ale sie rozpisalam wyzej wiec po przeczytaniu waszych wiadomoscie pisze na tym watku;-):-):
Goteczka : normalnie zaszokowalas mnie ta twoja tworczoscia
:-), piekny ten pokoik jak w bajce
Juliuszka : dobrze ze juz jest spowrotem z nami a teraz duzo duzo odpoczynku
Kasiurek 1983 : nie ladnie nam tak sie rozchorowywac, cieple mleczko z miodem i czosnkiem i do lozeczka pod kolderke
;-)a dobry na ten twoj kaszel syropek z cebuli
Kaaasulka : z tad te skoki hormonow w wiekszym stopniu: mysl o zobaczeniu baby z intensywna mysla - juz niedlugo kochanie zobaczysz jaj tylko nie zaurocz dzidzi od razu czarwona wstazeczke do kolyski ;-)
Fala 76 : trzymam kciuki, ja mam bardzo podobna sytuacje, tyle ze ja czuje caly czas jak chodze bo baby opuscilo mi sie juz w 27 tygodniu i bardzo naciska mi na miednice wiec oczekuje porodu kiedykolwiek. Lekarz zabronil mi jakich kolwiek sprzatan , wszystkiego co daje mi nacisk
a co najgorsze mojemu kochanemu synowi odmienilo sie coraz blizej porodu a on na rece jak nigdy wczesnij wiec napewno urodze wczesniej bo czasami jestem skazana aby go podniesc
wiec fela duzo odpoczynko szczegulnie teraz przed koncem
Beata1973: trzymaj sie mocno kochanie bedzie dobrze myslami jestem z toba, przynajmiej jestes pod opieka lekarzy a oni juz wiedza jak reagowac
:-)
Aniaobb : witaj w naszym gronie i gratuluje synka
Slonce : wez wszystko na luzik jednym uchem wpuszaj a drugim wypuszczaj
bo nie wartko sie denerwowac w koncu to wasze mieszkanie do kurki wodnej
Adddaca :napewno zdasz na 5
a teraz kurowac mi sie tu szybciutko
Valija : przynajmniej mam nadzieje ze ten wozeczek poprawil ci humor. A co do odwrocenia glowka w dol zobaczysz jeszcze moze ci sie przydazycze dzien albo pare godzin przed porodem
tak moim kolezanka sie przytrafilo a w twoim przypasku twoj opymizm jest bardzo mocny wiec tak sie stanie zobaczysz tsrzymam kciuki;-)