reklama
jo-anna
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, pewnie większość już śpi. Ja niestety przy tych moich lekach to nie zasypiam za szybko. Muszę ponadrabiać zaległości w czytaniu, ale to chyba już jutro.
Wiem, że pisałyście coś o lekach. Dzisiaj rozmawiałam z moją lekarką, ona ma bardzo specyficzne podejście do wielu spraw. Jest bardzo prorodzinna i proekologiczna. Leki wypisuje w ostateczności. Stwierdziła, że magnezu przedawkować nie mogę. Pytałam o to, bo serducho trochę przyspiesza po tym fenoterolu, a isoptinu nie biorę (powiedziała, że jak będę się źle czuła to mam zażyć). Biorę zamiast niego jeden dodatkowy magnez (w sumie 4) i jest ok.
Dziś pół dnia leżąc spędziłam przy kompie i szukałam informacji o pieluchach wielorazowych. Przeczytałam chyba wszystkie strony na ten temat I mam mętlik w głowie. Czy któraś tego używała? Albo wie coś więcej, np. gdzie to tanio kupić? Sama idea bardzo mi się podoba (chodzi mi o te podobne do pampersów, nie tylko zwykłe tetry, chociaż one chyba dobrze jako wkłady się sprawdzają). Gdyby któraś miała jakieś doświadczenie lub znała zdanie kogoś, kto tego używał, albo już sama coś kupiła to proszę niech da znać. Bo ja na razie mam chęci, nic poza tym.
Z dobrych wiadomości, lekarka dziś powiedziała (przez telefon tylko), że mogę powolutku wstawać i nawet na chwilę z domu wyjść
Dobrej nocki wszystkim!!!
Wiem, że pisałyście coś o lekach. Dzisiaj rozmawiałam z moją lekarką, ona ma bardzo specyficzne podejście do wielu spraw. Jest bardzo prorodzinna i proekologiczna. Leki wypisuje w ostateczności. Stwierdziła, że magnezu przedawkować nie mogę. Pytałam o to, bo serducho trochę przyspiesza po tym fenoterolu, a isoptinu nie biorę (powiedziała, że jak będę się źle czuła to mam zażyć). Biorę zamiast niego jeden dodatkowy magnez (w sumie 4) i jest ok.
Dziś pół dnia leżąc spędziłam przy kompie i szukałam informacji o pieluchach wielorazowych. Przeczytałam chyba wszystkie strony na ten temat I mam mętlik w głowie. Czy któraś tego używała? Albo wie coś więcej, np. gdzie to tanio kupić? Sama idea bardzo mi się podoba (chodzi mi o te podobne do pampersów, nie tylko zwykłe tetry, chociaż one chyba dobrze jako wkłady się sprawdzają). Gdyby któraś miała jakieś doświadczenie lub znała zdanie kogoś, kto tego używał, albo już sama coś kupiła to proszę niech da znać. Bo ja na razie mam chęci, nic poza tym.
Z dobrych wiadomości, lekarka dziś powiedziała (przez telefon tylko), że mogę powolutku wstawać i nawet na chwilę z domu wyjść
Dobrej nocki wszystkim!!!
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Mi Dawid będzie musiał zainstalować takie kółka, bo w dzień jak kanapa jest złożona to łóżeczko się mieści w poprzek między łóżkiem a szafą ale w nocy już nie. Jak było stare to było na styk a że teraz jest nowe i ciut większe to niestety ale mamy mały problem. A te kółeczka są obrotowe, kauczukowe to nie porysują paneli ani nic. Znajoma tak miała i mam nadzieję, że i u nas to przejdzie,
jo-anna
Fanka BB :)
Asia i Iwon widzę, że Wy też spać nie możecie Ja się wybieram już do łazienki, a potem pomęczę się trochę zanim zasnę. No, ale u mnie organizm wypoczęty całodniowym byczeniem się
reklama
Asiu to będziesz miała wesoło z tym łóżeczkiem.... Nie ma jak małe metraże, eeeeeeeee.... Ja mam wydzielony kąt na łóżeczko. Z tym, że muszę się pozbyć komody.
A gdzie komoda pójdzie to nie wiem - pewnie wywieziemy do teściów!
Joanna dobre wiadomości od lekarza dostałaś.
Tylko nie szalej od razu.
A gdzie komoda pójdzie to nie wiem - pewnie wywieziemy do teściów!
Joanna dobre wiadomości od lekarza dostałaś.
Tylko nie szalej od razu.