reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Kasiurek ona ma seicento i dają radę:-) A nawet mieszczą wózek do bagażnika:tak: A mają wózeczek polskiego producenta taki uniwersalny bez gondolki typowej twardej pisałam kiedyś na odpowiednim wątku. Co prawda na dłuzszą podróz z bagażami do autka wejdą tylko 2dorosłe osoby + mała z fotelikiem, ale jak na razie jest ok:tak: Ważne że mają swój pojazd a nie sa skazane na komunikacje miejsko-wiejską...;-):tak:

reklama
Kasiurek ona ma seicento i dają radę:-) A nawet mieszczą wózek do bagażnika:tak: A mają wózeczek polskiego producenta taki uniwersalny bez gondolki typowej twardej pisałam kiedyś na odpowiednim wątku. Co prawda na dłuzszą podróz z bagażami do autka wejdą tylko 2dorosłe osoby + mała z fotelikiem, ale jak na razie jest ok:tak: Ważne że mają swój pojazd a nie sa skazane na komunikacje miejsko-wiejską...;-):tak:

ba ! jakbym miala sejo to tez bym jakos to zdzierzyla , przeciez jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi .... :] a jaki model wozeczka ? jelsi mozna prosz ena priv :] ja uciekam kochane odbranoc i milego poniedziałku i prosze o trzymanie kicukow :]

dzień dobry

mój budzik nie zawodny wykopał mnie z łóżka, łoś jeszcze godzinę pośpi a ja :-( ehh niech ***** trafi ten bunt 2-latka ;-) teraz męczy kasze więc sobie chociaż doczytam :tak:

Kasiurek - obiecuję, że kciuki mocno zacisnę bo wiem jak przydatne są własne 4 kółka ! Powodzenia!!!

Anika - takie życie Matki Polki :-). Mnie też obudził rano niezawodny budzik czyli ... chrapanie mojego małża. O 4.50 zwinęłam swoją kołdrę, wzięłam poduchę pod pachę i przeniosłam się do drugiego pokoju na kanapę. Może nie do końca w komfortowych warunkach ale jakoś dotrwałam sennie do rana :-)

...a kilka dni temu mówiłam, że moja kuzynka spakowała torbę i poszła rodzić... no i urodziła w sobotę! Dorodny chłopaczek 52 cm, 3820 wagi i ze SZPITALA PRASKIEGO jest bardzo zadowolona a z personelu jeszcze bardziej. Szczegóły poznam jak się z nią zobaczę :-)
tymczasem POZDRAWIAM SŁONECZNIE i wiosennie! W weekend udało mi się w końcu złapać trochę wiosny w obiektyw więc się dzielę:-)

bbwiosna.jpg

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja poniedzialkowo
Goteczka gratulacje dla kolezanki. kurcze tez bym juz chciala. w nocy snilo mi sie ze wyciagnelam z brzucha dzidziusia, poprzytulalam go troche, wycalowalam i jak zaczynal plakac to wsadzilam go znow do brzucha. hehe dziwne te sny
Anika a to masz porannego ptaszka w domu :-) mnie obudzila sasiadka z naprzeciwka, a raczej jej 5-letnia corka. jak placze to ma na klatce wystawione krzeselko, taki chyba karcer na ktorym musi sie uspokoic. wszystko byloby ok gdyby bylo to w domu a nie w miejscu gdzie wszyscy slysza, ach, uroki zycia w bloku.
Kasiurek kciuki zacisniete. oby zakup okazal sie tafny.

a ja mam dzis leniwy dzien. musze tylko ugotowac obiad, zaplanowana pomidorowka i moze cos poczytam. zobaczymy.

Dosiu rozumiem karny fotelik, ale czy to aby nie okrutne i nie odpowiedzialne tak "wykopać" dziecko za drzwi i zostawić?? masakra jakaś... Ehh ludzie są dziwni, na pewno Ci nie zazdroszczę sąsiadów :-D.
Kasiurek kciuki zaciskam do 17-tej :tak:

Kurde bele, zaczęłam odkurzać i młody mi podrzucił pod szczotkę kasztana, teraz nie mogę go wydostać więc koniec odkurzania. Boję się coś rozwalić zwłaszcza, że odkurzacz jest nowy, mamy go może ze 2 tygodnie, łoś by mnie ukatrupił :rofl2:

reklama
Witam w piękny poniedziałkowy poranek:-p

madziolka
dziękuje za odpowiedz, nie będę się już tym martwić w takim razie. Podpytam na wizycie jeszcze pewnie ale to dopiero na początku maja :-D.

A co do spania na lewym boku to powiem że też się staram tak spań ale nie zawsze mi wychodzi. Budzę się przeważnie i tak zawsze na prawym i często jest mi na prawym boku znacznie wygodniej.

Miłego dnia :laugh2:

Do góry