reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

reklama
No ja też za wcześnie pochwaliłam pogodę. Myślałam, że jest tak ciepluteńko, bo słońce i w ogóle a tu lipa. Wiatr zimny wiała ale rundka na rowerze była-oczywiście. Narobiłam kotletów i już prawie miałam gotować makaron do spagetti a Dawid zadzwonił, że dziś nie przyjeżdża. Zastanawiam się czy w ogóle z w tym tygodniu wróci? Takie jakieś dziwne kręcenie.

czesc dziewczyny ja dzisiaj bardzo kruciutko witam sie z wami i zmykam nie mam sily na nic , strasznie sie czuje:-(
cala noc zygalam tak mocno ze dzisiaj mnie miesnie brzucha bola a dzisiaj do tego dostslsm rozwolnienia -grypa zoladkowa nawet nie wychodze z lozka tylko co do lazienki co 5 min poraszka:no::no:

mam nadzieje ze z minuty na minute bedzie coraz lepiej

Monia życzę zdrówka - trzymaj się dzielnie.
a Ty Asiu naprawdę dzielna jesteś! Tyle czasu wytrzymać bez tego swojego chłopa... no, no... naprawdę szacun!

a ja muszę się wam pochwalić że dziś 'przypadkiem' znów trafiłam na wyprzedaż w ciuchowni (z drugiej strony miasta;-)) i kupiłam ...sobie dwie bluzeczki w sam raz na życie w dwupaku, no i .... kupiłam też 4 sweterki dla Szymusia. Sweterki śliczne bawełniane NEXT'a i PRENATALa - naprawdę cudne! i kosztowały grosze! No cóż.. nawet jeżeli w to wszystko nie zdążę ubrać naszego Szymka to opchnę na Allegro i będzie na dalsze ciuszki. W każdym razie z dzisiejszych łowów jestem dumna!

Goteczka, ja dzisiaj tez ide na polowanie:-) Mam dwie godzinki wolnego, bo koncze wczesniej zajecia, moglabym madzinke wczesniej zabrac z przedszkola i jechac do domu, ale tego nie zrobie, bo takie chwile wolnosci rzadko sie zdarzaja.

Monia, tzrymaj sie dzielnie!!!!

Hej kobitki, a ja mam takie nietypowe pytanko.... jak sie dopisać do grupy społecznościowej??? Bo jakoś nie daje rady tego rozpracować.:wściekła/y:
Monia szybciutko się kuruj!!! I wracaj do zdrowia. A jak nie będzie poprawy to szybciutko do lekarza zmykaj, cobyś się nam kobitko nie odwodniła.

A ja ide zrobic sobie goraca kapiel z olejkami,moze przejdzie mi zly humor i bol glowy... nie wiecie dziewczyny jak to jest z rozstepami?? strasznie nie chce tego i smaruje sie kremami i olejkami przeciw rozstepom.ale moja siostra powiedziala ze niewiele to pomoze bo jak maja wyjsc to i tak wyjda...no to przechlapane jak to prawda!! i kiedy one wogole sie pokazuja jezeli juz?? bo ja jeszcze nic nie mam na szczescie...
buziaki dla przyszlych mam!!

Agnieszka... gorącą kąpiel?? jakby moja ginka to usłyszała to by chyba... zemdlała. Za każdym razem przypomina mi o tym czego NIE WOLNO i zawsze każe mi też pamiętać, żeby nie kąpać się w gorącej wodzie - no a najlepiej to pod prysznicem?!:baffled:

GABIAZ nie mam pojecia jak sie tam wpisuje..jestem tu nowa. nie wiem nawet jak wkleic sobie takie foto jak ty np masz(diabla tasmanskiego).juz probowalam ale tez nie wiem dokladnie jak to sie robi...:-(
buziaki

reklama
NIe zartuj!! ni wiedzialam o tym!! nawet moj gin nic mi o tym nie mowil!! ale w wannie przeciez bez problemu mozna sie kapac...czy jak bo juz zglupialam..

Do góry