reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

kochanus nie ma co sie zamartwiac. mi ten bol ktory opisalas kojarzy sie tylko z kolka nerkowa, ale pewnie przesadzam i wcale ciebie to nie dotyczy...

reklama
No to ja juz nie mysle o tym co mnie boli bo tez pewnie musialabym zaraz jechac do lekarza ;-)Kobiety w ciazy chyba sa przewrazliwione :tak::-):tak:

Poprawka kobiety w ciazy sa przewrazliwione na punkcie bolu :-p
A na dowod tego moja Maluda mnie kopie :-D:-D:-D
Lece szykowac obiadek dla mezusia bo zaraz wroci z pracy. Milego popoludnia kobitki :-D

a wiecie w co w ciazy podoba mi sie najbardziej??? moge jesc do woli co mi sie podoba. mam dziwne laczenia ale wszystko jest wybaczalne... jak na razie zadnych konsekwencji. normalnie jakbym tak jadla to albo mialabym biegunke albo bym wymiotowala...

zgadzam sie w 100%, ze babki w ciazy, ze mna na czele sa przedrazliwione :-D np. wczoraj przed wizyta bylam dziwnie spokojna i zestresowal mnie moj wlasny spokoj, bo zawsze sie denerwowalam przed wizyta, a jak wchodzilam bylo wszystko ok, a teraz nagle bez nerwow, wiec przestraszylam sie, ze cos bedzie nie tak, wiec sie zdenerwowałam :-D i jak tu mi dogodzic :-D :-D

witam serdecznie wszyskie lipcoweczki ;-):-)
zgadzam sie w 100 % z haidi my kobietki zreszta wszyskie mamy bzika na punkcie bolu w szczegolnosci w ciazy:tak:te wszystkie mamusie ktore poraz pierwszy przechodza ciaze poprostu nie wiedza czego maja oczekiwac i od razu panika a zeczywiscie tak naprawde najgorsze jest przed nami jak kroras powiedziala .
Ale to fajnie przynajmniej mamy o czym porozmawiac na tym forum te nasze dolegliwosci kazda inaczej przechodzi i moze sie wypowiedziec:tak:
Ja dzisiaj moje drogie kolezanki wybieram sie na 2 usg aby przy okazji dowiedziec sie plci :-)juz poprostu sie nie moge doczekac , nieoszukuje ze bardzo bysmy pragneli dziewczynki:tak:mamy juz synka no ale najwazniejsze jest aby urodzilo sie zdrowe co Bozia da to bedzie, dam wam znac jak poszlo:-):happy::happy2::yes::wink:

kochanuś spoko maroko, ja tylko tak ogólnie pisałam, nie piłam konkretnie do Ciebie :-) a że kobiety w ciąży świrują to fakt no i jakoś trzeba z tym żyć :-) ja się teraz mądrzę ale w pierwszej ciąży wcale nie lepsza byłam ;-) Teraz więcej wiem i mam mniej czasu na zastanawianie się, poradnika tym razem ani razu do łapki nie wzięłam.
Dopóki mnie nie skręca z bólu, nie krwawie z wiadomego miejsca to biorę te moje kłucia, bóle i bóliki na miękko. Jeśli ból jest uporczywy, nie przechodzi po no-spie, po odpoczynku nic nie jest lepiej, czujesz że brzuch twardnieje lub "stawia się" to wtedy warto zadzwonić do lekarza.

Cześć Kochane lipcóweczki.:-)

Wybaczcie ale zaległości w czytaniu nadrobię potem.... :zawstydzona/y:;-) Teraz się tylko podzielę nowinkami. Jestem prze szczęśliwa i zadowolnięta.:-):-):-):-)
Mamy syna!!!

reklama
Do góry