reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

sylwia łączę się z Tobą w bólu, przed chwilą kapustka trafiła do kibelka... chyba już wolę nic nie jeść...

reklama
Witam i pozdrawiam wszystkie szczęśliwe przyszłe mamusie!!!. W poniedziałek byłam u lekarza i potwierdził moją ciąże, 27 będziemy mieli nasze pierwsze USG maleństwa ale już teraz z obliczeń wychodzi mi że poród będzie 10 lipca 2009 :):happy: Po wielu próbach wreszcie się udało!!!!!!!!

Ciekawa jestem czy już kupowałyście jakieś małe drobiazgi czy też zamierzacie zrobić to później- Chciałabym coś kupić ale się boję że to za wcześnie:-(.

no to Lucy za Ciebie też trzymam kciuki
Witajcie nowe mamuśki ale nas już dużo super! Jak już wszystkie będą po badankach to może listę się jakąś zorganizuje co?;-)
natlev jak byłam w pierwszej ciąży to kupowałam owszem ale teraz się wstrzymam co najmniej do 20 tyg

Witaj Netlev!
Ja na razie nic nie kupuję. Nawet o tym nie myślę. Tylko, że ja mam tak dużo ciuchów po chłopcach, że wyrośniętych po Janku stoją na strychu już trzy kartony i komoda:tak:. Ja taki zbieracz jestem, skupuję co się da. Krótkich spodenek dla tego małego miałam na to lato 32 pary.:szok:
No chyba, że będzie Laseczka, to wtedy a i owszem coś dostanie różowego do ubrania.:-D, ale to nie wcześniej niż w czerwcu.

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, Seleny, Monixxx, Lucy,

Selena napisz jutro koniecznie o bijącym serduszku.

Ewelinkaa witaj i gratuluję.

Sylwia siły Ci życzę do przetrwania tych mdłości.

Izabell smacznej rybki życzę. Ja sobie dziś pozawalam, teraz zjadłam rogalika za śliwką.

Magdusia nieciekawie u Ciebie, współczuję spotkanie z wielkim uchem. Chyba zaczynam się cieszyć, że mam tylko mdłości.

Natlev gratuluję. Co do zakupów to ja niewiele potrzebuję, mam sporo rzeczy po córci. Na drobiazgi się jeszcze nie kuszę, chyba dla mnie za wcześnie. A o dużych rzeczach będę myśleć później, choć muszę przyznać, że już oglądałam łóżeczka w necie. Łóżeczko po córce oddaliśmy.

Ta moja poranna męczarnia zakończyła się szczerą rozmową z kibelkiem:tak: Wyrzuciłam z siebie wszystko co mi leżało na wątrobie:-D:-D I od razu lepiej:tak::tak: Naprawdę wróciłam do żywych:tak:

Ewelinka, Natlev witam serdecznie:-):-)

Lucy czekamy w takim razie na Twój powrót:-)

Ja też jeszcze wszytsko mam po Marcelku:tak: Potrzebne są właściwie tylko kosmetyki no i chyba że dzidzia okaże się dziewczynką to nieomieszkam kupic kilka ślicznych sukieneczek:-D:-D

Dziękuje za informacje i tak szybki odzew;-) To nasze pierwsze maleństwo więc sami się w tym wszystkim gubimy.

Jak znosicie "napady snu" U mnie najgorzej jest między 12-13 :happy:.

Pozdrawiam wszystkie oczekujące mamusie!!!!!!

ja wlasnie z jednym takim napadem walcze :-)
niestety za chwilke musze wyjsc z domu ale jak tylko tu wroce chyba bedzie czas odespac...
narzeczony wlasnie pojechal odebrac wyniki bety... zaczynam sie troche denerwowac...
trzymajcie kciuki ;-)

Ewelinaa daj znac....

Ja znalazlam na Allegro super wozek,jakas wyprzedaz wiec nie drogi,ale to chyba za wczesnie teraz kupowac wozek....

Na razie mam tylko buciki,ktore dalam przyszlemu tatusiowi;-)

reklama
Natlev ja napady snu mam tak koło 20, więc nie walczę tylko idę spać;-).

Betiinka a ja się zastanawiam czy kupić zwykłe tradycyjne łóżeczko, czy turystyczne;-). Mąż się za mnie śmieje, że to jeszcze nie czas, ale co tam:tak:. Mam trochę wolnego czasu w pracy.

Do góry