reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Stopi o rany jaki kretyn, dobrze,że masz takie podejście. Nie stresuj się! brak mi słów normalnie...
beatko zaraz tam wcielenie zła :-) trzeba się nacieszyć pączusiami i faworkami póki możemy je jeść. Oj ja pamiętam jak dziewczyny rodziły w lutym i nie mogły pączusia spróbować, bo to za ciężkie dla dzidzi a ja dzięki temu że rodziłam w marcu jeszcze się na pączusie załapałam ;-)
izabell o ja !! Zjadłabym kapusty kiszonej!!

reklama
Tłusto witam wszystki Mamusie!!Zaraz zaczne nadrabiac zaległości w czytaniu co napisałyście:-) Ja zostałam wczoraj „wyrzucona” z pracy!!!– tzn. usłyszałam tekst, żebym poszła na zwolnienie i wiecej quote]
Straszny człowiek ten twój szef ale dobrze że jesteś w domku i nadrabiasz stracone kg :-D:tak:
Magduska nommm pyszna tak kapustka by była szkoda że w pobliżu niemam żadnego warzywniaka :-)

ja żeberka na obiadek robie. z cebulka. zachciewajka mojego M. oj cos za tlusto ostatnio u nas sie jada....
ale kapustki takiej zasmazanej z kotlecikiem schabowym na pewno bym nie odmówila.

Witam się i ja,

nie będąc dłużna wstawiam małe co nieco, które wczoraj upichciłam:-)

Życzę smacznych pączków i faworków no i oczywiście zero kalorycznych wyrzutów sumienia, nam i tak juz nic nie zaszkodzi, ani nie pomoże:-D

Stopi no to faktycznie ten Twoj szef to dupa, pierw Cię unikał nie widząc co zrobić, a teraz takie zachowanie, no cóż jak mówią są ludzie i parapety, Twój szef na pewno jest tym drugim;-) super że podeszłaś do sytuacji z dystansem, tak dalej kochana:-)

milgak i tu jest diabeł pogrzebany, w Twoim zwolnieniu przed podwyżką, poza tym pamiętaj, że to będzie i tak średnia z 12 miesięcy, więc nie będzie to kwota odpowiadająca tej, którą teraz dostajesz, niestety:-(

ja żeberka na obiadek robie. z cebulka. zachciewajka mojego M. oj cos za tlusto ostatnio u nas sie jada....
ale kapustki takiej zasmazanej z kotlecikiem schabowym na pewno bym nie odmówila.
ooooocchhhhh jak ja bym zjadła takich żeberek w sosie jak moja mama robi chyba w sobotę sobie coś takeigo na obioad dla całej rodzinnki zrobie a terza muszę sie zadoeolić kanapką popijaną barszczem czerwonym ;-)

Witam tłustoczwartkowo!

Ale narobiłyście mi smaka tymi wszystkimi pysznościami.
Ja czekam na dostawę faworków od mamy i pączków od teściowej. No ale zjem po jednym i starczy,

Póki co w garach gotuje się obiadek, jak na tłusty czwartek przystało, robię dzoś schaboszczaka i surówkę z kiszonej kapuchy mniam.

No i o 15 jadę do gina. Trzymajcie kciukasy, cobym przyjechała z dobrymi informacjami. ;-)

Witam dziewczyny.:happy:

Dziś od rana mam wielkiego nerwa i co gorsza wszystko mnie wkurza!!!:crazy:

Zazdroszczę tych pączków i faworków.... Ja chciałam robić faworki ale okazało się że zniknęły wszystkie jajka.:baffled: Tak więc muszę prze kulać się do sklepu.

Jakieś kiepskie BIO u mnie panuje....

Spadam się wyżyć w kuchni. Może mi przejdzie??

reklama
Pewnie, że sie z tej calej sytuacji juz smieje:-) :-).Co mam innego zrobic ?? :-) Na szefa "parapeta" nic sie nie poradzi i trzeba tylko wyluzowac!!I wszystki Mamusie, które poszły wczesnie na L4 -naprawde bardzo, bardzo dobrze zrobiłyscie!!! Ja teraz przynajmniej nie bede juz jezdzic do pracy w korkach przez cała Warszawe.. na benzynie sie zaoszczedzi :-) hehe, tyle wolnego bede miec... I postanowiłam dzis, ze w koncu napisze prace magisterska. Studia juz dawno skonczone, ale caly czas przez prace nie mailam czasu na pisanie mgr.Sluchajcie same plusy z tej sytuacji.. Zyc , nie umierac :-) :-) Wszytskim chorym Lipcóweczkom duzo zdrówka życzę!!!

Do góry