reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
te suwaczki podaja "skonczona" ciaze a kalkulatory "biezaca"... Nie wiem czy to jest jasne.... Moze na przykladzie: Ja teraz jestem w 22 tygodniu ciazy, tzn wedlug kalkulatora, natomiast suwaczek podaje ze skonczylam 21 tygodni - czyli wedlug suwaczka skonczylam 21 tygodni 3 dni ciazy a wedlug kalulatora jestem w 4 dniu ciazy 22 tygodnia.
Dzięi Matylda, z Tobą to takie proste terazJ

ja mam na 25 lipiec i nie czuje tzw motylkow co mnie martwi.Cos tam w brzuchu nieraz czuje ale nie mam pewnosci ,ze to dzidzia.
Ona ja mam na 24tego lipca i też coś czułam jakby przepływającą wodę albo wiaterek od trzech dni wiec nie byłam pewna czy to fasolka az w końcu takie kopniaczki jak oglądałam stare odcinki twarzą w twarz ze hej, więc myślę że to już Twoje maleństwo

witam wszystkie mamusie
cześć monia, jak tam w canadzie? Ja już nie zdążę tam urodzić ale wygląda na to że w przyszłym roku się przeprowadzamyJ

A ja jestem fanką klapouchego i tygryska jeśli chodzi o bochateów z kubusia, ale pokoik to chciałabym tylko z teddym urządzić

Załączniki

• jestem gaiazdą.jpg
    jestem gaiazdą.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 27
  • puder.jpg
    puder.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 32
  • mamusia.jpg
    mamusia.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 23
  • mamusia1.jpg
    mamusia1.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 32
hehe dzis ja spac nie moge, przez to lenistwo lozkowe ...

Dziewczynki faktycznie nie ma Dosi :confused: A wiecie moze co sie dzieje z Agorana:confused: tez juz jej dlugo chyba na forum nie bylo i nie daje znaku zycia???

tomtom- to co jak wszystko pojdzie wg. planu w tym samym czasie bedziemy meczyc sie i stekac podczas porodu :-) :-)

no to kolorowych snow ....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja się chyba zaraz ze złości rozpłaczę ... po trzech godzinach czytania i odpisywania Wam kosiane ciężaróweczki ten mój p......y komp wycioł mi kolejny numer i wszystko poszło się p.....ć (przez niego łachudrę nie było mnie trzy dni na forum wejść się dało, ale zaraz się przywieszał).
Co ja mu łachudrze zrobiłam ...
Pozostaje mi się tylko teraz z Wami przywitać po przerwie, zacisnąć zęby i udawać że wszystko jest cacy ...
SŁODZIUTKICH SNÓW :-) (ja ze złości chyba nie usnę )

reklama
Witam z rana.

Magduska staram się nie denerwować, ale czasami mi nie wychodzi:-(.

NataliaSe fajnie, że jeszcze trochę i będziesz się mogła po lenić;-). Ja jeszcze nie wiem, kiedy pójdę na zwolnienie.

Tomtom ja pokoju dla dziecka nie urządzam. Na razie dostawię tylko do naszej sypialni łóżeczko. Za rok będziemy robić reorganizację. Ula dostanie większy pokój, a maluszek pokój po Uli.

Do góry