reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dzieki dziewczyny :-) Jestescie kochane :tak: Nawet mamcia podchodzi sceptyczne do tego ze chce jechac, ale Wy mnie lepiej rozumiecie bo wkoncu "nosimy ten sam ciezar" ;-) Pozatym bilety juz kupione i odwrotu nie ma :-) Ciesze sie jak male dziecko na ten wyjazd :tak: Tak sie martwilam ze nie bedziemy mogli sobie na nic pozwolic w tym roku ze chyba to mi wystarczy :-D Tak wiec jutro do Was nie zajrze bo bede w trasie ale w srode zdam relacje :tak:
Fela powodzenia na wizycie :tak: Bede trzymac kciuki za Ciebie i pozostale wizytujace ja dopiero w czwartek :-)
Uciekam jeszcze na male zakupki a potem pora szykowac sie do drogi i troszke zdrzemnac przed wyjazdem. Buziaki dla Was dwupaczki :-):-):-)

reklama
Ostatnia edycja:
ale sie rozpisalam wyzej wiec po przeczytaniu waszych wiadomoscie pisze na tym watku;-):-):
Goteczka : normalnie zaszokowalas mnie ta twoja tworczoscia:szok::-), piekny ten pokoik jak w bajce:tak:
Juliuszka : dobrze ze juz jest spowrotem z nami a teraz duzo duzo odpoczynku:shocked2::blink:
Kasiurek 1983 : nie ladnie nam tak sie rozchorowywac, cieple mleczko z miodem i czosnkiem i do lozeczka pod kolderke:tak:;-)a dobry na ten twoj kaszel syropek z cebuli:blink:
Kaaasulka : z tad te skoki hormonow w wiekszym stopniu: mysl o zobaczeniu baby z intensywna mysla - juz niedlugo kochanie zobaczysz jaj tylko nie zaurocz dzidzi od razu czarwona wstazeczke do kolyski ;-):tak:
Fala 76 : trzymam kciuki, ja mam bardzo podobna sytuacje, tyle ze ja czuje caly czas jak chodze bo baby opuscilo mi sie juz w 27 tygodniu i bardzo naciska mi na miednice wiec oczekuje porodu kiedykolwiek. Lekarz zabronil mi jakich kolwiek sprzatan , wszystkiego co daje mi nacisk :no::no::no:a co najgorsze mojemu kochanemu synowi odmienilo sie coraz blizej porodu a on na rece jak nigdy wczesnij wiec napewno urodze wczesniej bo czasami jestem skazana aby go podniesc:angry::no:wiec fela duzo odpoczynko szczegulnie teraz przed koncem:tak:
Beata1973: trzymaj sie mocno kochanie bedzie dobrze myslami jestem z toba, przynajmiej jestes pod opieka lekarzy a oni juz wiedza jak reagowac :tak::-)
Aniaobb : witaj w naszym gronie i gratuluje synka
Slonce : wez wszystko na luzik jednym uchem wpuszaj a drugim wypuszczaj:tak:bo nie wartko sie denerwowac w koncu to wasze mieszkanie do kurki wodnej:tak::-)
Adddaca :napewno zdasz na 5 :tak:a teraz kurowac mi sie tu szybciutko:tak:
Valija : przynajmniej mam nadzieje ze ten wozeczek poprawil ci humor. A co do odwrocenia glowka w dol zobaczysz jeszcze moze ci sie przydazycze dzien albo pare godzin przed porodem :tak:tak moim kolezanka sie przytrafilo a w twoim przypasku twoj opymizm jest bardzo mocny wiec tak sie stanie zobaczysz tsrzymam kciuki;-):tak::-)

cześć lipcóweczki,
jestem tu nową osóbką i mam nadzieję, że nie jest jeszcze za późno aby do Was dołączyć. Ja również spodziewam się maleństwa w lipcu, a dokładnie 21.07 ma przyjść na świat nasza córeczka.
pozdrawiam serdecznie:-)

Ostatnia edycja:
cześć lipcóweczki,
jestem tu nową osóbką i mam nadzieję, że nie jest jeszcze za późno aby do Was dołączyć. Ja również spodziewam się maleństwa w lipcu, a dokładnie 21.07 ma przyjść na świat nasza córeczka.
pozdrawiam serdecznie:-)
nigdy nie jest zapuzno witaj serdecznie w naszym gronie:tak::-) gratulacje przyszlej coreczki;-)

dziekuje za mile przywitanie wszystkim witającym mnie dziewczynom

adudz82 witamy w gronie lipcowych mam

a ja mam poglębiającego sie doła, ponieważ dopiero wczoraj w nocy wrociliśmy ze slubnym z Olsztyna, dzis z rana do pracy poleciał i sie dowiedział,ze jutro ma spotkanie slużbowe w Warszawie o 9 rano, wiec właśnie go wyprawiłam w podróż...
Biedny on jest, dopiero co siostrę stracił, jeszcze sie nie pozbierał, w pracy zapieprz, a jeszcze dzień po dniu w trasę musi jechać...martwie sie...

a jutro zaczynam szkołę rodzenia i mąż tak strasznie chce tam isc ze mną,ze powiedział,ze bedzie robił wszystko,zeby do 18 wrócić...
Kochany jest bardzo...

dobra już nie smęcę i ide sie położyć...
dobrej nocki wszystkim...
trzymajcie kciuki,zeby szczęśliwie dojechał

witajcie dziewczyny:-)jestem tu pierwszy raz.30 lipca spodziewam sie malutkiej Wiwiany:-) no ale 21sierpnia 2008 zostałam mamusia aniolka grzesia:no:urodzil sie w 23tc martwy:no::no::no::no::no:Tak sie boje zeby sie czasem nic zlego niestalo!!

reklama
Juluszka -faktycznie mecza twojego chłopine :(
witamy mamusie grzesia - mam nadzieje ze teraz jest wszystko ok, nie wiem co było przyczyną ze grzes urodzil sie martwy (zawsze sie zastanwialam dlaczego tak sie dzieje ze dzidzie rodza sie martwe badz ze umieraja w brzusiu w połowie ciązy)ale trzymamy kciuki zeby teraz było wsio ok :]

ja sie czuje lepiej - płukam gardziol ciepła woda z łyzka woda utleniona no i propolki i halsy jem i o wiele lepiej juz jest :]Teraz troche musze sie ogrzewac i bedzie dobrze :] dziękuje za dobre rady ale mleka z miodem i czosnkiem nie zjem ani nie wypije !

Ostatnia edycja:
Do góry