M
MALENSTWO 33
Gość
Witam sie w ten pochmurny dzionek
nie nie przejmuje sie waga dziecka teraz oby bylo zdrowe
nie nie przejmuje sie waga dziecka teraz oby bylo zdrowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam drogie panie:-)
u mnie piątek 13go zaczął się od dobrych newsow, bo w nocy moja koleżanka urodziła zdrowego synka, niestety jeszcze nie wiem jaka waga i wymiary, ale porod trwal tylko 4 godziny!!!! Jest dla nas dziewczyny nadzieja, bo koleżanka podobnie jak większość tu (tak mi się przynajmniej wydaje) to pierworódka:-) a więc dziś wieczorkiem pępkowe:-)
Anika powodzenia z ratatui, daj znać jak wyszlo
wiem wiem :] ale w sumie moj gin powiedzial ze przeczuwa ze raczej bedzie to porod wczensiejszy ze "nie dociagne do 27 lipca" wiec zoabcyzmy :] (mowil o 2-3 tygodniach przed)Witam drogie panie:-)
u mnie piątek 13go zaczął się od dobrych newsow, bo w nocy moja koleżanka urodziła zdrowego synka, niestety jeszcze nie wiem jaka waga i wymiary, ale porod trwal tylko 4 godziny!!!! Jest dla nas dziewczyny nadzieja, bo koleżanka podobnie jak większość tu (tak mi się przynajmniej wydaje) to pierworódka:-) a więc dziś wieczorkiem pępkowe:-)
Juluszka bardzo mi przykro z powodu choroby siostry Twojego męża, niestety wiem co to walka z rakiem, więc trzymaj się dzielnie
Kasiurek nie sugeruj się teraz juz terminami z usg, bo one są juz niewymierne, tylko do 10 tyg. bierze się te terminy tak naprawdę pod uwagę, a teraz to samowolka naszych dzidziaków jak szybko rosną
Anika powodzenia z ratatui, daj znać jak wyszlo
Witam serdecznie i piątkowo ! czy u Was za oknami rowniez kupa sniegu ? buuu napadało w nocy ehhhhh
a miałabyc juz wiosna
Śliczna u nas pogoda na dworze aż się chcę na dwór wyjść.
Jestem słaba jak mucha, znowu Obiad już robię 2 godzinę i jeszcze nic nie zrobiłam konkretnego:---( W oczach mi się mieni... okropność!