reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

siedze w pracy i powiem wam dziewczyny ze chyba znowu dostaje te bole calkiem mocne sa, o boy :szok:boze juz sama nie wiem zobaczymy pod koniec dnia buska bede was powioadamiac :tak:
a jak wy ogolnie je odczuwacie macie je caly czas czy was przychodza i odchodza narazie u mnie sa one w mocnym nasileniu boli miesiaczkowych i czuje troche parcie tak jak bym chciala sie zalatwic nr, 2

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczynki;-)
podczytuje ale nie mam sil pisac, ale jedno mnie zadziwilo:szok::szok:
monia ty w pracy jestes??????:szok::szok::szok::szok::szok:
do domu kobito:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
i mam nadzieje ze sie niedlugo zacznie i szybko i bezbolesnie zakonczy, za maluchem u boku:tak::-D:-D

czesc dziewczynki;-)
podczytuje ale nie mam sil pisac, ale jedno mnie zadziwilo:szok::szok:
monia ty w pracy jestes??????:szok::szok::szok::szok::szok:
do domu kobito:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
i mam nadzieje ze sie niedlugo zacznie i szybko i bezbolesnie zakonczy, za maluchem u boku:tak::-D:-D
tak wiem ale zawsze moge wyjsc kiedy kolwiek i tak przychodze jak moge bez zobowiazan dzisiaj i jutro ta nowa dziewczyna ktora przyuczam ma dzisiaj zakonczenie roku wiec siedze, ja tez tego pragne juz mowie ci nie moge :-:)no:

Monia, to ty twarda kobieta jesteś jak jeszcze zaglądasz do pracy:szok: jestem pełna podziwu, ja to pewnie bym tylko biegała koło domu jakby miało być blisko porodu, już spacery krótsze robię:happy: To życzę ci łatwego i jak najmniej bolesnego porodu, już sporo się nacierpiałaś.
Asia ja też czekam z obiadem na męża, tak milej jest :tak: chyba, że czasem nie wytrzymam jak głodek dopadnie to jem sama. To jedyny posiłek, który jemy przy stole:happy:
juluszka widzę, że my podobnie śpimy:tak:, ja przy tej pogodzie pomimo kawy i tak zasypiam, ale to lepsze niż problem ze spaniem jaki miałam wcześniej.

Monia trzymaj się, szkoda że nie można ci jakoś pomóc, chyba to nie początek?

Ostatnia edycja:
monia ty mi mykaj do domu, ale to migiem!!!!
zaraz tam przylece i sama cie do domu zaniose:tak::tak::tak:
i niech sie los za ciebie wezmie, pomoze w kapieli, masaz zrobi, niech ci troche ulzy, a nie ty w robocie siedzisz:no::no::no:

a moj maly znowu czkawke ma:confused2::confused2::confused2:
od wczoraj to ma co chwila:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: ehh
a w czesniej tylko rano i wieczorem:tak::tak::tak: a teraz brzuch mi lata jak lopata:rofl2::rofl2:
monia co ile masz bole?? skurcze??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a moj maly znowu czkawke ma:confused2::confused2::confused2:
od wczoraj to ma co chwila:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: ehh
a w czesniej tylko rano i wieczorem:tak::tak::tak: a teraz brzuch mi lata jak lopata:rofl2::rofl2:
monia co ile masz bole?? skurcze??
Natlus nic mi nie pomaga czy leze w lozku plackiem czy chodze czy nawet siedze to samo uczucie ogolnie co 5-6 min ale to nie skurcze tylko te mocniejsze miesiaczkowe bole skurcz mam jak mi sie maly rusza a rusza sie strasznie duzo , mowi sie ze pod koniec dzidize nie maja miejsca i mniej sie ruszaja a on na odwrot czesciej

reklama
Do góry