reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam się i ja. Już wracam na dobre, dopiero wróciłam od koleżanki. Narobiłyście smaka na te pyszności no ale jakoś nie mogę tego jeść.
Stopi teraz będziesz miała dużo czasu dla nas:-):-):-) szukam plusów i dzidziuś będzie spokojniejszy jak mamusia będzie.
Dziś mi się śniło, że urodziłam moją Hanne Montane. Poród się odbył expresem dosłownie 3 parcia i byłam po zawodach. No i położna daję mi małą, żebym ją zobaczyła i mówi do mnie, że zdrowa i duża całe 2700 a mi kopara w dół co ona taka malutka? I Dawid mi przywióżł rozek, bo nie miałam w czym ją nosić i do tego był pijany w trupa. No mówię Wam te sny w ciąży to są jakieś dziwne.

reklama
AsiaJan a ja właśnie myślałam o Tobie :blink: - (czemu sie jeszcze nie odzywasz) w końcu przypomniałam sobie że byłas u kumpeli ;-)

Laseczki kusicie tymi obiadkami! U mnie barszcz ukraiński i również schaboszczak z ziemniaczkami i namiastką mizerii (teraz ogórki w ogóle nie mają smaku) ale naszło mnie więc niech będzie :-)

ja po tych 2 pączkach mam dość, ale faworkom bym nie odmówiła :zawstydzona/y: moja mama robi pyszne faworki ale dziś jest na pogrzebie więc nie ma szans, nawet do niej nie dzwonie bo pewnie teraz na stypie są a ja raczej nie chce poznać szczegółów pogrzebu. Bez tego potrafię sobie wyobrazić :-(

Koniec smęcenia, unikamy dziś złych myśli, smutków i dołków!!! Iwon usze w górze!

Witam się i ja pączusiowo :-):-):-)

Takie pyszności tu chodzą,że normalnie się zrobiłam głodna...a ja mimo tych pączków i faworków wolę konkrety...czyli kapustka,kotlecik i żebereczka jak najbardziej :-D !!! Zaliczyłam z ranka jednego pączka do kawusi ale do wieczora jeszcze czasu.....hoohooo ;-)

Asieńko,od początku ciąży śnią mi się także takie bzdury,że czasami się budzę,siadam i myślę o co kaman...normalnie koszmary :baffled:....
smaczności życzę;-)

właśnie wciągnęłam kilka faworków i zapiłam herbatka z miodem, i chyba pęknę, o obiedzie dziś nawet nie myślę, taka jestem pełniutka:tak:

ach, u mnie zeberka juz nastawione. ale wolałabym ta kapustke z kotlecikiem. oj chyba meza na wekend zmolestuje niech sie wezmie za gotowanie. a kapustke robi pyszna.
paczek skonsumowany, faworki wciagniete. jeszcze kawka i male sprzatanko bo mieszkanie jak wielkie pobojowisko wyglada.

E chyba mi się laptop popsół!!!!!!!!!!!!!! Dosłownie zalałam śliną klawiaturę. Najbardziej tą mizerią Aniki i barszczem ukraińskim a u mnie jak na złość nie ma na obiad żadnej zupy. I muszę chyba zrobić dupę chińską ale produkowaną w Radomiu no bo co? Madre zastrajkowała i se do dziadka uciekła a na obiad kotlety:-:)-:)-( a je chcę dupy:tak::tak::tak::tak::tak:

Dosia lepiej się trzymaj, bo potem ja będę za wszystko odpowiedzialna:-):-):-) zjadłam bułkę z Panem Boczkiem ale to nie to czego potrzebuję i nie wiem sama co by tu zjeść. Siostra ma schabowe i nie wiem może się na nie połaszczę ale nie mam na nie zbytniej ochoty.

reklama
Ha !!! Dobre dupy chińskie nie są złe :-D...u mnie kotleciaki pod każdym względem odpadają,jedyne co to taka karkóweczka z grilla.......albo jakaś taka zajefajna pizza...achhhh....aż mi ślinka leci....;-);-);-)

Do góry