... :szok::-D...
Tak więc zaraz się biore za gotowanie obiadu, a raczej zupy, bo obiad to za chyba mocne slowo:baffled:...... dzisiaj szczawiowa......:-p

Kochanuś nie martw sie napewno wszystko jest ok, rozciągamy się, naciągamy, wypychamy stąd czasami takie miejscowe bóle.... napewno wszystko będzie dobrze:tak:
Kasiurek powodzenia na wizycie, kciuki zaciśnięte:tak:

Dobra dziewuszki póki co zmykam na pozostałe wątki poczytać...

Kasiurek powodzenia na wizycie :-) trzymam kciuki :tak:
Kochanus dopiero teraz moge sobie pozwolic na jakis filmik na poprawe nastroju ;-) Najpierw musialam sie powkurzac przy robieniu obiadu :-p Ale rybka jak zwykle smaczna wyszla :-D:-D:-D Chociaz cos mi sie dzisiaj udalo :blink: A i nawet samopoczucie mam lepsze po tej rybie :tak::-D Kakao zrobie sobie na kolacje a teraz poczytam co napisalyscie jak mnie nie bylo :-)

Hej dziewczyny, coś nie mam weny ostatnio ;-)
Kochanuś nie stresuj się na pewno wszystko jest ok, tak jak piszą dziewczyny tam się wszystko rozciąga, mnie też czasem pobolewa brzuchal ale wiem że tak musi być i już :-)
Powodzonka wizytującym się dziś!
Lecę czytać dalej

Witam się dziś i ja:-):-):-):-) od rana mnie z łóżka zwlekli i nie miałam czasu się przywitać:-):-):-) Ja już się nie odzywam na temat jakiś dolegliwości, bo patrząc teraz na to wszystko to powinnam leżeć plackiem w szpitalu. Ja nie miałam jeszcze dnia od początku ciąży, żeby mnie coś nie bolało ale już też nie narzekam, bo nikt za mnie tego nie przeżyję. Biorę nospę jak już wyrobić nie moge. Czasem no nawet nie wiem jak się położyć, jak zasnąć w jakiej pozycji. Rozumiem Was wszystkie jak piszecie, że coś boli. I teraz wiem, że ciąża to nie tylko rosnący brzuszek i kopniaczki to masa czasem bólu, jakiś dolegliwośći no ale skoro się zdecydowałam to dam radę i wiem, że Wy też:tak::tak::tak::tak:

kasiurek , karinka74 kciuki zaciśniętę za wizyty ;-)
Anika ale zazdrosze tobie że twój syn tak długo spał mój przed budzikiem do przeczkola się budzi :baffled:

Asiu,a pewnie,że damy redę,musimy :-) !!!! Tylko dla mnie to troszkę dziwne,to co teraz przeżywam w tej ciąży,początkowe wymioty,omdlenia,ból,zmęczenie itd a trochę tego jeszcze jest :tak::szok::tak:....bo jak patrzę wstecz,na moją pierwszą ciąże w której chodziłam jakby nigdy nic to w porównaniu do tej terazniejszej po prostu czasami brak słów,siadać tylko i wyć :zawstydzona/y: ....teraz dopiero wiem co to ciąża :tak::-):tak:....achhhh....jeszcze trochę przed nami i będzie dobrze !!!!

Moja mama zawsze mówi, że każda ciąża jest inna a urodziła piątke dzieci to coś wie w tym temacie:-):-):-):-) Także jakoś spokojna jestem. Będę panikować jak Dawid wróci i to właśnie jemu niech się przejmie rolą tatusia. Tylko, że ja nie umiem kłamać i on mi w nic nie wierzy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a to takie fajne uczucie czuć, że ktoś się o Ciebie martwi. Chyba nie będę go dręczyć, bo mu pikawka wysiądzie to przecież taki typ wrażliwca po swoim tatusiu i jeszcze usiadł by mi gdzieś w kacie i chlipał jak małe dziecko:szok::szok::szok:

kasiurek , karinka74 kciuki zaciśniętę za wizyty ;-)
Anika ale zazdrosze tobie że twój syn tak długo spał mój przed budzikiem do przeczkola się budzi :baffled:

no cieszę się ogromnie bo taki rarytas to u mnie rzadkość, norma to tak godzina 7-ma ale i tak nie mogę narzekać, kiedyś wstawał o 5.30!

reklama
chyba rzeczywiscie kazda ciaza jest inna. moja tesciowa urodzila 4 dzieci i mowila ze najbardziej umeczyla sie przy ostatnim dziecku, jezeli chodzi o poród. z 2 dzieckiem najbardziej przytyla.
ja w sumie nie mam bardzo na co sie skarzyc. jedynie ostatnio jak za duzo pochodze to strasznie kregoslup mnie boli. szkoda ze tak wczesnie zaczal bo co bedzie za pare miesiecy???

Do góry