reklama
Dzięi Matylda, z Tobą to takie proste terazJte suwaczki podaja "skonczona" ciaze a kalkulatory "biezaca"... Nie wiem czy to jest jasne.... Moze na przykladzie: Ja teraz jestem w 22 tygodniu ciazy, tzn wedlug kalkulatora, natomiast suwaczek podaje ze skonczylam 21 tygodni - czyli wedlug suwaczka skonczylam 21 tygodni 3 dni ciazy a wedlug kalulatora jestem w 4 dniu ciazy 22 tygodnia.
Ona ja mam na 24tego lipca i też coś czułam jakby przepływającą wodę albo wiaterek od trzech dni wiec nie byłam pewna czy to fasolka az w końcu takie kopniaczki jak oglądałam stare odcinki twarzą w twarz ze hej, więc myślę że to już Twoje maleństwoja mam na 25 lipiec i nie czuje tzw motylkow co mnie martwi.Cos tam w brzuchu nieraz czuje ale nie mam pewnosci ,ze to dzidzia.
cześć monia, jak tam w canadzie? Ja już nie zdążę tam urodzić ale wygląda na to że w przyszłym roku się przeprowadzamyJwitam wszystkie mamusie
A ja jestem fanką klapouchego i tygryska jeśli chodzi o bochateów z kubusia, ale pokoik to chciałabym tylko z teddym urządzić
Załączniki
hehe dzis ja spac nie moge, przez to lenistwo lozkowe ...
Dziewczynki faktycznie nie ma Dosi A wiecie moze co sie dzieje z Agorana tez juz jej dlugo chyba na forum nie bylo i nie daje znaku zycia???
tomtom- to co jak wszystko pojdzie wg. planu w tym samym czasie bedziemy meczyc sie i stekac podczas porodu :-) :-)
no to kolorowych snow ....
Dziewczynki faktycznie nie ma Dosi A wiecie moze co sie dzieje z Agorana tez juz jej dlugo chyba na forum nie bylo i nie daje znaku zycia???
tomtom- to co jak wszystko pojdzie wg. planu w tym samym czasie bedziemy meczyc sie i stekac podczas porodu :-) :-)
no to kolorowych snow ....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasiurek1983
Fanka BB :)
ja jeszcze nie mykam spac ale widze ze wiekszosc kobiet znikło juz z tąd
Kasiurek1983
no to chyba nikogo tu ni ma Dobranoc kobietki
beata1973
Ja się chyba zaraz ze złości rozpłaczę ... po trzech godzinach czytania i odpisywania Wam kosiane ciężaróweczki ten mój p......y komp wycioł mi kolejny numer i wszystko poszło się p.....ć (przez niego łachudrę nie było mnie trzy dni na forum wejść się dało, ale zaraz się przywieszał).
Co ja mu łachudrze zrobiłam ...
Pozostaje mi się tylko teraz z Wami przywitać po przerwie, zacisnąć zęby i udawać że wszystko jest cacy ...
SŁODZIUTKICH SNÓW :-) (ja ze złości chyba nie usnę )
Co ja mu łachudrze zrobiłam ...
Pozostaje mi się tylko teraz z Wami przywitać po przerwie, zacisnąć zęby i udawać że wszystko jest cacy ...
SŁODZIUTKICH SNÓW :-) (ja ze złości chyba nie usnę )
Kasiurek1983
witam srodowo :]
beata1973 znam to , tez mi komp wycinał numer, a sie wkurzlam i go sprzedalam, kupilam laptopa i kłopot z głowy jak narazie :]
beata1973 znam to , tez mi komp wycinał numer, a sie wkurzlam i go sprzedalam, kupilam laptopa i kłopot z głowy jak narazie :]
reklama
Sam
Lipcowe mamy'09
Witam z rana.
Magduska staram się nie denerwować, ale czasami mi nie wychodzi:-(.
NataliaSe fajnie, że jeszcze trochę i będziesz się mogła po lenić;-). Ja jeszcze nie wiem, kiedy pójdę na zwolnienie.
Tomtom ja pokoju dla dziecka nie urządzam. Na razie dostawię tylko do naszej sypialni łóżeczko. Za rok będziemy robić reorganizację. Ula dostanie większy pokój, a maluszek pokój po Uli.
Magduska staram się nie denerwować, ale czasami mi nie wychodzi:-(.
NataliaSe fajnie, że jeszcze trochę i będziesz się mogła po lenić;-). Ja jeszcze nie wiem, kiedy pójdę na zwolnienie.
Tomtom ja pokoju dla dziecka nie urządzam. Na razie dostawię tylko do naszej sypialni łóżeczko. Za rok będziemy robić reorganizację. Ula dostanie większy pokój, a maluszek pokój po Uli.