reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
(...)
Z cyklu dolegliwosci- ja mam najgorzej jak po nocy probuje wstac z lozka. Juz sie nauczylam, ze szybkie wstawanie na jedna noge jest juz niewykonalne, wiec jak stara babcia najpierw dwie nogi na dol potem bardzo delikatne przejscie do pozycji stojacej a mimo tego czuje jakbym przez cala noc jakies szpagaty cwiczyla... A jak probuje zrobic krok to tak jakby mi sie jeszcze w kosc miednicowa? lonowa? nie wiem jak to sie zwie jakies tyczki wbijal. Potem nastepuje szuranie do lazienki w tempie slimaczym lub zolwim w zaleznosci (od dnia i formy o ile o takiej mozna jeszcze mowic :-)) Rozpisalam sie strasznie, ale czy ktoras z was wie wogole o czym pisze czy to tylko ja jestem takim zepsutym modelem? :-)
(...)
Annie, jakby siebie widziała w ostanich miesiącach poprzedniej ciąży Teraz jeszcze tak nie mam, ale coś czuję, że zaraz będzie ;-)
Dziś nadal łupie mnie w krzyżu, wieczorem momentami tak, że aż łzy poleciały... Zobaczymy jak będzie jutro... jak bez zmian to idę po L4.
A to wbijanie to jest ból?
W imieniu Filipka dziękuję za życzenia :-)
Przeżyć miał wczoraj sporo, przez to małe problemy z zaśnięciem, ale zadowolony owszem
Tylko ja stwierdziłam, że dwie babcie na raz to za dużo ;-) I kurcze jakoś tak przy stole atmosfera była dziwna...jakoś nasze rodziny do siebie nie pasują :-(
Ostatnia edycja:
Beatko to trzymaj sie dzielnie... najwazniejsze ze z cora wszystko dobrze...:-)
trzymaj sie Beatko!!!!!!!!;-)
bedzie dobrze!!!!!!
nos do góry
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
Annie
jeśli chodzi o dolegliwości u uczucie połamania to też tak mam, z łóżka wstaję bardzo powoli i najpierw przewracam się na bok, potem siadam i wreszcie wstaję;-), mnie często bolą stawy biodrowe, zwłaszcza w nocy i nie jest to miłe uczucie, i ostatnio doszły bóle dolnego odcinka kręgosłupa, coraz więcej tego a do końca lipca daleko
Beata
trzymam kciuki żeby wszystko było ok i szybko cię wypuścili, dobrze że z córeczką wszystko w porządku
jeśli chodzi o dolegliwości u uczucie połamania to też tak mam, z łóżka wstaję bardzo powoli i najpierw przewracam się na bok, potem siadam i wreszcie wstaję;-), mnie często bolą stawy biodrowe, zwłaszcza w nocy i nie jest to miłe uczucie, i ostatnio doszły bóle dolnego odcinka kręgosłupa, coraz więcej tego a do końca lipca daleko
Beata
trzymam kciuki żeby wszystko było ok i szybko cię wypuścili, dobrze że z córeczką wszystko w porządku
Kasiurek1983
Fanka BB :)
Beata trzyamma kicuki zeby Was syzbko wypuscili :] dobrze ze z córa wsio ok :]
a tak dla reszty to dzień dobry :] i milego dzionka zycze:*
a tak dla reszty to dzień dobry :] i milego dzionka zycze:*
Monia_lipiec2009
Lipcowe mamy'09
Beatko trzymam kciuki by wszystko było oki i szybko Was wypuścili ze szpitala :-)
Dzien doberek!
Beatka szybkiego wyjscia zycze i jak najlepszych wyniczkow
robaczek_25 no tak, o tym przewracaniu sie na bok zapomnialam, wlasnie tak to tez dziala w moim przypadku ehhh normalnie jak stara babcia, tu boli tam strzyka
catherinka dziekuje za pocieszenie, dobrze wiedziec, ze nie tylko ja cierpie meki to wbijanie to bol, tyko dosc rzadko sie pojawia, na szczescie. Bardziej szpagaty mi dokuczaja ;-) Ale zakladam, po tym co napisalas, ze to normalne objawy 'koncowki' ciazy... Byle do lipca :-)
Pozdrawiam cieplusio i zycze milego dnia
Beatka szybkiego wyjscia zycze i jak najlepszych wyniczkow
robaczek_25 no tak, o tym przewracaniu sie na bok zapomnialam, wlasnie tak to tez dziala w moim przypadku ehhh normalnie jak stara babcia, tu boli tam strzyka
catherinka dziekuje za pocieszenie, dobrze wiedziec, ze nie tylko ja cierpie meki to wbijanie to bol, tyko dosc rzadko sie pojawia, na szczescie. Bardziej szpagaty mi dokuczaja ;-) Ale zakladam, po tym co napisalas, ze to normalne objawy 'koncowki' ciazy... Byle do lipca :-)
Pozdrawiam cieplusio i zycze milego dnia
reklama
Witam Was w ten piękny, wreszcie wiosenny poranek :-).
Ostatnio rzadko zaglądam, bo średnio z wolnym czasem w pracy (a jak już się znajduje, to staram się nie wpatrywać w monitor komputera, bo oczy bolą ).
W domku internet raz działa raz nie.
Tak sobie czytam Wasze ostatnie wypowiedzi i się pocieszam, że nie tylko ja czuję się jak stara babcinka ;-). Też co chwila coś mi strzyknie, z łóżka wstaję tak jak Ty robaczku, najpierw powolutku na boczek, potem siadam i dopiero po chwili wolniutko wstaję .
Do tego wszystkiego dochodzą okrutne skurcze łydek . Łykam magnez i ostatnio pozwoliłam sobie na zwiększenie dawki, bo wyczytałam na ulotce, ze przy niedoborze Mg można łykać do 6 tabletek dziennie (a ja wcześniej brałam jedną i to tak średnio co drugi dzień). Od dwóch dni biorę tak ze 3-4 dziennie. Mam nadzieję, ze wyjdę z tego niedoboru .
Ostatnio rzadko zaglądam, bo średnio z wolnym czasem w pracy (a jak już się znajduje, to staram się nie wpatrywać w monitor komputera, bo oczy bolą ).
W domku internet raz działa raz nie.
Tak sobie czytam Wasze ostatnie wypowiedzi i się pocieszam, że nie tylko ja czuję się jak stara babcinka ;-). Też co chwila coś mi strzyknie, z łóżka wstaję tak jak Ty robaczku, najpierw powolutku na boczek, potem siadam i dopiero po chwili wolniutko wstaję .
Do tego wszystkiego dochodzą okrutne skurcze łydek . Łykam magnez i ostatnio pozwoliłam sobie na zwiększenie dawki, bo wyczytałam na ulotce, ze przy niedoborze Mg można łykać do 6 tabletek dziennie (a ja wcześniej brałam jedną i to tak średnio co drugi dzień). Od dwóch dni biorę tak ze 3-4 dziennie. Mam nadzieję, ze wyjdę z tego niedoboru .